Mass Effect- ja Halo-konseptitaiteilija Mikko Kinnunen Pelaajacast 228:n vieraaksi – lähetä kuulijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Mass Effect- ja Halo-konseptitaiteilija Mikko Kinnunen Pelaajacast 228:n vieraaksi – lähetä kuulijakysymyksesi!

1.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18
Mass Effect- ja Halo-taidesuunnittelija Mikko Kinnunen Pelaajacast 228:n vieraaksi - lähetä kuulijakysymyksesi
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:
 

Pelaaja-lehden oma podcast, eli Pelaajacast, kajahtaa taas ääniaalloille tämän viikon torstaina. Jaksoon saapuu näillä tiedoin täysin uusi vieras, Remedy Entertainmentilla tätä nykyä art directorina toimiva Mikko Kinnunen!

Kinnunen on vuosien mittaan työskennellyt maailmalla taidesuunnittelijana ja konseptitaiteilijana lukuisille muillekin nimekkäille pelistudioille, kuten muun muassa BioWarelle Mass Effect 2:n, 3:n ja Andromedan parissa sekä 343 Industriesille Halo-sarjan parissa. Paikalla on myös totuttuun tapaan Pelaaja-lehden vakiotoimitusta.

Jakson sisältöön luonnollisesti lukeutuu Kysy Pelaajalta -osio, johon Pelaajacastin kuuntelijat ja katselijat voivat lähettää Mikolle (ja toimitukselle) kysymyksiä peräti neljää eri kanavaa pitkin. Jakso äänitetään keskiviikon aikana, joten muista lähettää kysymyksesi ajoissa!

1) Pelaajalehti.com: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

Pelaajacast 228 julkaistaan torstaina 4. huhtikuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Miten nykynuoret sekä vähän vanhemmatkin "nukkujat" saadaan kiinnostumaan politiikasta ja äänestämään ?

Itsellä kiinnostus asiaa kohtaan heräsi muutama viikko sitten Stellariksen myötä. Huomasin että demokratia ei toimi, koska Jehetma-kansallani oli varsin typeriä mielipiteitä asiosta. Autoritarismi se kansan tiellä pitää. Työttömyys voidaan kääntää nousuun rakentamalla robotteja,jotka myös tekevät jatkossa kaikki ikävät fyysiset tehtävät. Ilmastonmuutos voidaan myös estää helposti, kun korvataan fossiilisia polttoaineita käyttävät antiikkiset kulkuneuvot madonrei'illä. Politiikka on helppoa !

Käyttäjän Viinatrokari kuva
Viinatrokari

Hei arvon kästiläiset! Olen ollut kuuntelijanne vasta noin kahden viikon ajan. Pelaajacast tuli kuin yllättäen vastaan suplaa selatessani, etsien jotain uutta kuunneltavaa. Lennokkaat sekä mielenkiintoiset keskustelunne kietaisi minut otteeseensa välittömästi, jonka johdosta olen kuunnellut viimeisen kahden viikon ajan noin 2-3 kästiä per päivä. Mukava kun vanhoja jaksoja löytyyy täältä sivuiltanne kun ne kaikki eivät spotifyhyn tai suplaan ole eksyneet. Halusin antaa oman panokseni ja kiitokseni teille tästä ja sen käsityksen olen saanut että lehden tilaaminen on paras ratkaisu siihen, joten tilaus on laitettu vetämään, ja saanen tämän johdosta kutsua itseäni teidän uudeksi lempi-ihmiseksi? En ole aikaisemmin juurikaan seurannut marvel elokuvia, mutta mehustelunne näistä sai mielenkiintoni heräämään. Tässä kuussa ilmestyy uusin tuotos, mitkä elokuvat suosittelette katsomaan ennen sitä, ja odotatteko itse kyseistä elokuvaa? Ilokseni myös huomasin että Pyykkösen ja Rautalahden kovasti hypettämä Conan Exiles löytyy pleikkarin kuukauden toisena ilmaispelinä, tämä tulee varmasti laitettua testiin. Miten seikkailut siellä ovat edenneet? Mukavaa kevättä kaikille ja jatkakaa samaan malliin!

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Mitkä ovat pääasialliset työvälineesi ja käytetyt sovellukset?

Olisi mahtavaa nähdä sinulta joskus Star Citizen -aiheista taidetta. Uskotko, että se voisi olla jossain vaiheessa mahdollista? ( Concept Artist - Wilmslow ;) )

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Politiikkakorneri: Mikä selittää perussuomalaisten korkean kannatuksen? Suomen kolmanneksi suosituin puolue galluppien mukaan ja miksi edelleen maahanmuuttovastaisuus leimataan rasismiksi mediassa?

Onko kukaan cästiläisistä katsastanut US leffan? Oli aika kovaa settiä.
Odottaako kukaan uuttaa uinu,uinu lemmikkini elokuvaa?

Keep up the good work!

Käyttäjän JoQzi kuva
JoQzi

1. Nyt kun meidänkin talouteen on tilattu PS VR ja siihen Astro botti, niin kysyisin teiltä suosituksia mitä kyseiselle laitteelle kannattaa hommata?

2. Marvel vai DC?

3. Parhaat co-op pelit, joko samalta sohvalta tai netin välityksellä?

4. Parhaat/hauskimmat aprillipilat johon olette törmänneet?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ebayhyn on ilmestynyt Pax East -tapahtumassa pressikitiksi tarjoiltuja Borderlandsin Tiny Tinalta tuttuja jänispehmoleluja. Saattaako tuleva peli keskittyä liikaa psykoidolin ympärille?

Pitäisikö ihmisiltä poistaa turha valinnanvaikeus ja jakaa heidät veriryhmäantropologisesti neljään hahmoluokkaan - O=metsästäjä, A=viljelijä, B=paimentolainen ja AB=random-generated - jonka mukaan määrittyvät keinot purkaa stressiä ja varsinkin ruokavalio, ja elää eli pelata näiden vahvuuksien mukaan? O-ryhmälle eivät sopisi maito, viljatuotteet eikä peruna. Ja jos ei siis huomioida mm. ruoka-aineallergioita.
(D'Adamo & Whitney: Syö oikein oman tyyppisi mukaan, Wsoy 2001)

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Katsottua osioon:
- Twin Peaks 3 loppui tv-verkossakin. Mitä se jätti käteen?
- M/S Romantic. Mitä nyt kun kansakin tykkää suomen parhaasta viihteestä? Tyhjiö jäi sentään ilman katsojia...

Käyttäjän CrazyTrain kuva
CrazyTrain

Heippa vaan taas!

Mitä tapahtuu Art directorin normaalin työpäivän aikana?

Millaista on työskennellä Remedylle?

Jatkakaa samaan malliin, kiitos hyvästä työstä!

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Mitkä teokset/tekijät(sarjakuvat,leffat,tvsarjat,pelit) ovat vaikuttaneet eniten omaan tyylisuuntaasi?

The Matrix -muistelot nousivat esiin somessa ja leffamediassa, kun ensi-illasta(USA) tuli kuluneeksi 20 vuotta. Castilaisten mietteet/muistelot The Matrixista 1999 ja tänä päivänä? Ja milloin olette viimeksi nähneet The Matrixin?

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Yleisesti taidetaan ajatella, että Bioware jätti Andromedan jämäporukkansa käsiin parhaimmiston keskittyessä Anthemiin.

Kysyisin vieraalta, että kokiko hän mitään eroa yleisen tekemisen tasossa, kun verrataan Mass Effect 2 ja 3:a tuohon kaikille pettymyksen aiheuttaneeseen Andromedaan?