Nyt on tilaisuutesi Kysyä Pelaajalta – lähetä peliaiheiset kysymyksesi Pelaajacastin tämän viikon jaksoon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Nyt on tilaisuutesi Kysyä Pelaajalta – lähetä peliaiheiset kysymyksesi Pelaajacastin tämän viikon jaksoon!

16.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24
Nyt on tilaisuutesi Kysyä Pelaajalta – lähetä peliaiheiset kysymyksesi Pelaajacastin tämän viikon jaksoon!

Pelaaja-lehden toimitus istuuntuu jälleen mikrofonin ääreen tämän viikon aikana. Suomen pitkäikäisimpiin podcasteihin lukeutuvan Pelaajacastin seuraava jakso äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan torstaina.

Mukana on jälleen kuuntelijakysymyksille pyhitetty supersuosittu Kysy Pelaajalta -osio, johon halukkaat voivat lähettää kysymyksensä toimituksen perusköörille Miika Huttuselle, Janne Pyykköselle ja Ville Arvekarille neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso numero 208 julkaistaan perinteisessä podcast-muodossaan torstaina 19. maaliskuuta. Videoversio saapuu hieman myöhemmin heti jakson valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

1.Miksi monesti on niin kun pelin ostaa ,Sen pitää mennä nopeasti läpi eikä nauttia siitä.2.Mitä mieltä olitte South Park The Fractured But Whole DLC - Casa Bonita and Vampires Lisäosasta.Ja onko mahdollista että konamilta tulisi vielä kunnon Metal Gear Solid peli.

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. Onko Pyykkönen viettänyt paljonkin aikaa piri Jarin kanssa,kun pitää Viikinkejä Game of thronesia parempana? Toki Gotin laatu on huonontunut viime kausina, mutta kyllä se kokonaisuutena voittaa Vikingssin. Ei siinä, että Viikingit oisi huono sarja mutta ei se nyt mikään ilmiömäinenkään ole, Travis Fimmelin roolisuoritusta lukuunottamatta.

2. Miten Pyykkönen pelasi Preyn läpi? Tuliko hiiviskeltyä vai räiskittyä? Olitko puhtaasti ihminen vai käytitkö alien voimia?

3 Lost in space alkoi netflixsissä. Katsotteko?

4. Onko Sopranos yliarvostettu? Itse pidin ekasta kaudesta, mutta sen jälkeen sarjan taso laski.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Mitä asioita näkisitte pelialan lähitulevaisuuden trendeinä? Games-as-service -ajattelu voimistuu entisestään, uudet monetisaatiomallit kiusaavat pelaajia vai kenties jotain muuta?

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Nyt kun Star Wars Force Unleashed sai xbox one x tuen, niin saatoin viimein aloittaa tämän pelaamisen. Innostuneena luin Huttusen arvostelun tästä myös ja sehän ei intoani latistanut yhtään. Josta päässäänkin, että onko teillä jotain ns. "häpeä" peliä, jota ei syystä tai toisesta ole tullut pelattua. Itse suurena star wars fanina, en käsitä miten tämä on nyt jäänyt kokonaan pelaamatta.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Viikon päästä Infinity Warin ensi-ilta. Sen verran massiivinen leffa kyseessä, että olisiko mahdollista tehdä samanlainen video kuin mitä olette tehneet Star Wars -leffoista.

Käyttäjän MacGyver69 kuva
MacGyver69

Mitä mieltä Pyykkönen on Neverwinter Nights: Enhanced Editionista?

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

mitä pyykkönen on katsellut netflixistä viime aikoina?

pitäisikö pokemon pelien takakannessa lukea varoitus että jotkut pokemonien pokedex tiedot voivat järkyttää nuorempia pelaajia?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Onko sony mennyt jo nintendon ohi yksinoikeuksissa? Vaikuttaa että sonylla on pelialan kovimmat studiot tällä hetkellä.

Onko kukaan katsonut A Quiet Place leffan? Ja mikä on vuoden odotetuin elokuva.

Keep up the good work!

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Onko isot lehtifirmat/kustantajat/mediatalot yrittäneet ostaa Pelaajalehteä? Tarkoitan siis koko puljua, en irtonumeroa :) Varmaan kiinnostusta herättänyt, sen verran laadukas julkaisu.

Käyttäjän tulitikku kuva
tulitikku

Voiko uuden Splinter cellin julkaisua odottaa e3 messuilla nyt kun Michael Ironsidekin palasi Fisherin rooliin wildlandsin eventissä. Vai testaako Ubisoft vain jaksaako pelaajat vielä innostua sarjasta.

Onko toimitus katsonut True detectiveä. Jos on niin mitkä odotukset 3 kautta kohtaan. Mukana ainakin oscarin Moonlightista saanut Mahershala Ali.