Kysy Pelaajalta 85 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta 85

11.04.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
15

Pelaajacast 85 julkaistaan huomenna ja on jälleen aika esittää kysymyksiä Pelaajan toimitukselle.

Pelaajacast tullaan jatkossa julkaisemaan keskiviikon sijasta torstaina. Muutos aikatauluun johtuu toimituksen viikkorytmistä, johon maanantaina tai tiistaina nauhoitettu cast sopii heikosti. Myöhäisemmällä ajankohdalla toivomme saavamme paremmin niin vieraita, kuin toimituksen omaakin väkeä paikalle turisemaan pelialan polttavista kysymyksistä.

Kommentit

Käyttäjän zetger kuva
zetger

Pelaajan mietteet wiiu tehorumbasta. Heikompi samantehoinen vai tehokkaampi? Wii u julkaisuhinnaksi on arvioitu 300$. Paljon olisitte itse valmiit maksamaan siitä?

Käyttäjän Tcmmi kuva
Tcmmi

Nyt se sitten vihdoin tuli, Ironsky! Mitä piditte? Oletteko muuten nähneet studion aikaisemmin tekemiä star wreck elokuvia?

Käyttäjän rikuse007 kuva
rikuse007

Ps3

Käyttäjän JJ Slider kuva
JJ Slider

Odotuksia uudesta Borderlandsista? Riittääkö yksi uusi hahmoluokka sekoittamaan pakkaa tarpeeksi?

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Paras C64 peli? Entäpä parhaat musat?

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Joko olette tutustuneet Unboundediin? Itse olen nyt reilun viikon kaahaillut, ja on kyllä ollut prkleen hauskaa..!

Lisäkysymys, joka heräsi arvosteluja lukiessani: Kun arvostellaan tämänkaltaista jatko-osaa, jossa ei ole minkäänlaista tarinajatkumoa, kuinka paljon tulisi verrata peliä sarjan aiempiin osiin, ja kuinka paljon pitäisi keskittyä pelin omiin ansioihin? Unbounded-arvosteluissa näkee myös aika paljon vertailua Burnoutiin ja Split/Secondiin sen sijaan että keskityttäisiin kertomaan pelin omista ominaisuuksista.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Hesarissa oli juttua roboteista, jotka kirjoittavat uutisia nettiin. Milloin kuvittelette Pelaajan siirtävän uutisten kirjoittamisen kokonaan koneiden huoleksi?

Uusia konsolijulkistuksia ei E3:ssa. Mitä uskotte kansan saavan tilalle? Ehtiikö tälle sukupolvelle vielä tulla julkistuksia yksinoikeuspeleistä?

Käyttäjän juup3li kuva
juup3li

1. Useissa peleissä, kamppanian läpipeluun jälkeen palkkioksi avautuu haastavampi vaikeustaso (esim. Very hard tai Nightmare). Onko tämä mielestänne mukava lisäys, vai tylsä päälle päälle liimattu ominaisuus uudelleenpeluuarvon lisäämiseksi.

2. Ärsyttääkö teitäkin pelit, jotka jättää pelitallennuksen viimeiselle checkpointille, ja kun peli on vedetty läpi, niin sitä uudelleen pelatessa joutuu yleensä viimeiselle tasolle/tehtävälle. Tälläinen ratkaisu on mielestäni todella typerä, joka ärsytti erityisesti Ragessa, Singularityssa ja Mass effect 1:ssä.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Elän nyt taas sillä oletuksella, että Herra käsikirjoittaja on paikalla (joo tiedän, sucks to be me) ja kysyisin, minkälaisia "välineitä" mies käyttää takoakseen omaa rautaansa. Esim. onko joku hifistely näppäimistö, mahd. kirjoitusohjelmat yms. (liquid story binder -ohjelmaa ainakin firman foorumeilla kehuttiin erään henkilön toimesta), vai onko kyseessä pelkkä oikean mielentilan saamisen ja kirjoittamisen mahdollisuuden yhdistelmä.

Toinen kysymys, johon voitte vaikka vastata jos Mikki EI satu olemaan paikalla, olisi, että aikooko toimitus viimeinkin paneutua Minecraftiin, kun se kerran saapuu konsoleille. Mitä odotuksia?

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Missä vaiheessa Pelaaja app -sovelluksen uudellen kehitys on?