Vuoden viimeinen Pelaajacast äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Vuoden viimeinen Pelaajacast äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon!

13.12.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Vuoden viimeinen Pelaajacast äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymyksesi Kysy

Joulu on pian täällä, mutta sitä ennen vuoden viimeinen Pelaajacast äänitetään huomenna keskiviikkona. Tämän jälkeen perinteinen peliaiheinen podcastimme hiljenee joululomien ajaksi, ja seuraavaa jaksoa voi odotella joskus tammikuun aikana.

182. jaksoa varten ottaisimme mielellämme vastaan kuuntelijoiden kysymyksiä vuoden viimeisen jakson tuttua ja suosittua Kysy Pelaajalta- osiota varten. Vastailemassa näillä näkymin Pelaajan perustoimitus, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja Janne Kaitila.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Pelaajacast 182 äänitetään keskiviikkoaamuna ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 15. joulukuuta.

Kommentit

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

My Horse Prince dating sim julkaistiin mobiilille, pelissä siis treffataan hevos prinssin kanssa.
Mihin itse vedätte rajan huumoripelien osalta?
Onko se tämä vai jääkö se jo goat simulatoriin?

Käyttäjän Genesia kuva
Genesia

Hyvää joulun odotusta castilaisille! Tässä olisi jokaiselle castilaiselle pelihahmo, josta olisi kerrottava kuinka hän viettää joulua ja mitä hän toivoo lahjaksi pukilta! Perusteluja oman halukkuuden mukaan.

Kaitila: Luigi
Arvekari: Solid Snake
Pyykkönen: Corvo
Huttunen: Saksan lahja maailmalle, Tiger 1 WoT:in maailmasta

Käyttäjän Surströmming kuva
Surströmming

Final Fantasy XV:hen oli näillä näkymin tulossa tarinaa ehostavaa sisältöä DLC:n muodossa. Mikä on castilaisten mielipide tällaisesta pelin tarinan parantelusta/muokkauksesta alkuperäisen julkaisun jälkeen? Itseäni hieman mietityttää tuo koska pelin jo läpäisseenä tarinapuoleen kohdistuvan parannukset menevät minulta jokseenkin ohi. Voinhan tietysti pelailla pelin uudestaan läpi mutta alkuperäinen pelikokemus on peruuttamattomasti tietynlainen. Noh, parempi kaiketi myöhään kuin ei milloinkaan.

Hyvää Joulua koko Pelaajan toimitukselle!

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Pienen kyselemättömyyden jälkeen teen paluun. Katsooko toimituksen porukka ASMR videoita tai onko mitään käsitystä mistä on kyse (Kaitila ainakin tietää)? Voisiko ASMR:ää hyödyntää peleissä tai onko tietoa/vinkkejä peleistä joissa olisi ASMR efektiä mukana?

Mikä on Huttusen suosikki classi Bäfä ykkösessä?

Sitten vielä kausiaiheinen kysymys kaikille, mikä on ylivoimainen suosikkiherkkusi omasta joulupöydästä? Entä mikä voisi olla tämän vuoden erikoisuus/uutuus joulupöytään?

Paljon kiitoksia JoulukalenteriHD:n rautaisesta setistä ja kiitokset koko vuoden Pelaaja-annista! Hyvää Joulua ja Uuttavuotta teille kaikille!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Raskas vuosi ja mainio casti-kausi tulossa jälleen päätökseensä. Tässä vaiheessa kiitokset sisältörikkaista ja sopivan laatuisista nauhoituksista, joita ilman monet pimeät syyshetket olisivat olleet vieläkin enemmän perseestä. Makeaa ja rasvaista joulua koko toimitukselle ja voimia ensi vuoden koitoksiin!

- Minkälaiset odotukset ensi vuoden Tuntemattomasta Sotilaasta?

- Onko cästiläisillä tapana pelata jouluna jotain tietyn tyyppisiä pelejä?

- Osaako Huttunen ulkoa panssarifanien uskontunnustuksen, eli Panzerliedin?

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Ehkä vähän outo kysymys mutta kysytäänpä jotain käytännöllistä. Onko Kaitilalla vinkkejä postipakettien paketoinnista? Luulisi veteraanin nettihuutajan nähneen jos jonkinlaista ja kuntoista pakettia tulleen ja menneen postissa. Onko esim pakkausmateriaalilla väliä vai onko jokin postista löytyvä tavara kelpuutettavaa? Pakkaako hassunmuotoisia paketteja johonkin laatikkoon jonka sitten paketoi vai laittaako paperin vaan suoraan päälle?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

PSX:ssä tuli paljon kovia pelejä ja gameplay matskua. Mitkä ovat ne odotetuimmat pelit? Crash, Last of us 2...??
Onko tulossa lisäystä pelaaja lehden mahtaviin historiikki lehtisiin resident evil 7 julkaisun myötä?
Onko Pyykkönen kerennyt katsastaa Dirk Gently's Holistic Detective Agency sarjan netflixistä?
Olisi myös mielenkiintoista kuulla Villen mietteet death strandingistä? Death stranding ja Horizon käyttää samaa Guerrilla Gamesin Decima engineä, joten nähdäänkö peli ennen vuotta 2019?

Kiitos mahtavista joulukalenteri hd videoista, tätä lisää. Keep up the good work!

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Millaisen uskoisitte seuraavan vuoden codin olevan, kun tämän vuoden keväällä Sledgehammer hehkutti julkaisevansa jotain uskomatonta #Suomilvl100 vuonna? Onko Activisionilla enään puhtia viimeiseen rynnäkköön fps markkinoilla?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onko Kaitila kokeillut japanilaisia ristikoita?

Mikä on mieleenpainuvin jouluaiheinen pelimuistonne? Omani oli Borderlands 2:n kolmannen mini-lisäosan vihollispomotaistelussa, jossa tajusin että taustalla soi harvoin kuulemani sävelmä "Riemuisa joulun sanoma".

Hyvää joulua kaikille.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Yleensä esitän vain yhden kysymyksen, mutta koska joulu on antamisen aikaa, niin tässäpä teille muutama kysymys. Ei kestä.

- Oletteko kokeilleet Peter Molyneuxin 22Cans -studion mobiilipeliä Trail?

- Millaiset odotukset Ni No Kuni II:sta kohtaan? Onko Studio Ghiblillä jotain tekemistä jatko-osankin kanssa, kun ensimmäiseen osaan tekivät osan välianimaatioista?

- Onko Petteri Uusitalo siellä? Ai on? Hyvä! Petteri, huikkaapa jokin hyvä anime mitä katsoa joululomalla! Kiitos :)!

Vielä lopuksi suuri kiitos tämän vuoden joulukalenterista. Naurakaa vaan jos olen väärässä, mutta jotenkin tänä vuonna on tuntunut siltä, että olette panostaneet enemmän kalenteriin. Vanhojen ideoiden kierrättämisen sijaan joukkoon on tullut myös uusia ideoita, minkä lisäksi muutamassa luukussa on ollut mittaakin mukavasti. Muuta kalenteria en tänä vuonna hommannutkaan, vaan minulle riittää PelaajaHD:n virtuaalinen kalenteri.

Oikein hyvää ja rauhallista joulua koko toimituksen väelle sekä kiitos menneestä vuodesta!