Lähetä kysymyksesi tämän viikon Pelaajacastiin – vieraana Oikea mielipide -blogin Johanna Puustinen / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Lähetä kysymyksesi tämän viikon Pelaajacastiin – vieraana Oikea mielipide -blogin Johanna Puustinen

19.11.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18
Pelaajacast: Kysy Pelaajalta #220

Nyt myös Spotifysta löytyvän Pelaajacastin seuraava jakso saapuu taas torstaina! Tällä viikolla keskustelua värittää blogistimme Johanna Puustinen oikeilla mielipiteillään, ja vakiokokoonpanosta äänessä ovat Miika, Janne ja Ville.

Kaipaammekin keskiviikkoisiin äänityksiin kuuntelijoiden kysymyksiä niin Johannalle kuin toimitukselle, sillä mukana on jälleen hyvin perinteikäs Kysy Pelaajalta -osio. Kysymykset voi välittää toimituksen ja Johannan tietoisuuteen peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Pelaajacastin jakso numero 220 äänitetään keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa, Spotifyssa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 22. marraskuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, heti editointi-, prosessointi- ja latausrumban jälkeen.

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Joko pyykkäönen on testannut uusinta ck2 Holy Fury lisäosaa? siinä on muuten aika hauska juttu että et hallitsekkaan ihmisiä vaan eläinvaltakuntaa

IMAGE(https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/LnA2N2YsaFZ9fa5DZU6Hqa-970-80.jpg)
'

Miten johannan päivä sujuu koiranpennun kanssa

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

Kerran vieraat ovat nyt yleistyneet podcasteissa, niin miten olisi jos kokeilisitte saada vieraiksi suomalaisia e-sports pelaajia? Olisi ihan mielenkiintoista kuulla tästäkin pelaamisen osa-alueesta.

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Kuvitellaan, että olette pakotettuja katsomaan yhden näistä tuotannossa olevista elokuvista: Detective Pikachu, Sonic vastaan Jim "Dr. Robotnik" Carrey tai Illumination-studion Mario-elokuva. Minkä valitsette?

Kuvitellaan lisäksi, että yksi näistä elokuvista osoittautuu hitiksi, toinen on unohdettava mitäänsanomattomuus ja kolmas sen verran sekopäinen, että onnistuu nousemaan pienen piirin kulttisuosikiksi. Minkä kohtalon veikkaatte lankeavan kullekin elokuvalle?

Ja vielä asiasta toiseen: ovatko kaikki lehden toimituksessa haltioissaan Red Dead Redemption 2:sta? Peli on kuitenkin saanut pelaajien keskuudessa jopa hieman ristiriitaisen vastaanoton, mikäli keskustelufoorumeita on uskominen. Valtaosa kriitikoista on toki ylistänyt teosta maasta taivaaseen, mutta esimerkiksi Giant Bombin Jeff Gerstmann totesi, että peli olisi kaivannut kipeästi sisällön karsimista ja tarkempaa fokusta tekijätiimiltä. Ajatuksia? Onko enemmän aina parempi?

Käyttäjän Tapiiri kuva
Tapiiri

Nyt kun Bioware on vihjaillut Mass Effectin jatkuvan, niin haluaisitteko/luuletteko sarjan jatkuvan Andromedasta?

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

¡Hola!

Onko PelaajaHDseen mahdollista saada vaikkapa joulukalenterin koristeeksi kokkipelaajaa Korsikalaisen kärpäsjuuston valmistamisesta?

Onko Pyykkönen katsastanut jotain tajunnan räjäyttävää ja maininnan arvoista animea viimeaikoina? Muut saavat toki vastata myös.

(Huttusen & Pyykkösen) suositukset/lemppari hämistarinat sarjakuvien sivuilta vuosien varrelta?
#Excelsior

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Aloittelin uuden Hitmanin pelattuani ensin RDR2:n lävitse. Hitman on kyllä ollut todella mainio peli tähän mennessä, mutta se tuntuu silti jotenkin... videopelimäiseltä. Immersio särkyy vähän väliä milloin mistäkin asiasta. Hahmon liikkuminen on todella ilmavaa. Animaatiot ovat luonottoman jäykkiä. Lista vain jatkuu. Voiko mikään yksinpeli enään imaista mukaansa RDR2:n jälkeen? Mieleeni juolahtikin ajatus siitä että RDR2 nosti riman nyt niin korkealle että kaikki muut yksinpelit seuraavien vuosien aikana tuntuvat vaisuille sen rinnalla. Tässä kävi nyt käänteinen porttiteoria, eikä tämä ykkösoluen tissuttelu tunnu enään miltään.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Uuden Falloutin vastaanotto on ollut pääasiassa negatiivinen. Uskotteko, että tämä johtaa muutoksiin Bethesdan toiminnassa? Vieläkö lyödään päätä seinään ja käytetään samaa vuosikymmeniä vanhaa pelimoottoria uudessa Elder Scrollssissa?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Pimpelipalipom ja pimeä tervehdys!

Onko Red Dead ähky vai vieläkö maistuu? Onko Narcos pelistä lupa odottaa jotain hyvää vai mahtaako olla pahemman luokan lisenssitauhkaa? Onko rakkaalla Fallout sarjalla enää mitään toivoa kun Bethesdan ote lipsuu pahasti ja Obsidian on menetetty Microsoftille? Mitä mieltä olette levyttömästä Xboxista, ilmaston lämpenemisen kannalta välttämättömyys vai vanhojen puristien kiusaamista?

Nyt kun eletään vuoden harmainta ja synkintä aikaa niin olisiko vihdoin aika järjestää Huttusen ja Pyykkösen metallinurkka? CastiHDsta positiivista palautetta: putoava juliste on kerta kerran jälkeen huikeaa viihdettä!

Jaksamisia!

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Kiitos Pyykköselle mukavasta juttutuokiosta ja Johannalle kiitos hyvistä ja mukavasti pelikaupoista GameXpoilla :). Sitten pari kyssäriä:

1. Suurkulutuksen juhla, eli Black Friday on perjantaina niin meinaatteko seurata tarjouksia tai ostaa mitään?

2. Ensimmäiset kolme Spyroa sai Remastered versiot niin onko alkuperäiset tullut pelattua läpi PS1:llä tai sarjan jatko-osia muilla konsoleilla? Meinaatteko pelata Remasteredit läpi?

3. Kuinka moni pelannut uutta Hitman 2:sta tai Let's GO Pokemoneja tai meinaatteko pelata, joskus jos ette ole vielä pelanneet?

4. Kuinka pitkällä Arvekari on Assassin's Odysseyssä ja miltä peli on tuntunut sarjan fanina? Olen kuullut vähän negatiivista palautetta pelin pitkästä kestosta ja siitä, että pelissä saa aika paljon kerätä leveliä hahmolle ennen kuin pääsee aina tehtävissä eteenpäin.

5. Tuleeko tänä vuonna Pelaaja HD joulukalenteria?

Hyvää joulun odotusta kaikille :).

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Kuunteleeko Johanna Pelaajacastia?

Nostoja