Pelaajacast 168: Sillisalaattia / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 168: Sillisalaattia

31.03.2016 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
2
Pelaajacast 168

Niin kuin kuu on juustoa, on uusin Pelaajacastin jakso taattua keskinkertaista läppää peleistä. Tai oikeastaan tällä kertaa aika vähän niistä. Studiossa miten sattuu paikalla Miika Huttunen, Janne Kaitila, Ville Arvekari ja last but not least, Janne Pyykkönen.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: Hayters keep trolling, yolo!
 
0:02:20 Huhtikuun Pelaaja ilmestyy tällä viikolla, mitä luvassa?
0:07:40 Hei, me nerffataan, osa 2!
0:09:25 David Hayter avautuu Kojimasta, mitä mieltä on Ville?
0:15:40 Microsoftin natsirasistibotti ja kuivuvan maalin katselu The Game
0:23:50 Hei, me coditetaan avaruudessa!
0:28:55 Pyykkösen räntti: Windows 10:n uhka suljettuna ympäristönä
0:33:55 Katsottua: Black Sails, Vikings, Blacklist Season 2, Daredevil Season 2
0:56:25 Kaitilan leffanurkka: Spotlight (3,5 tähteä), The Revenant (5 tähteä), Batman vs Superman: The Dawn of Justice (2,5 tähteä), Deadpool (4,5 tähteä)
 
Osa 2: Kysy Pelaajalta 
 
1:17:35 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: Super Metroid 'Dancing in the Jungle'
ReMixer(s): Cyril the Wolf

Kommentit

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Allekirjoitan Pyykkösen All-Star Superman suosituksen. Jos luet vain yhden Teräsmies-tarinan, niin lue tämä. Spolier: Teris lyö koko 12 lehteä pitkässä tarinassa yhden kerran.

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Joo, ei noita minimivaatimuksia tarvitse laittaa lehteen, koska ne vievät tilaa ja ovat taitteluongelma. Eikös ne minimivaatimukset kuitenkin selviä hakukoneella? Esimerkiksi haulla [hitman intro pack] ensimmäinen hakutulos kertoo ne. Okei, Tom Clancy's The Divisionin kohdalla piti mennä Amazonin sivuille, koska en nopealla etsimisellä löytänyt vaatimuksia hakutuloksista löytyneiltä Ubisoftin tai GameSpotin sivuilta. Kappas, ja Black Desert Onlinen tilanteessa piti mennä sivustolle systemrequirementslab.com. No, vaikka noita tietoja joutuukin etsimään, niin en tiedä sitten, että minne vaatimustiedot pitäisi laittaa. Ehkä sivun ylä-/alamarginaaliin pistekoolla 4, 5 tai 6? Tai kehotetaan vierailemaan Pelaajan sivustolla tarkistamassa?