Pelaajacastin vuosi 2017 käynnistyy tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin vuosi 2017 käynnistyy tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon!

16.01.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18
Pelaajacastin vuosi 2017 käynnistyy tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pel

Uusi vuosi, vanhat kujeet. Pelaajacast palaa joululomalta tämän viikon torstaina, eli äänitykset tapahtuvat Pelaajan toimituksessa keskiviikon aikana. Jotta asiat eivät mutkistuisi liikaa, mukana on tänäkin vuonna perinteinen Kysy Pelaajalta -osio, johon kaipailemme kuuntelijoiden peliaiheisia kysymyksiä.

Kysymyksiin on vastailemassa näillä näkymin Pelaajan perustoimitus, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja Janne Kaitila.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Pelaajacast 183 äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 19. tammikuuta.

Kommentit

Käyttäjän Infraspinatus kuva
Infraspinatus

Eurooppalaiset pelaajat saavat odotella Mass Effect: Andromedaa ainakin pari päivää Pohjois-Amerikkalaisia kauemmin. Jälleenmyynnin eri julkaisuajankohdat ovat kuulemma syy sille, että pelejä julkaistaan edelleen eri aikoihin eri maanosissa. Miksi tätä käytäntöä ei ole vieläkään muutettu, kun digitaaliset julkaisut ovat jo arkipäivää ja kaikki ovat sitä mieltä, että porrastetut julkaisut ovat turhia ja typeriä?

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Pelaajacast täyttää ensi vuonna kymmenen vuotta. Onko mahdollista saada Puha juhlacastiin?

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Millaiset ensituntumat olivat Nintendo Switchistä? Vaikuttiko laadukkaalta laitteelta ja miltä ohjaimet eri muodoissaan tuntuivat käsissä? Oliko HD rumblea hyödynnetty myös esim Zeldassa ja jos oli, niin miten ja miltä se tuntui? Millaiset fiilikset jäivät Zeldan pelaamisesta?

Tässä on jo aivan liian pitkään odotettu uutta Zeldaa ja viimeinen traileri näytti mahtavalta! En voi vieläkään käsittää, että hieman yli kuukauden päästä pääsen todennäköisesti itsekin laitteeseen ja Zeldaan käsiksi! Ennakkotilaus on siis jo vetämässä :)

Ps. Voisitteko ystävällisesti korjata tuon mobiilisivun kommentoinnin. Kiitos!

Käyttäjän Boogy kuva
Boogy
Lainaus käyttäjältä Paha_Arkkitehti

Pelaajacast täyttää ensi vuonna kymmenen vuotta. Onko mahdollista saada Puha juhlacastiin?

Komppaan. Mukaan myös ehdottomasti Rautalahti sekä Rehtori Rekunen.

Olette jo mahdollisesti tähän kysymykseen vastannut, mutta ketkä toimituksesta on ostamassa Switchiä julkaisussa tai ylipäätään tämän vuoden puolella?

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Jos ihmeitä ei tapahdu, Scalebound on kuollut ja kuopattu. Menetys luonnollisesti sattuu, koska jokainen keskeytetty peliprojekti on poissa pelaajilta ilman, että pelille on edes annettu mahdollisuutta. Mutta miten itse näette, onko mielekkäämpää, että vaikeuksissa oleva projekti keskeytetään ja vältetään varmasti huono peli (Esim. Mafia 3). Vaiko pitäisikö peli kuitenkin koittaa vääntää valmiiksi millä hinnalla tahansa ja toivoa seuraavaa Doomin onnea?

Entä muistatteko muita AAA-pelejä, jotka olisi keskeytetty näinkin lähellä pelin valmistumista?

Hyvää uutta vuotta!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Mikä oli suosikkinne viime vuoden maakuntasimulaattoreista: Farming Simulator 2017, Stardew Valley vai My Summer Car?

- Mitä tuumaatte Breath of the Wildin maailman koosta? Nintendon lausuntojen ja ennakkomateriaalien perusteella kartan pinta-ala on arvioitu olevan karkeasti 360km². Vertailun vuoksi Skyrimin maailma on 37km²

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Juuri sopivasti alkaa työt, että pääsee kuuntelemaan uusinta castia! Mainiota! Ensimmäinen kysymys, mistä Zelda-pelistä kannattaa aloittaa, jos on todellinen tulokas sarjaa kohtaan? Onko castiläiset lukeneet Joe Abercrombien teoksia? Kaikki kyseisen herran kirjoittamat kirjat ovat loistavia synkkiä ja kyynisiä fantasia-teoksia, joita suosittelen itse lämpimästi!

Käyttäjän Ceedu kuva
Ceedu

Yo, pelaajacasti on back!
Aika hiljasta on ollu pelirintamalla ja Nintendo uutiset varmasti jo käsittelitte.

Onko Pyykkönen katsonut loppuvuodesta yllättäneen OA:n netflixistä? Mikäli olet niin annappa kryptinen analyysi sarjan finaalista. Ajoittain jopa melko happoista menoa kuoleman rajamailta löytyvien vaihtoehtoisten todellisuuksien etsinnästä.

Ville mitä mieltä Bottas/Mercedes uutisista? Onko tuleva kausi suomalaisten juhlaa?

Kaitila! Mikä oli suosikkisi vuoden 2016 leffoista? Onko Gibsonin Hacksaw ridge nähty? Entä onko kukaan jätkistä aloittanut HBO:n uusimman eli Taboon seuraamista? Kiehtovaa menoa ja Hardy on loistava kuten aina.

Sitten Huttunen. Mikä oli pyhien pelatuin lautapeli ja suositteletko sitä kaverille jolla kokemusta lähinnä Kimblestä? Hyvää alkanutta vuotta!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Seuraako kukaan toimituksesta esportsia?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Miksi Sony ja Nintendo saavat osakseen niin paljon nettivihaa? Viime aikoina tätä vihaa on ollut melko paljon havaittavissa myös Pelaajalehti.comin kommentti- ja keskusteluosioissa. Ovatko Xbox- ja PC-pelaajat jotenkin poikkeuksellisen aggressiivisia kilpailevia alustoja kohtaan vai mistä tässä on kyse?