Pelaajacast karkaa kesälaitumille – Lähetä kysymyksesi alkuvuoden viimeiseen jaksoon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast karkaa kesälaitumille – Lähetä kysymyksesi alkuvuoden viimeiseen jaksoon!

6.06.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16
Pelaajacast 173: Kysy Pelaajalta

Kesälaitumet kutsuvat, mutta sitä ennen äänitetään alkuvuoden viimeinen virallinen Pelaajacast-jakso. Nyt on siis viimeinen hetki, jolloin toimitukselle voi lähettää kysymyksiä perinteikkääseen Kysy Pelaajalta -osioon ennen kesälomille siirtymistä.

Kuulijoilta toivottaisiin myös toiveita ja parannusehdotuksia, joita puimme ja puntaroimme kesätauon aikana. Kysymykset ja palautteen voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Pelaajan Facebook-sivulla tämän kuvan kommenteissa.
3) Twitterissä kohdistamalla kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Jakso äänitetään tämän viikon keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 9. kesäkuuta.

Kommentit

Käyttäjän Aguero kuva
Aguero

Pelasiko toimituksessa kukaan Gears of War 4 betaa ja mitä odotuksia on syksyllä julkaistavaan peliin? Judgment myi vaisusti ja Gears 3 julkaisusta on jo hyvin aikaa. Vieläkö pelisarja jaksaa kiinnostaa?

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Päätin sivistää itseäni ja katsoin Fireflyn ainoan keskeneräiseksi jääneen tuotantokauden sekä Serenity -leffan. Pidin kovasti kuinka sarja leikitteli moraalisilla valinnoilla, ollen yllättävänkin harmaasävyinen selkeän mustavalkoisuuden sijaan. Fiilikseltään sarja muistutti mielestäni aika paljon Cowboy Bebop animea. Kysynkin siis onko toimitus katsonut sarjaa, mitä mieltä olette ja osaatteko suositella muita vastaavanlaisia sarjoja tai leffoja? Haluaisitteko Firefly:n saavan vielä jatkoa vai riittikö Serenity elokuva kutomaan juonen pakettiin?

Kehitysideana ehkä se, että monesti teillä on ymmärrettävästi tiukka aikataulu, ja jos alkupään höpinät vähänkin venyvät pidemmiksi, niin sitten se on pois kysypelaajalta osiosta, johtaen loppupään kysymysten totaalisen ohittamiseen tai niihin vastataan melkoisella kiireellä, mistä jää vähän ikävä fiilis näin kuulijan vinkkelistä. Että jos siihen keksisitte jonkin ratkaisun, vaikka suunnittelisitte aikataulua niin että saisitte vastattua rauhassa kaikkiin kysymyksiin, tai alatte valikoimaan mitkä kysymykset otatte mihinkin castiin. Aika pieni asia mistä valittaa, mutta kun ei minua muukaan ole häirinnyt teidän mainioissa casteissä. Ja lopuksi tietenkin vielä suuri kiitos hyvistä casteistä näin alkuvuoden osalta. En oikein tiedä mitä tässä kuuntelisi salilla treenatessa kun olette kesätauolla, mutta koetan selvitä.

Käyttäjän Pättän kuva
Pättän

Aiotteko josku tehdä pelaajahdeelle toimiston esittelyn.
ja jos olette pelanneet overeatchia niin onko teidän mielestä mitään heroa jota pitaisi nerffata omasta mielestä sellainen on batson

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Kiitoksia Star Wars Rebellionin ja Cthulhu Warsin arvosteluista! Tykkäsin! Kysyinkin jo Puhacastissä fiiliksiä Rebellionista, mutta kiireessä jäi vastaamatta. Edelleen olisi mukava kuulla lisääkin tarinointia tästä pelistä.

Uutena kysymyksenä Galactic Civilization 2 ja 3 fanina kiinnostaisi tietää miten tämä Pyykkösen hehkuttama Stellaris vertautuu näihin peleihin vai onko teillä edes kokemusta esim Galciv3:sta?

Extrana: Overwatch fiilikset ja eniten pelatut herot?

Tätä ei tarvitse lukea cästissä. Kehitysidea heräsi tuosta Am To Usin tekstistä. Voisitteko jatkossa lukea pelaajalehti.comin kysymykset kysypelaajalta-osiossa ennen somekysymyksiä? Eikös tämä teidän oma sivustonne ole kuitenkin teillekin se ensisijainen kanava? Näin ainakin kerrotte ylhäällä olevassa numeroinnissa, mutta itse casteissa käytte some-kysymykset aina ensin. Tämä on lähinnä siitä syystä merkittävä, että jos skippaatte kysymyksiä tai vastaatte muuten kiireellä kysymyksiin niin teette sen aina näistä kysymyksistä jotka täällä on. Toisekseen jos joku on kysynyt somessa jo samansuuntaisen kysymyksen kuin joku täällä pelaajalehti.comissa niin tehän skippaatte aina nekin kysymykset. Mielestäni olisi vain loogisempaa, jos pelaajalehti.comin kysymykset olisivat etusijalla.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Mitkä ovat toimituksen kesäsuunnitelmat, onko reissuja tiedossa? Aikooko Pyykkönen käydä Kajjjaanissa?
Entä onko kenelläkään suunnitelmissa jotain "kesäprojektia" (peleihin liittyvä tai jokin aivan muu)?

