Pelaajacast 186: Hintsa-cast / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 186: Hintsa-cast

2.03.2017 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
10
Pelaajacast 186

Maaliskuun ensimmäinen Pelaajacast sukeltaa synkkiin vesiin Loganin ja Conanin merkeissä! Luvassa Pyykkösen monologeja, Villen hiljaisuutta ja Nintendo-hekumointia. Menossa mukana Janne Pyykkönen, Janne Kaitila, Ville Arvekari ja Miika Huttunen.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:01:30 Maaliskuun Pelaaja ilmestyy tällä viikolla
0:05:20 Nintendo Switch, game over Bill Paxton ja Peter Mooren alan vaihto
0:17:50 Katsottua Logan ja He Never Died
0:37:25 Pelattua: Nioh, Horizon: Zero Dawn, Torment: Tides of Numenera, For Honor, Mass Effect Andromeda
1:20:25 Kuningas Hintsa Lihava eli Pyykkösen ihmeellisiä tarinoita Crusader Kings 2:sta
1:39:15 Pyykkösen lukunurkka: Conan
 
Osa 2:
 
1:47:10 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: Retro City Rampage "Retrohead Five"
ReMixer(s): Mazedude

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko Pelaajacastissa yleisesti ottaen miten spoileripitoista keskustelua näistä elokuvista, sarjoista ja peleistä? Muutoin ei tässä jaksossa ole mitään minkä spoilerit hirveästi pelottaisi mutta Horizon: Zero Dawnin haluaisin kokea mahdollisimman spoilerivapaasti.

Tämäkin olisi mennyt ehkä kysymyksenä itse castiin mutta toisaalta kun ne on kuitenkin vasta lopussa niin pitäisi joka tapauksessa skipata alkuosio.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Pyykkösen Paradox-tarinat saisivat olla vielä kaksi-viisi kertaa pidempiä.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä zappah

Onko Pelaajacastissa yleisesti ottaen miten spoileripitoista keskustelua näistä elokuvista, sarjoista ja peleistä? Muutoin ei tässä jaksossa ole mitään minkä spoilerit hirveästi pelottaisi mutta Horizon: Zero Dawnin haluaisin kokea mahdollisimman spoilerivapaasti.

Tämäkin olisi mennyt ehkä kysymyksenä itse castiin mutta toisaalta kun ne on kuitenkin vasta lopussa niin pitäisi joka tapauksessa skipata alkuosio.

Tästä joku muu kysyikin jo tässä castissa. Spoileripitoisuus on aika vaikea määritellä, koska ihmisillä on ihan eri herkkyys sen suhteen, mikä on spoileri. Kuten castissa vastasimme, niin jos peli/kirja/tv-sarja/elokuva on yli vuoden vanha, katsomme että siitä voi puhua vapaasti pelkäämättä pikku spoilereiden tekemistä, ellei tietty jokin juttu ole oleellinen juonen tjms. kannalta. Noin yleensä pyrimme välttämään spoilereita ja annamme niiden tekemisestä etukäteisvaroituksen. Tässä castissä keskustelu etenkin Loganista oli mielestäni erittäin spoilerivapaata, traileritkin ovat paljastaneet enemmän yksityiskohtia.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Crusader Kings 2 täytti juuri hiljattain viisi vuotta. Lähemmäs tuhannen pelitunnin jälkeen peli tuntuu edelleen tuoreelta ja antaa kokea huikeita tarinoita. Samaan ei moni peli pysty.

Ensi viikon tiistaina CK2 laajenee uudella lisäosalla: Monks and Mystics

Käyttäjän Mitha kuva
Mitha

Erinomainen casti ja Pyykkösen jutut oli aivan loistavia. Miinuksena pitää sanoa erittäin ärsyttävä piirtelyn(?) ja näppäimistön naputuksen lähes jatkuva ääni taustalla..

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Mahtavaa settiä, Hintsa Lihavan seikkailuistahan voisi koota melkein uuden suomalaisen kansalliseepoksen \,,/

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Kappas pakkasta, äänitittekin castin alkuillan sijasta jo ennen iltapäivää!
Ja selityksenne Judge Dreddin polvisuojuksesta oli aivan tyydyttävä kysymykseni pituuteen nähden.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Aivan huikea cast! Tai no oikeastaan tämä oli huipentuma viime kesätauon jälkeiseen tasonnostoon, tuntuu että palautetta on kuunneltu. Enää ei vaikuta siltä, että teillä on hirveä kiire saada podcast alta pois, mikä näkyy mm. siinä että vastaatte kuulijoiden kaikkiin kysymyksiin rauhassa, ilman mitään loppupään kysymyksien hätiköimistä. Lisäksi erityisesti tässä castissä puhuitte todella pitkään ja syvällisesti muistakin asioista, esimerkiksi Logan -elokuvasta höpötellessänne. Siihen päälle vielä Pyykkösen tarinointia ja aloin pikkuhiljaa ihmetellä josko olin sattunut laittamaan väärän podcastin päälle, kun pituutta riittää useammallekin juoksulenkille. Suuri kiitos siitä, että jaksatte tehdä näitä castejä muutoinkin kiireellisessä työarjessanne!

PS. Voisiko Pyykkösen lukunurkka olla useamminkin mukana?

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

En oikeastaan näe mitään konkreettista, missä Pyykkönen olisi upeaa Conan elokuvaa kyseenalaistanut.
Varsinkaan kun ei ota kantaa elokuvan tärkeimpään kohtaukseen.

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

En ole itse pelannut Crusader Kings 2:sta, mutta siihen liittyviä kokemuksia on hauska kuunnella. Seuraavan kerran CK2:sta tarinoidaan Pelaajacastissä 187 (pelin nimeä ei tätä kirjoitettaessa mainita P187:n sivulla).

P.S. Mikä on hidas lataus? Aikoja!