Pelaajacast 050: juhlajakso, Halo: Reach, Mafia 2, Darth Vader, APB, Lair of the Shadow Broker jne / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 050: juhlajakso, Halo: Reach, Mafia 2, Darth Vader, APB, Lair of the Shadow Broker jne

23.09.2010 // Kirjoittanut: Riot
29

Juhlajakson aika. Pelaajacast on edennyt 50:een jaksoonsa. Tämän kunniaksi studiossa on erikoisvieraana yksi Pelaajan perustajahahmoista, Lassi Kurkijärvi. Hänen ohellaan studiossa ovat Miika Huttunen, Thomas Puha, Janne Kaitila, Janne Pyykkönen ja Ville Arvekari.

pelaajacast_050_2

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä! (126mt, 173 minuuttia.) Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

00:30 Studiokeskustelu:Kerromme mm. kuinka Pelaaja ja Pelaajacast saivat alkunsa, luvassa shokkipaljastuksia. Juttelemme Mass Effect 2:n Lair of the Shadow Broker DLC:stä, Epic Mickeysta ja Warren Spectorista, Mafia 2:n DLC:n törkeydestä, Halo: Reachin loistavuudesta, The Last Guardianista, APB:sta, lautapeleistä ja myös Epicin huimasta Citadel-demosta iPhonella.

115:20 Kysy Pelaajalta: Vastaamme pelaajan Facebook-fanien ja pelaajalehti.comin käyttäjien lähettämiin kysymyksiin lähes tunnin ajan!

Pelaajacast käyttää musiikkina Demovibes-kokoelmia. Demoscene-biiseistä koostuvia miksauksia voi ladata osoitteesta www.demovibes.org. Kiitokset Willbe / Cocoon. Katso biisien tekijätiedot täältä.

P.S We know...se Dance Central -haastis unohtui. Ens kerralla.

Kommentit

Käyttäjän Bawalo kuva
Bawalo

Here's to 50 more!

/cheer

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

Viimeinkin! Latinkiin meni ja sitten kuuntelu hetimmiten.

Onko nyt tarjolla "kohtalaisen läpän" tilalla jo mahtavaasuperuber läppää?!

Käyttäjän aziz kuva
aziz

Pakko olla hyvä kun studiossa ollut kaksi Ville Arvekaria. Sori. Oli pakko;)

Käyttäjän Moldy kuva
Moldy

/Cheers
Sokerihumala :D

Käyttäjän Tapza kuva
Tapza

Tupla-Ville. : o

Mutta joo, kuunteluun menee kohtapuoliin. Luvassa kuitenkin ilmeisesti (ja asiaankuuluvasti) aika tajunnanräjäyttävän eeppistä settiä.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kiitost tästä :p Ja sitten lataukseen ja kuunteluun. : )

Käyttäjän MarioExpo kuva
MarioExpo

Pakko ladata Ipodille :D

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

Ihan helvetin kovaa settiä, vielä aika paljon kesken mutta pakko on kuunnella loppuun saakka putkeen kun on ollut hyvää läppää ja settiä muutenkin. Kiitoskia tästä.

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

^ Kiitoksia*

Käyttäjän heppu kuva
heppu

DARTH VADER?

jes! 3h