Lähetä kysymyksesi kevätkauden viimeiseen Pelaajacast-jaksoon – vieraana vanha kunnon Janne Kaitila / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Lähetä kysymyksesi kevätkauden viimeiseen Pelaajacast-jaksoon – vieraana vanha kunnon Janne Kaitila

17.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
23
Pelaajacast: Kysy Pelaajalta #233 feat. finngamer
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Kevätkauden viimeinen Pelaajacast ennen kesälomia saapuu tämän viikon torstaina! Pelaajacast 233:n vieraana on näillä tiedoin Pelaajan riveistäkin aiemmin tuttu Janne "finngamer" Kaitila, joka vaikuttaa nykyään Nordic XR Startupsin Program Managerina.

Äänitykset tapahtuvat keskiviikkona puolenpäivän tienoilla, joten lähettäkää perinteiset kysymykset Kysy Pelaajalta -osioon siihen mennessä! Pelaajacast 233 julkaistaan perinteisissä äänimuodoissaan torstaina 20. kesäkuuta, mutta juhannuksen myötä castin videoversiota joudutaan odottelemaan seuraavan viikon alkuun asti.

Kaitilan seuraan liittyvät tällä kertaa vakiokaartista Johanna Puustinen, Panu Saarenoja ja Ville Arvekari. Kysymykset voi lähettää keskiviikkoisiin äänityksiin peräti neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä julkaisua.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

 

Kommentit

Käyttäjän TaiZteR kuva
TaiZteR

Nyt kun Banjo & Kazooie-hahmopari julkistettiin DLC-hehmoiksi Smashiin, niin pidättekö sitä todennäköisenä, että näkisimme kolmannen banjon julkaistavaksi seuraavalle Microsoftin konsolille? (Sarjan ns. kolmas osa Nuts & Bolts on vain Masa Mainio-peli furryhahmoilla, joten sitä ei voi laskea banjopeliksi)

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

E3 tuli ja meni taas. Mistä peleistä kiinnostuitte tai olette jo ehtinyt ostaa, jotka paljastettiin E3:sessa?

- - -

Ubisoftikin hyppäsi kk-maksu palvelubisnekseen mukaan. Onko vielä joku julkaisija jolta tälläinen malli puuttuu ja toivoisitte samanlaisen palvelun tulevan joskus markkinoille?

- - -

Oletteko koskaan innostunut mistään asiasta yhtä paljon kuin bethesda fani tämän vuoden e3:sessa?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Millainen Microsoftin ja Nintendon keskinäinen suhde oikein tarkalleen ottaen on? Viimeaikaiset paljastukset (etunenässä Banjon lisäys Smashiin) ovat nimittäin tulleet itselle todella nurkan takaa.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Pyykkönen, hypettämistäsi kolmesta ropesta, Vampire, Cyberpunk ja BG3, minkä epäonnistumista stressaat eniten? Minkä pelin laatu on mielestäsi varmimmin taattu? Minkä toivot yllättävän ja uudistavan sille ominaisia kaavoja eniten ja minkä haluat pysyvän täysin uskollisena juurilleen?

Myös erityisesti Kaitilan mielipide Xboxin uudesta elite padista kiinnostaa. Onko perus peliohjaimeen mielestänne paljonkin vielä parennettavaa, vai koostuuko tulevaisuus lähinnä paremmista materiaaleista, herkemmistä nappuloista ja Nintendon tapaisista isommista irtiotoista normaaliin kaavaan?

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Kaitila, vanha kuoma!

- Onko tullut grillailtua nyt alkukesästä? Tämän grillikesän ruokasuosituksesi?
- Montako litraa pekonipirtelöä kului ollessasi Jenkkilässä?
- Kuvista päätellen olet laihtunut. Uusi urheiluharrastus vai eikö Johannan kokkaukset maistu?
- Uskotko Metroid Prime -trilogian saapuvan jonakin kauniina päivänä Switchille HD-remasteroituna?
- Aiemmissa casteissa on ollut puhetta firmanne tukemasta VR-hankkeesta, jonka tarkoituksena on tukea kirurgien kouluttamista VR-simulaatioiden avulla. Mikä oli hankkeen nimi ja missä vaiheessa kehitystyötä ollaan? Minkä alan kirurgi on kehitystyössä mukana?

Ville ja Panu (ja miksei muutkin): FF7 Remaken taistelumekaniikkaan päästiin perehtymään hiukan tarkemmin E3:silla. Pelissä tunnutaan yhdistelevän ATB-mittariin perustuvaa vuoropohjaisuutta sekä hack-'n-slash -tyylistä mäiskettä. Onko teillä antaa jotakin syväluotaavaa analyysia aiheesta?

