180. Pelaajacast-jakso äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

180. Pelaajacast-jakso äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon!

14.11.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
180. Pelaajacast-jakso äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaa

Pelaajacast, tuo kohtalaisen peliaiheisen läpän syntysija, saapuu jälleen ääniaalloille tällä viikolla. 180. jaksossa Pelaaja-lehden toimituksen arvatenkin varsin henkeviä keskustelua siivittää tuttuun tapaan kuulijakysymykset, joihin pureudutaan erillisessä Kysy Pelaajalta -osiossa.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä k kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Vastailemassa näillä näkymin on tuttu ja turvallinen peruskööri, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja hyvällä tuurilla ehkäpä jopa Janne Kaitila.

Pelaajacast 180 äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 17. marraskuuta päivä.

Kommentit

Käyttäjän Boogy kuva
Boogy

Kuka keksii yleensä Pelaajacast jaksojen nimet?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Kingdom Hearts-sarja täyttää ensi vuoden maaliskuussa 15 vuotta. Olisiko silloin synttärien kunniaksi mahdollista saada Pelaajaan jonkinlaista pientä artikkelia?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Loppuvuoden odotetuin elokuva?
Kuinka todennäköisenä pidätte että mahtava alien:isolation saisi jonkinmoista jatkoa?
Onko Pyykkönen jo katsastanut suomen netflixiin tulleen the expanse sarjan? Mielipiteitä?
Olisiko mahdollista saada pelaajahd videoita vanhoista pelaaja lehdistä? Esim. Kommenttiraitaa, muistoja yms.
Keep up the good work!

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Luin vihdoin ja viimein Noiturisaagan kokonaan läpi, ja pakko myöntää, että huikea tarinahan tuo oli. Silti vähän jäi kaivelemaan se, että viimeisimpien osien taso oli jotenkin vaihteleva. Älkää ymmärtäkö väärin, mutta rytmitys tuntui välillä todella hitaalta, ja muutama kirja tuntui katkeavan kuin veitsellä leikaten. Aloitin kirjojen lukemisen toisesta osasta, ja kun vihdoin sain ensimmäisen osan luettua, niin mielestäni se oli paljon parempi kuin monet myöhemmät osat. Rytmitys toimi ja koin lukukokemuksen melkein televiosiosarjamaisena, sillä novellit täydensivät oivasti päätarinaa, aina yhden luvun ollessa yksi jakso. Myöhempien osien huippuhetket olivat silkkaa parhautta, valitettavasti vain jotkut osiot tuntuivat äärimmäisen laahaavilta. Onko toimituksen jäsenet lukeneet kyseistä sarjaa ja mitä mieltä olette siitä? Mikä oli sarjan paras osa?

Käyttäjän emilbus8 kuva
emilbus8

Hou hou hou pian syödään kinkkua ja sinappia.
Mikä on teidän mielestä paras sinappi?

Onko joulukalenteri suunnitelmat jo tehty? Miten olis järjestää pelaajan lukijoiden/podcast kuuntelijoiden kesken mahdollisuus osallistua johonki luukun tekoon? Joku JOULUINEN videokilpailu? Voittajalle PS VR lasit?
Ja sitten vielä mitä odotatte joululahjaksi?

P.S (vr) Kaitila ostitko jo Nes Classic minin? Ja mitä mieltä toimitus on tekeleestä?
P.S (vr) mietin tässä kannattaisiko ostaa sankari lehti kummipojalle joululahjaksi?

Käyttäjän CircusCleaner kuva
CircusCleaner

Onko teillä suositella hyviä kaksinpelejä samalta sohvalta pelattavaksi? Voi suositella myös co-op -verkkopelejä. Konsolina ps4 ja genrellä ei ole väliä.

Kiitokset loistavasta lehdestä ja podcastista!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Wii U:n antiklimaattinen lento alkaa nyt tuotantolinjojen sulkeutuessa olla katki. Merkit innovatiivisen laitteen kohtalosta oli tosin nähtävissä jo ennen julkaisua; Eemelihän enteili jo castissa 77, että konsoli saattaisi myydä "ehkä vain 20 miljoonaa kappaletta". Olisitteko Nintendon housuissa tehneet konsolin suunnittelussa jotain itse eri tavalla, entä mitkä ovat olleet parhaat konsoliin liittyvät kokemukset?

- Miten yleistä on, että pelituotannon aikana joku projektissa mukana oleva kuolee?

- Final Fantasy XV, Doom "4" ja The Last Guardian. Kolme vaporwarea tullee tänä vuonna valmiiksi, mutta Half-Life 3 odottaa vain itseään. Jaksaako peli enää innostaa toimituksessa edes vitsinä?

- Muistelin Yhdysvaltojen presidenttivaalien jälkitunnelmissa Metal Gear Risingia, jonka teemat pelin tapahtuma-ajan (2018) sekä presidentiksi pyrkivän pääkonnan poliittisten ideologioiden (populismi, median ja poliittisen eliitin vastaisuus, libertaristinen talouspolitiikka) ja retoriikan (make America great again) myötä raapaisevat paikoin hyytävän läheltä omaa aikaamme. Nyt Venäjä vieläpä ilmoitti asentavansa rajoilleen uusimpia tapparobotteja, jotka voivat havaita ja tuhota kohteita kilometrien etäisyydeltä. Onko enemmän siistiä vai masentavaa että todellisuus imitoi tällä tavalla taidetta?

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

1. Kuinka moni meinaa hommatta/pelata tällä viikolla julkaistavat Watch Dogs 2 ja Assassin's Creed Ezio Collection?
2. Kuinka moni hommasi jo julkaisussa Nes Classic ja meinaako joku vielä myöhemmin ostaa tämän?
3. Kuinka moni osti tai meinaa ostaa Ps4 Pro?
4. Onko Mafia 3 loppuvuoden suurin floppi?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Sombra julkaistaan piakkoin Overwatchiin, aikooko toimituksessa kukaan testata kyseistä hahmoa?
Pelaako kukaan edes Overwatchia enään?

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Tulevan Ghost in the Shell -leffan traileri pärähti eetteriin, kolahtiko millään muotoa? Paitsi tietty köh köh, aina ihana Scarlett...Onko alkuperäinen anime tuttu?