Suuret kiitokset kevään casteistä ja toivottavasti saadaan taas lisää kuunneltavaa mahdollisimman pian kesän jälkeen! Hyvää kesää ja syökää jätskiää!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Törmäsin Pelaajalehti.comissa hiljattain mainokseen, jonka iskulause oli "Iran ei ole sen arvoinen". Mainoksen takaa paljastui hilpeä, salaliittoteorioilta haiskahtava propagandasivu, joka ajoi Iranin diplomaattista ja taloudellista eristämistä. Sivusto oli sen verran riemastuttava, että päästäkää Pelaajan sivuille ihmeessä lisää vastaavia mainoksia:D Seuraavaksi voisi olla vaikka jotain Putin-teemaista tai sellaista, jossa Trumpilla on pirunsarvet, veriset torahampaat ja silmistä lähtevät laserit. #lukijapalaute #sarkasmi #makeamericagreatagain

Mysykystäkin on. Löytyykö toimituksessa kokemuksia Mount & Blade -sarjasta, entä mitkä ovat odotukset sarjan seuraavalle osalle, Bannerlordille? Nyt kun Bethesda myöskin pitää E3:ssa jälleen tilaisuuden, niin mitkä ovat odotukset ennemmin tai myöhemmin väistämätöntä Elder Scrolls VI:tä kohtaan? Jos verrataan sarjan aiempiin osiin sekä tuoreimpaan Falloutiin, niin minkälaisia muutoksia, parannuksia tai uusia ominaisuuksia toivoisitte?

Lopuksi vielä hyvää kesää koko toimitukselle ja kiitokset erinomaisesta cästi-keväästä! Ilman kohtalaisia juttujanne aamuyön siivoustyö olisi ollut merkittävästi ikävämpi.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Tuleeko lähdettyä festareille? Onko peto irti vai päädytkö moshpittiin?

Joku pitkäkynsi on päässyt käsiksi pelikokoelmaasi ja vienyt lähes kaiken mennessään. Onneksi olet jemmannut kolme peliä saunan kiukaan taakse tällaisten hätätapausten varalta. Valitse nyt yksi peli kustakin kategoriasta, joilla on pärjättävä loman yli: #1. pile of shame, #2. retronälkä ja #3. guilty pleasure.

Varas jää kiinni sinä päivänä, kun palaat seuraavan kerran töihin ja saat kokoelmasi vahingoittumattomana takaisin.

Pelihousuja repivää lomaa!! >:D

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Muistellessani Kaitilan Bloodborne hehkutusta, huomasin hänen lausuvan bossien nimet englanniksi. Itse pelasin pelin suomenkielisillä teksteillä, vaikka hölmöltähän ne luettuna kuulostaa. Kysymys on siis: kun "kulutatte" viihdettä, kulutatteko sitä aina englanniksi? Peleissä englanti on perus juttu, mutta tuleeko myös kirjat luettua englanniksi?

Käyttäjän Kuwabara Kuwabara kuva
Kuwabara Kuwabara (ei varmistettu)

Mikä on oudoin tai hauskin scifi-tarinassa näkemänne yhteiskunnan hallitusjärjestelmä tai rakennemuoto? Kuten joku hämärä kastilaitos tai eriskummallinen johtajien valintaprosessi?

Hyvää kesää koko toimituksen köörille!

Käyttäjän Mitha kuva
Mitha

Hellou ja hyvää kesää!

Tämä kysymys on varsinkin Pyykköselle, Souls-sarjan ystävälle. Kuinka on mahdollista että ette ole arvostelleet ollenkaan Salt and Sanctuarya? Ei noin hyvää peliä voi ignoorata vaikka kyseessä ei olekaan minkään jättifirman 2 vuotta etukäteen hehkutettu superhypermega-CoDi. Itselleni kyseinen peli on jopa lähes vuoden peli-kamaa.

Muutoin täytyy sanoa että lehden taso on säilynyt vuoden ensimmäisen puoliskon tutun laadukkaalla tasolla ja casteja on aina mukava kuunnella.

Ekstrakyssäri Pyykköselle. Aikanaan kysyin top-3 bossia kolmesta ekasta Souls-pelistä. Nimesit vain kaksi: Flamelurkerin ja Ornsteinin & Smaugin. Löytyykö Bloodbornesta/Dark Souls 3:sta nyt se kolmas joka kiilaisi samalle tasolle noiden kanssa?