Pelin tekijät väittävät myös kivenkovaa, että kyseessä olisi itsenäisen Final Fantasy-pelin kokoinen teos. PS Storessakin peli komeilee ennakkotilattavissa 70 euron hintalapulla varustettuna. Kuinka moneen episodiin epäilette pelin jakautuvan ja uskotteko, että peli saadaan joskus hamassa tulevaisuudessa kokonaisuudessaan ulos?

Harrasta juhannusta koko köörille!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tänä keskiviikkona minulle tulisi saapua aiemmassa Pelaajassa esittelemänne 3drudder-masiina, jolla olin ajatellut kirmata vanhan suosikkini Borderlands 2:n VR-versiossa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta ilmestynyt Borderlandsin lisäosa kuitenkin löi pelin ikäänkuin lukkoon, joten jos minua ei huvitakaan palata sen pariin, osaatteko nostaa hatusta 3drudderille toisen pelin, lajityypistä välittämättä?

Onko syksyllä tiedossa Doom-keräilyversion unboksausta?

Huurteisia kesän päiviä!

Käyttäjän Eerokki kuva
Eerokki

Terve arvoisa pelaajacasti ja kaitila.

Nyt kun E3 on taputeltu niin tottakai pakko kysyä mitkä on päällimäiset mielipiteet?. Oliko suunta parempi vai huonompi?. Miltä näyttää E3 tulevaisuus?. Tietysti mitkä pelit iskivät eniten ja miksi?. Kenen show ja pelivalikoima oli paras?.
Kiitos ja anteeksi.

Iloista ja kosteaa kesän jatkoa.

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Vihreiden puheenjohtaja ja tuore sisäministeri Maria Ohisalo kertoi hiljattain iltapäivälehden haastattelussa harrastavansa pelikeräilyä. Omien sanojensa mukaan Ohisalolla on satoja pelejä Nintendon eri konsoleille ja ulkomaanmatkojen yhteydessä hänellä on tapana pistäytyä paikallisissa retropeliliikkeissä hakemassa täydennystä kokoelmiinsa.

Ohessa muutama lainaus artikkelin yhteydessä olevalta kommenttipalstalta:
"Satoja lasten pelejä ei ihme että todellisuus on kadonnut"
"Vihreitä johdetaan Nintendo-meiningillä. Siinä oiva tapa vielä blondilta."
"Kovat on meriitit ministerillä...... omistaa satoja nintendo pelejä"

Millaisia ajatuksia Ohisalon saamat kommentit herättävät teissä? Uskaltaisitteko itse kertoa julkisesti peliharrastuksestanne, jos toimisitte poliittisesti korkeassa virassa? Entä oletteko joskus tietoisesti vältelleet tuomasta asiaa esille?

Käyttäjän Looordi kuva
Looordi

Hieno casti hermannit! Terveisiä täältä meren väärältä puolelta. Sitten kysymyksiin.

- Mitä Kaitila tietää VR:n tulevaisuudesta PC:llä ja uusilla konsoleilla? Milloin julkaistaan laite, jolla aivot voi kytkeä suoraan tietokoneeseen, eikä tarvitse laseja ollenkaan?
- Milloin niitä AAA tason VR pelejä aletaan julkaisemaan? En ole vielä nähnyt kovinkaan montaa peliksi laskettavaa peliä missään. Parhaat VR kokemukset olen saanut Rocket League pelissä vorpx sovellusta käyttämällä, mutta siinäkin haluaisin ennemmin kameran sinne auton sisään kuskin naamaan kiinni.
- Onko SSD hypetys konsoleilla mennyt vähän yli ja epärealistiseksi? Kaikista peleistä saadaan muka latausruudut pois ja maailmojen kokoa voidaan kasvattaa, mutta kuitenkin kaikki pelit julkaistaan myös vanhemmilla konsoleilla ensimmäisen parin vuoden ajan, joten ne joudutaan kehittämään niiden ehdoilla.

Hyvää kesää vain kaikille ja muistakaa tilata tuulettimet ajoissa ennenkuin ne loppuvat kaupoista :)

Käyttäjän HaZZarD kuva
HaZZarD

Heipä hei castilaiset!

1. Nyt tulevien Marvel ultimate alliance 3 ja Avengers pelien myötä kaipuu kääntyi upeaan, jo kuopattuun, Marvel Heroes peliin. Muistaakseni Huttunen peliä ainakin joskus aikanaan pelasi. Uskotteko, että Trion Worldsin kautta peli tekisi joskus paluun?
2. Avengers Endgame kun niputti nyt yhden aikakauden pakettiin ja 10 vuotta kestäneen Infinity War pohjustuksen, niin vieläkö tulevat Marvel elokuvat jaksaa kiinnostaa ja mikä voisi olla saman kaliberin event mihin MCU voisi rakentaa samanlailla kuin Infinity Wariin?

Kiitos ja mukavaa kesää koko toimitukselle!

Nostoja