Pelaajacast 167: Vanha ja tunkkainen / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 167: Vanha ja tunkkainen

17.03.2016 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
5
Pelaajacast 167

Pyykkönen maalailee kotona tähtikarttoja lattialle, joten studiossa puhumassa omiaan peleistä ja pelimaailmasta Miika ”vanha kääpä” Huttunen sekä Ville ”nuori kääpä” Arvekari. Erikoisvieraana toimituksen avustajiin kuuluva Johanna Puustinen. Kuin taikaiskusta, Kysy Pelaajalta-osioon paikalle pyrähtävät Janne Kaitila sekä Petteri Uusitalo.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: Vanhassa vara parempi?
 
0:03:35 Re: YLE Arena Xbox Onelle ja PS TV:n sulkeminen
0:04:45 Hei, me nerffataan! 
0:08:00 PlayStation VR paljastettu, milloin tulee ja paljon maksaa?
0:16:35 Microsoft avasi oven Xbox Onen ristiinpelaamiselle eri alustoilla
0:22:10 Lionhead R.I.P.
0:31:00 Ja sitten urheilua: Intel Extreme Masters Katowice 2016
0:42:50 Pelattua: Hitman ja The Division
 
Osa 2: Kysy Pelaajalta
 
0:56:45 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: Jazz Jackrabbit 'Comeback of the Green Rabbit'
ReMixer(s): Netrum

Kommentit

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

No niin, ja heti kun casti oli purkissa niin Sony kommentoi tuota castissa puhuttua ristiinpelaamista Xbox Onella. Sonyn mukaan he ovat täysin valmiita keskustelemaan asiasta tekijöiden ja kehittäjien kanssa. Toki tämä ei nyt vielä ihan suoraan vastaan Xbox One x PS4 ristiinpelaamiseen, mutta antaa ymmärtää että se olisi ok:

"PlayStation has been supporting cross-platform play between PC on several software titles starting with Final Fantasy 11 on PS2 and PC back in 2002. We’re would be happy to have the conversation with any publishers or developers who are interested in cross platform play."

Sen sijaan Sonyn studioiden johtaja Shuei Yoshida sanoi GDC 2016:ssa Eurogamerille että vaikka PS:n ja Xboxin verkkojen välinen yhteys olisi teknisesti pykälän pc:tä hankalampi toteuttaa, ei siihen sinänsä olisi esteitä. Sen sijaan heidän pitää keskustella siitä, olisiko sen Sonyn etujen mukaista.

Kyseisen haastattelunpätkän voi lukea Eurogamerilta: http://www.eurogamer.net/articles/2016-03-17-sonys-shuhei-yoshida-on-playstation-4-and-xbox-one-cross-network-play.

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

jos olisin tiennyt että johanna ja petteri ovat castissa olisi kysynyt jotain heiltä harmi ettei siitä ilmoitettu aikaisemmin :(

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä Paronipekugram

jos olisin tiennyt että johanna ja petteri ovat castissa olisi kysynyt jotain heiltä harmi ettei siitä ilmoitettu aikaisemmin

No Animen Petteri on yleensä samassa huoneessa kun casti nauhoitetaan, joten ehkä otetaan jatkossa joku 'Kysy Petteriltä' -osio. Johannan vierailu taas varmistui niin myöhään, ettei siitä ehditty ilmoittaa ajoissa.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Ja tosiaan, kotimainen pro esports-tiimi jota yritin muistaa oli tietenkin Team Arctic...

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Harmi kun tuota Puustisen vierailu ei ehditty ilmottaa. Noh, ensi kerralla sitten taas kyssäriä kehiin.