Kysymyksiä otetaan vastaan! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysymyksiä otetaan vastaan!

6.04.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
165

Kiitos, tämä riittää!

Pelaajacast numero 18 lähestyy. Tällä kertaa aiheina ovat GDC ja sen tapahtumat. Thomas Puha kävi San Franciscossa paikan päällä ja kertoo nyt fiilikset tämän vuotisesta GDC:stä. Jos sinulla on siis kysyttävää GDC:stä, esitä kysymyksesi kommentikentässä. Toki myös muita peliaiheisia kysymyksiä saa esittää.

Vastaamme muutamiin kysymyksiin Pelaajacastimme tuoreimmassa osassa. Jos sinulla ei ole tunnusta Pelaajalehti.comiin, muista liittää kysymykseesi nimimerkki. Emme vastaa nimimerkittömiin kysymyksiin.

Kommentit

Käyttäjän Mooy kuva
Mooy

Miten Puha reagoi uusimman Zeldan traileriin?

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo

käyttekö usein elokuvissa? Mikä oli viimeisin elokuva, mitä olitte katsomassa teatterissa?

Käyttäjän hynde kuva
hynde

Onko Rekuselle tiedossa maailmanmatkailua pelien perässä vai ehtiikö pelaajalehti.comin päätoimittaja tekemään mitään suurta juttua ulkomailta? Sen Japani jutun jälkeen kun ei ole tullut mitään suurempaa Rekusen osalta lehteen. Blogeista päätellen ihan hyvä kirjoittaja olet joten olisi mielenkiintoista lukea jokin iso juttu ala Rekunen. UFC?

Käyttäjän Dr Viili kuva
Dr Viili

Kuinka usein pesette hampaitanne, vai pesettekö ollenkaan? Entä käytättekö hammaslankaa?

Ja huhusitte lehdessäkin että XBLA:n olisi tulossa alkuperäinen Metal Gear Solid, joten onko tästä kuulunut mitään?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko Ridley oikeasti niin kova Sony/Killzone-fanipoika mitä antaa olettaa vai feikkaako hän?

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

1. Mitä mietteitä erityisesti Pyykkösellä on neljännestä Fatal Framesta? Zero: Tsukihami no Kamenia vaivaavat bugit ja fanien lukusista pyynnöistä huolimatta Nintendo ei aio julkaista peliä missään muualla, vaikka peliä mainostettiin jo Euroopassa.
2. Entä mitä pidätte SUDA51:n viimeisimmistä peleistä? Aliarvostettuja mestariteoksia vai tuntuvatko liiankin oudoilta pelimakuunne? NMH2:sta varmaan kuulemme E3:n aikaan..?
3. Saitte vihdoin enemmän kuvia uusimpaan Pelaajaan. Minkälaisella kalustolla otatte kuvat?
Loppukevennys. Huomasin hiljattain WoWia pelaavan kaverini näytävän nuorelta Mr. Puhalta. Olisikohan hänessäkin pelitoimittaja ainesta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuka on toimituksen paras/lahjakkain pelaaja ?

T:Arnold

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Milloin tulee Mafia II?

T: Timbe

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi Thomaksella on niin tuuheat kulmakarvat? Kaveri näyttää siltä kuin mummolan karhuntalja olisi liimattu naamariin. Matto Thomas :o!

Käyttäjän Zuhna kuva
Zuhna

Suurena Survival Horror peligenren ystävänä minuakin kiinnostaisi tämä Project Zero IV/Fatal Frame IV. Mitään tietoa mahdollisesta Euroopan julkaisusta? Ja nuo lukuisat ongelmat myös kiinnostavat. Olen kuullut että haamulistaa ei saa täyteen ja peli takkuilee jonkun verran varsinkin ovien lähettyvillä.