Kysy Pelaajalta 97 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta 97

29.10.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
39

Ensimmäiset pakkaset yllättivät Pelaajat. Joko Joulupukkeli kurkkii ikkunoiden takaa? Hyvät hyssykät sentään minne maailma on menossa. DigiExpoihin valmistautuva Pelaajan toimitus rykäisee vielä yhden Pelaajacastin ennen messuja. Toivottavasti kysymysprosentti on korkeampi, kuin kunnallisvaalien äänestysprosentti.

Lörinät sikseen, jätä kysymyksesi toimitukselle ja kuuntele vastaus torstaina julkaistavasta Pelaajacast 97:sta.

Kommentit

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

Milloin otatte Lassesta malli, ja alatte kirjoittamaan boardeille enemmän?

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

Miksei Madden NFL 13:sta ole ollut mitään juttua? Peliin tuli kumminkin urheilupelit mullistava Connected Careers pelimuoto, joka olisi mielestäni pitänyt ottaa huomioon vaikkei peli itsessään Suomessa ole niin suosittu.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Millä mielellä toimitus odottaa GTA V:tä ja arvostellaanko WWE 13 Pelaajassa? Onko Skyfall käyty katsomassa? Mitä mieltä olitte?

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

1. Ehtiikö Halo 4 arvostelu seuraavaan lehteen? Mitä mietteitä pelistä ylipäätään?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

1. Millä hahmolla/hahmoilla pelaatte Borderlands 2:ta?

2. Kun olette luoneet Fallout 3:ssa, New Vegasissa tai vaikkapa Mass Effectissä hahmon, minkälainen se on ollut? Pyrittekö siihen, että hahmon ulkonäkö muistuttaa itse pelaaja, vai luotteko jotain aivan uutta? Siirtyykö myös oma ajatusmaaiilma oma rakkaaseen caractääriin, vai yritättekö rakentaa aivan erillaista persoonallisuutta?

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Onko tietoa, milloin Nintendo 3DS:n Netflix-sovellus saadaan Eurooppaan? Amerikkalaiset ovat saaneet nauttia siitä jo yli vuoden ajan.

Käyttäjän Miikatemies kuva
Miikatemies

"Joystiq kertoo; Microsoft Studiosia johtava Phil Spencer on paljastanut, että Halo 4 on kallein peli, mikä Microsoftilla on koskaan tehty. Halo 3:n budjettiarviot liikkuivat 60 miljoonan dollarin tienoilla, mistä puolet oli markkinointia."
Onhan sanomattakin selvää, että mainostaminen ympäri koko maailmaa on hemmetin kallista, kaikki sitä ei vain tunnu ymmärtävän.
Pelit, jotka eivät tarvitsisi edes mainostusta, myyvät joka tapauksessa, ollessaan jo niin tunnettuja. Toisena tapauksena on taas ne jotka mainostavat peliä tolkuttomasti, esimerkkinä 007 Legends, joka on niin totaalista kökköä, jota ei edes markkinointi pelasta.

Tarvitseeko Halo-sarja (tai jokin muu) teidän mielestänne enään niin suurta mainostusta, nyt jo sarjan ollessa niin menestynyt? Millä tavalla leikkaisitte kuluja mistä tahansa ylikampajoimisisesta?

Käyttäjän Kaze kuva
Kaze

Onko tietoa milloin skyrimmin lisäosa olisi tulossa ps3 lle ?

Käyttäjän Waris kuva
Waris

Onko Pelaajalle tullut jossain vaiheessa mahdollisuutta päästä haastattelemaan Nolan Northia, tai onko kyseiseltä herralta tarkoitus hankkia tulevaisuudessa haastattelua lehteen? Mies kun tuntuu olevan vähän joka pelissä mukana, niin olisi mielenkiintoista kuulla hänenkin mietteitään peleistä, miten ajautui ääninäyttelemään peleihin, jne.

Ja onnittelut 10 vuodesta, erittäin hyvää luettavaa ollut.

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Olen tekemässä kouluprojektina peliohjelmaa paikalliskanavalle. Olisiko Huttusella joitain hyviä vinkkejä ohjelman tekoon? Mitä olisi hyvä ottaa huomioon ja erityisesti mitä ei kannata tehdä?