Pelaajacast 053: Dead Nation, MMO-pelit, DigiExpo 2010, Fallout: New Vegas, Mass Effect 2, SW: The Force Unleashed 2 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 053: Dead Nation, MMO-pelit, DigiExpo 2010, Fallout: New Vegas, Mass Effect 2, SW: The Force Unleashed 2

3.11.2010 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
14

Pelaajacast 053...aiheita piisaa. Voin sanoa, että tuntui hyvältä nauhoittaa tämä podcast - meininki oli sitä parasta A-luokkaa! Jakso on omistettu legendaariselle autuaammille metsästysmaille siirtynelle ennustajalle Paul "Paulinho" -mustekalalle.

paul the octopus spain

Studiossa ovat Ville Arvekari, Janne Pyykkönen, Miika Huttunen ja Thomas Puha.

Kaikkea on tarjolla: asiaa pc-peleistä, MMO-peleistä, Pelaajan DigiExpo 2010 -tarjonnasta, Fallout: New Vegasista, Star Wars: The Force Unleashed 2:sta, Housemarquen Dead Nationista, uudesta Pelaaja- ja WoW-lehdestä ja DLC:n mahtavuudesta. Vastaamme myös kysymyksiinne.

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä (69mt, 100 minuuttia) Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

00:20 Studiokeskustelu: Pyykkönen ja Huttunen puhuvat EVE Onlinesta, World of Darknessista ja MMO-peleistä yleensä. Arvekari ja Puha ovat hiljaa. Puhumme myös mielenkiintoisesta Voices of Winter -indiepelistä. Puha ja Arvekari ovat edelleen hiljaa. Puhumme ladattavan sisällön mahtavuudesta sellaisissa peleissä kuin Mass Effect 2 ja Red Dead Redemption. Fallout: New Vegasia analysoidaan huolella ja tapamme lisää zombeja Housemarquen Dead Nation -pelin ennakkoversiossa. Puha ja Arvekari analysoivat Dead Nationin monipuolisia ominaisuuksia ja meininkiä.

67:05 Kysy Pelaajalta: Vastaamme lukijoidemme Facebookin ja pelaajalehti.comin kautta lähettämiin kysymyksiin. Nyt saat tietää mm. onko Puhaa ja Huttusta verrattu Iso-H:n ja Elastiseen, pelaammeko Minecraftia ja kuinka Pyykkönen selvisi Demons Soulsin pomotaistoista!

Pelaajacast käyttää musiikkina Demovibes-kokoelmia. Demoscene-biiseistä koostuvia miksauksia voi ladata osoitteesta www.demovibes.org. Kiitokset Willbe / Cocoon. Katso biisien tekijätiedot täältä.

Kommentit

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Exoskeleton Hef! :D

Käyttäjän Juppe kuva
Juppe

Eipäs muuta kuin lataukseen...

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

Latautunutkin on, mutta taidanpa tehdä siten, että säätän tämän herkun lauantain junamatkalle Helsinkiin, koska muuten voipi tulla yllättävän tylsä junamatka, mikä olisikin sitten täysin mahdoton Pelaajacastin kanssa.

Käyttäjän Kassu kuva
Kassu

Hieman ristiriitaista että edellisessä castissä halusitte hävittää suurimman osan merenelävistä ja nyt tämä cast taas on omistettu yhdelle merenelävälle... Joka tapauksessa casti lähtee heti lataukseen ja kuunteluun, on tätä sen verran odotettu.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

iTunesiin vaan settiä, niin pääsee kuntelee! Joka toisen viikon pankki räjähti taas tänään ja ilta vietetään mukavissa merkeissä Castin viihdyttämänä. Kiitti taas kerran. :B

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

The Force Unleashed on hyvä! Heh.

Käyttäjän heppu kuva
heppu

aluks katoin et mikä toi kuva oikee on? mutta sittenhän minä tajusin että sehän on the oikein 2010 mm- futiksessa ennustava mustekala

Käyttäjän heppu kuva
heppu

MIKKOOOOO!! pitkästä aikaa kuulen sinua (pian)

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Loistavalta vaikuttaa, mutta harmikseni ei ole varaa taaskaan DigiExpoille matkaamiseen Suomen toiselta puolelta. :( Saa nähdä pääseekö Pelaajaa morjenstamaan ensi vuonna.

Käyttäjän Wagner kuva
Wagner

Eiiii rautalahti :(

Nostoja