Pelaajacast 037: Mass Effect 2, Heavy Rain, MAG, X10... / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 037: Mass Effect 2, Heavy Rain, MAG, X10...

10.02.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
42

Pelaajacast 037 on täällä. Studiossa ovat Pelaajan Miika Huttunen, Thomas Puha, Janne Pyykkönen ja vakiovieras Remedyn Mikko Rautalahti.

Yli kaksituntisessa Pelaajacastissa puhutaan Mass Effect 2:sta, Heavy Rainista, MAGista ja otetaan tilannekatsaus Alan Wakeen. Käymme myös läpi Microsoftin torstaina järjestettävän X10-pelitapahtuman tarjontaa. Rohkemme luvata tältä Pelaajacastilta jopa erinomaista läppää.

Lataa Pelaajacast koneellesi tästä (87mt, 127 minuuttia) klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaaksesi mp3-tiedoston. Voit kuunnella mp3-tiedoston omalla soittimellasi tai tietokoneellasi. Suosittelemme myös Pelaajacastin tilaamista iTunesista, jos kyseistä ohjelmaa satut käyttämään. Voit myös kuunnella 'Castin oheisella soittimella:


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

01:20 Studiokeskustelu: Puhumme Mass Effect 2:sta ja mitä roolipelaaminen nykyisin on, Heavy Rainin erilaisuudesta ja rohkeudesta kokeilla jotakin uutta, pureudumme MAGin hienouksiin ja ongelmiin, jengin ankeasta käyttäytymisestä nettipeleissä, Penn & Tellerin videopelisetti ja niin edelleen.

86:25 Kysy Pelaajalta: Vastaamme kysymyksiin MAGista, Mass Effect 2:sta, kuinka päästä pelialalle, saitin plus/miinus -systeemistä jne.

Kommentit

Käyttäjän rinel kuva
rinel

Kiitos!

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo

iTunsesin kun päivitin, niin tuli pelaacast 036 eri kuvauksella. :/

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo

pelaaja*

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Pelaajahc? Yes please! :D

Käyttäjän Slash80 kuva
Slash80

Mulle tuli kans 36. Täytyy muuten sanoo että on lepposaa kuunneltavaa. Tullut nyt kuunneltua n900:n kautta töissä autoa ajellessa. Luurissa kun on sisäänrakennettu fm-lähetin niin saa kivasti radioon kuunneltavaksi.

Käyttäjän NikiQ kuva
NikiQ

Kerrankin ajoissa, kiitokset siitä <3

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei jumalauta.. tehän puhuitte helvetin hyvin roolipelaamisesta. Kun jopa Pelit-lehti puhui "perinteisen roolipelaamisen puuttumisesta"(saatanan tunarit), niin meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun. ME2 nimenomaan tekee pesäeron Final Fantasyihin. Ja oikealla tavalla.

I salute you, good sirs.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiitos MAG osuudesta.

Käyttäjän illosipuli kuva
illosipuli

Ahh, Rautalahti tekee paluun. Kuulostaa perin loistavalta setiltä, pitää kuunnella tässä viikonloppuna sitten, lataukseen menee heti. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

" Pisteet: +2

NikiQ sanoi:

Kerrankin ajoissa, kiitokset siitä <3
"

Peli hullu ?

Nostoja