Kysy Pelaajalta - Syyskausi alkaa / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta - Syyskausi alkaa

9.08.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
42

Pelaajacastin kesätauko on nyt ohi. Syyskausi alkaa 11. elokuuta, jolloin loppukesän/syksyn ensimmäinen Pelaajacast ilmestyy.

Otamme nyt kysymyksiä vastaan Pelaajacastin Kysy Pelaajalta -osioon. Kysymyksen voi esittää alla olevaan viestikenttään. Mikäli et ole Pelaajalehti.comin rekisteröinyt jäsen, voit esittää kysymyksesi myös Facebookissa liittymällä Pelaajan Facebook-sivulle.

Kommentit

Käyttäjän Stupid gamer kuva
Stupid gamer

Miltä tuntuu, kun kesä alkaa pikkuhiljaa loppua?

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Oliko toimituksella mitään kesäpeliä, joka oli ylitse muiden? Jota tuli vain pelattua selvästi enemmän kuin muita? Kuten Thomaksella oli Blur.

Käyttäjän Turpo kuva
Turpo

Onko toimituksessa innokkaita lukumiehiä? Lempikirjat?

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Mitkä ovat loppuvuoden odotetuimmat pelit, vai onko niitä huikean alkuvuoden jälkeen? Onko Arvekari toimituksen ainoa, joka pelasi MGS Peacewalkerin läpi?

Käyttäjän KcK__ kuva
KcK__

Mitään odotuksia tulevaa Las Storyä kohtaan ? Onko mitään tietoa tai oletteko kuulleet huhuja Infinite Spacen mahdollisesta jatko-osasta ?

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

Mitään uutta tietoa Moven peleistä Heros on the Move ja Sorcery ? Ja mites on toimituksen kesä mennyt?

Käyttäjän Evegeni kuva
Evegeni

Mitkä odotukset playstation movea kohtaan? Onko move ainoastaan wiin kyseisen tuotteen klooni vai onko siinä hiotumpi tuntuma? Iloista loppu kesää!

Käyttäjän Nitoja kuva
Nitoja

Kävikö Pelaajan väki kertaakaan kalastamassa? Jos kävi millaiset olivat saaliit?

Käyttäjän illosipuli kuva
illosipuli

Mahtavaa, Pelaajacast on palannut!

Asiaan: Saan kuulla jatkuvasti WoWia pelaavilta (ja pelanneilta) kavereilta kitinää siitä, miten peli on tyhmennetty ja pilattu noobien ja uusien käyttäjien kosiskelemiseksi, Cataclysmin ollessa tämän kehityksen huipentuma. Mitä mieltä toimituksen wowittajat ovat tästä, kaipaatteko takaisin Vanillaan vai oletteko luovuttaneet jo koko asian suhteen? Saanko kuulla samaa itkuvirttä lopun elämääni vai löytyykö teiltä hyviä vasta-argumentteja?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

1. Mietteenne Assassins Creed: Brotherhoodista?

2. Paras hetki kesälomallanne? Oliko muuten antoisa loma?