Pelaajacast 16: Kuuden miehen show / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 16: Kuuden miehen show

11.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
49

Pelaajan podcast, Pelaajacast, on saapunut jo kuudenteentoista osaansa. Tällä kertaa äänessä ovat Thomas Puha, Miika Huttunen, Janne Pyykkonen, Janne Kaitila, Eemeli Rekunen ja paljon toivottu Juha Wakonen.

Aiheina tässä jaksossa Killzone 2:n moninpelin hehkutus, Watchmen-elokuva ja -peli, Midwayn Wheelman, Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned ja uuden Star Trek -elokuvan traileri.

Lataa Pelaajacast 016 tästä tietokoneellesi (70mt mp3, 60 minuuttia 007 sekuntia), klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaakseksi MP3-tiedoston, tai iTunes-palvelusta, josta voi tilata Pelaajan podcastin aivan ilmaiseksi. Helpoiten löydät Pelaajacastin käyttämällä hakusanaa ”pelaaja”. Voit myös kuunnella podcastia alla olevalla ohjelmalla.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Pelaajacast 16 sisältö:

00:20 - Alkuläpät: Palaute maaliskuun Pelaaja-lehdestä, Michael Jacksonin pelikokoelma, Killzone 2:n moninpelin addiktiivisuus, toimitus otti turpaan Call of Duty 4:ssä, The Wheelman -peli, Guitar Hero -sarjan tulevaisuus, dissaamme Beatlesia, Watchmen-leffa ja peli ja Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned.

32:18 Kysy Pelaajalta: Vastaamme lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

49:33 - Ensitestit: Ghostbusters the Videogame.

Kommentit

Käyttäjän HotSalami kuva
HotSalami

Heti lataukseen! Kiva kuunnella kun kiepänä ei muuta tekemistäkään ole.

Käyttäjän HotSalami kuva
HotSalami

"Kipeänä"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Cool taas podcast odotin tätä vasta illaksi

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Mahtavaa! Heti lataukseen ja töissä radiolla varustetut kuulosuojaimet päähän. Olen näiden takia rahdannut töihin FM-lähettimen joka on läppärissä kiinni, saa kuunnella sorvatessa Pelaajacasteja :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Sama juttu,eli kipeänä ja kauhea olo niin toimitus varmasti piristää toipumista. Lataukseen.! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Heei! Miksi puha ei ole kuvassa? :o

Käyttäjän Grarkko kuva
Grarkko

Kännykät kiinni kun Podcastia tehdään, häiriöääni hämää aina katsomaan omaa puhelinta :)
.. tai sitten minun puhelin teki sen äänen.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Katsos, tämä tulikin sitten jo aamulla. Noh, nyt kyllä on pitkä odotus, täytyypä mahdollisimman äkkiä päästä himaan tätä kuuntelemaan tai lataamaan, kun ei ehkä tässä tunnilla viitti kuunnella. :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"KZ2 moninpelin hehkutusta" heh itse en ymmärrä mitä hehkuttamista siinä on. Mielestäni keskivertomoninpeli hienoilla graffoilla. Itseäni ärsyttää se roundisysteemi ja se että lähes kaikki kentät ovat nurkkahippoja joita inhoan. Yksi kenttä nousee ylitse muiden, se vähän avarampi ulkokenttä jota nyt en muista nimeltä. Mutta sana hehkutus ei mielestäni sovi KZ2n moninpeliin, niin tavanomainen se on. Ja kyseessä on vain MIELIPIDE

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

HotSalami: "Heti lataukseen! Kiva kuunnella kun kiepänä ei muuta tekemistäkään ole." Itsekin sairastan kotona ja muistin et Pelaajacasti tulee tänään. Huomasinkin, että iTunes oli jo hakenut sen. Kivat kuvat ja ainakin porukkaa on puhumassa. Kuunnellaanpa...