Pelaajacast 14 saapuu - Kysy Pelaajalta! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 14 saapuu - Kysy Pelaajalta!

12.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
170

Pelaajan podcastin 14. jakso saapuu tällä viikolla. Nyt on siis taas kerran aika ottaa teidän kysymyksiänne vastaan. Jos sinulla on kysyttävää, esitä kysymyksesi kommenttikentässä. Haluatko tietää jotain erityistä Puhan ja Huttusen MoonTV-ajoista?
Kaksikko käy läpi MoonTV:llä tapahtuneita juttuja ja pui äskettäistä MoonTV-dokkaria, joten nyt voi kysyä mitä kaikkea kanavalla tapahtui.

Askarruttaako joku Killzone 2:een liittyvä asia mieltäsi? Onko sinulla jotain muuta kysyttävää peleistä tai Pelaajasta? Vastaamme muutamiin kysymyksiin tuoreimmassa Pelaajacastissä.

Jos sinulla ei ole tunnusta Pelaajalehti.comiin, muista liittää kysymykseesi nimimerkki. Emme vastaa nimimerkittömiin kysymyksiin.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kertoisitteko mistä Marion tekijät saivat päähänsä tehdä tarinan italialais-amerikkalaisesta putkimiehestä joka seikkailee sienimaailmassa? t:nimim.Ismo

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mitä mieltä olette Star Wars the Old Republic MMO:sta?

t. matti 5w

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Mahtavaa. Kysytäänpäs tälläkertaa kun yleinsä ei mitään tule mieleen,mutta mikä peli pelaajien arvoisalla toimituksella on jäänyt parhaiten mieleen. Tähän käy kaikki pelit retrosta tähän sukupolveen saakka. Ei nyt mitään muuta ikävä kyllä tullut mieleen.

Käyttäjän teme44 kuva
teme44

Uudessa Pelaajasa Shuhei Yoshida loistavassa haastattelussa puhutaan useaan otteeseen Sonyn tunnetuimmista studioista ja siitä että monet niistä eivät ole julkaisseet vielä mitään PS3:lle. Mitä tai millaisia pelejä näiltä studioilta olisi Gran Turismon ohella odotettavissa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kysellääs taas samaa kuin viimeksikin :) Elikkä oletteko UFC 2009 Undisputedia päässeet testaamaan ?

T:Rocky

Käyttäjän Finkill1989 kuva
Finkill1989

Onko teillä mitään tietoa Hitman sarjan jatkumisesta?

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

MoonTV dokumentti toi hyviä muistoja mieleen. Monta iltaa ja yötä tuli vietettyä kanavaa katsellessa. Joten kysytään nyt muistin virkistämiseksi, että mitä ominaisuuksia Herra Puha kaipaa tyynyltä?

Käyttäjän Jabis kuva
Jabis

Toivottavasti tätä ei olla vielä kysytty, mutta mitä ohjelmia tai sarjoja katsotte TV:stä?

Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Minulla olisi kysymys ja se kuuluu näin:
-Miksi Eemelin karma on tällä hetkellä +99803, kun muilla se on vain maksimissaan +20?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikä on Pelaajan toimituksen kanta MMO-verkkopelien toimivuudesta konsoleilla? Ovatko The Agency tai NcSoftin kehittämä MMO Playstationille vielä tulossa?
-moletonttu