Pelaajacast 052: Kamalat merenelävät, Fallout: New Vegas, Vanquish, Medal of Honor, Dead Rising 2, pelien pituus / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 052: Kamalat merenelävät, Fallout: New Vegas, Vanquish, Medal of Honor, Dead Rising 2, pelien pituus

20.10.2010 // Kirjoittanut: Riot
19

Pelaajacast 052 on täällä ja huhuh, mitä settiä on luvassa, herkkähermoiset älkööt kuunnelko! Peräti 118 minuuttia läppää.

Aiheina ovat ajankohtaiset asiat kuten hirviöt meressä, Fallout: New Vegas, Vanquish, Alt.Party -tapahtuma, Demoscene Documentary -sarja ja moni muu peli. Vastaamme myös yli 40 minuutin ajan kysymyksiinnne. Studiossa ovat Miika Huttunen, Thomas Puha, Janne Pyykkönen ja Ville Arvekari.

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä (81mt, 118 minuuttia.) Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

00:20 - 56:57 Studiokeskustelu: Aiheina ovat YLE-dokkarissa nähdyt kamalat merenelävät, jotka ovat shokeeranneet toimituksen jäseniä. Otamme myös kipinää pelien pituuksista, onko pitkä yksinpeli muka heti hyvä peli? Vai onko tärkeämpää saada laatua, eikä pituutta? Tästä puhutaan. Huttunen ja Pyykkönen ovat pelanneet Fallout: New Vegasia ja puhuvat siitä, Arvekari ja Puha ovat täpinöissään Castlevania: Lords of Shadows- ja Vanquish -peleistä, ihmettelemme missä ovat Kinect -arvostelusysteemit ja paljon muuta.

57:20 - 101:52 Kysy Pelaajalta: vastaamme kysymyksiinne esimerkiksi Medal of Honorista, Fallout: New Vegasista, kuulemme kuuntelijoiden Pelaajacast-kuuntelutottumuksista ja niin edelleen...

Lopuksi, bonussetti...

lords

Kommentit

Käyttäjän artapo kuva
artapo

Hyvää settii.

Käyttäjän Error kuva
Error

Loistavaa!!! Menee heti lataukseen ja kuunteluun illalla.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Hey DYYDS!!! Pistäkää iTunesiin!!! Haluan kuunnella :D

Käyttäjän Sevchef kuva
Sevchef

Hei mäkin kahoin sen dokumentin, vois kokeilla ladata!

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

"Nyt olen vain kännissä." :DDD

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

En tiiä muista, mutta mulla on ainakin Vanquish ennakkotilauksessa.

Käyttäjän Tewzr kuva
Tewzr

Ei tätä kehtaa salilla kuunnella kun satunnaisesti alkaa aina hymyilyttään ja sit muut kattoo, että mulleko tuo nauraa.

Käyttäjän Vinnie kuva
Vinnie

Työpaikalla kuuntelin päivän ratoksi ja luultavasti huomenna joudun selvittämään työterveyshuollon kivalle tädille, että ei, en ole hullu tyhjännauraja.. vaan kuuntelin Pelaajacastia.

Levotonta settiä, +1.

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

Todella hyvää läppää taas kerran, sai taas hyvät naurut näistä teidän jutuistanne, vaikka olihan siellä hieman ikävempiäkin asioita, mutta kiitän taas kerran hyvästä castista.

Käyttäjän JuzzTo kuva
JuzzTo

Todella hyvä casti. Asiaa ja läppää sopivasti ja tietysti tuo lopun bonussetti... :D

Nostoja