Pelaajacast 184 äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 184 äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon!

30.01.2017 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
12
Pelaajacast 184 äänitetään tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -

Pelaajacastin tämän vuoden toinen jakso ilmestyy tällä viikolla. Lähetä kysymyksesi castin Kysy Pelaajalta -osioon viimeistään keskiviikkona.

Kysymyksiin on vastailemassa näillä näkymin Pelaajan perustoimitus, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen ja Janne Kaitila.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Pelaajacast 184 äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 2. helmikuuta.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Moikkaa. Mitäs mieltä pelaajan tiimi on battleborn pelistä? Liian aliarvostettu? Entäpä oletteko päässeet pelaamaan uusinta Resident Evill seikkailun PS VR?

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Toimituksen pubivisailijat tai muut tietokilpailijat! Eli ainakin Huttunen!

Oman kokemukseni mukaan pubivisoissa tai sanomalehtien kysymyksissä tulee vastaan todella harvoin videopeliaiheisia kysymyksiä. Pelit ovat nykyään kuitenkin valtava ja kaikkialla näkyvä ilmiö. Siitä huolimatta vastaan tulee enemmän kysymyksiä esim. suomalaisista never heard -runoilijoista, jotka tavoittavat ehkä sen sata henkilöä. Tarkoitus ei ole vähätellä never heard -runoilijoita, mutta come on. Eikö tämä ole vääryys, joka tulisi korjata vai mitä? Auttakaa miestä hädässä ja myötäilkää please!

En syytä kysymysten laatijoita omasta viimeaikaisesta alisuoriutumisesta visoissa, mutta syytän silti.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Jos Supertähdet, tai Vain Elämää- formaatti sovitettaisiin peliskeneen, niin ketkä henkilöt valitsisitte osallistumaan ohjelmaan? Mukaan voi siis ottaa persoonia ihan kaikkialta eri pelaamisen osa-alueilta, aina ammattipelaajista pelintekijöihin asti.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Horizon on kohta täällä! Onko cästiläiset päässeet testaamaan peliä? Mielipiteitä tai odotuksia?

2017 vuoden odotetuin elokuva (poslukien episode VIII)

Jos raha ei olisi este ja saisitte näyttää vihreää valoa yhdelle seuraavista lisenssi projekteista, minkä valitsisitte ja miksi?

1.CD PROJEKT RED ja Game of thrones
2. Naughty Dog ja Star wars
3. Rockstar ja Pulp Fiction
5.BioWare ja Star Trek

Kiitos mahtavista casteistä ja lehdistä, keep up the good work.

Käyttäjän Genesia kuva
Genesia

Terve vaan!
Jos viimeksi katsomasi elokuvan hahmot koittaisivat tappaa sinut, mutta viimeksi pelaamasi pelin hahmot koittaisivat pitää sinut elossa, kuinka kävisi castilaisille? Rajataan kuitenkin pois mobiilipelit ja pasianssi.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Mitäs mieltä Castilaiset on ollut uusimmasta Resident evilistä? Onko sarja menossa oikeaan suuntaan niin kuin suurin osa tuntuu haluavan vai olisiko Ressa nelosen ja vitosen tyyli ollut mieleisempi?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Oletteko lukeneet Batman-albumin Mustaa ja valkoista?

Jos minulla olisi 10 x 10 kirjaimen kokoinen ruudukko sanskriittitekstiltä näyttävää salakirjoitusta ja ainut ohje sen purkamiseksi olisi "ylhäältä vasemmalta suoraan oikealle alas", miten pääsisin eteenpäin - vai olenko täysin hakoteillä..?

Onko Skotlannissakin vieraillut Huttunen tutustunut aineeseen nimeltä Crown?

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Meinasiko Kaitila tehdä Switchillä "Wii U:t" ja kerätä kaikki pelit ja härpäkkeet myös sille? ;D

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Varmuuden vuoksi tänne vielä, jos twitterin kanssa ongelmia. Saapahan kirjoitettua pidemmän pätkän vaikka olikin alkuperäinen ajatus että twiitin mitta niin ei ala rönsyilemään.

Katsotte "äänitysstudiossa" pöydän alle. Löydätte sieltä keltaisen pastillirasian kokoisen esineen jossa on keskellä musta nappi. Mieleenne tulee telepaattisesti tieto että laite aukaisee portin mihin tahansa pelimaailmaan nappia painamalla. Valitkaa yhdessä maailma johon haluatte seikkailemaan, sanokaa pelin nimi yhteen ääneen ja painakaa nappia. Sitten jokainen heittää vuorollaan 1D20.

Esineen latautumisaika on 2 Pelaajacastia. Eli ette pysty heti hyppäämään uuteen maailmaan jos alkaa myöhemmin kaduttamaan. Nopanheitto määrittää aloitustilannetta, kenties myös apuvälineitä mitä toiselta puolelta löytyy...

Tässä ensimmäisessä "ropeilu" osassa ei tarvitse paljon tehdä päätöksiä, mutta koitetaan pitää homma jotenkin mielenkiintoisena myöhemmin. Täytyy vain tehdä hieman olettamuksia tietyissä tilanteissa koska jos jokainen päätös vaikkapa taistelutilanteissa pitäisi hoitaa oikeasti niin tässä menisi viisi vuotta.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Missä Arvekari!?!? Miten Kaitilan WiiU keräily on edennyt? Onko kokoelmalle odotettavissa kohisevaa arvonnousua nyt kun WiiU on tullut tiensä päähän? Jos aiot myydä kokoelman joskus eteenpäin, niin minkätasoista myyntihintaa tavoittelet?

Niin, ja onko Kaitila tietoinen, että hänen kuvamateriaaliaan on käytetty Yhdysvaltalaisessa tv-ohjelmassa? Satuin viime viikolla kuumetta potiessani katsomaan FOXilta "Lystikkäät eläinveikkoset" -ohjelmaa (en tiedä sarjan englanninkielistä nimeä), jossa näytetään internetin eläinvideoita. Videoiden lomassa pompsahti yhtäkkiä näkymään Finngamerin video, jossa silitellään kissoja Snaken proteesikädellä. Tästä tulikin mieleen, kun en kummemmin ole Youtubenkaan oikeuksiin perehtynyt, että saavatko tv-ohjelmat ottaa Youtubesta videoita ohjelmaansa ihan lupia kyselemättä?

Kiitokset jo etukäteen viihdyttävästä Castista!