Pelaajacast 187: Pakkiscast / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 187: Pakkiscast

16.03.2017 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
7
Pelaajacast 187

Pelaajacast saa reilusti lisää voimaa erikoisvieraan muodossa! Paikalle saapuu Pakkotoisto.comista tuttu Mike Sirén, jonka kanssa puhutaan vähän voimailusta ja kuntoilusta, mutta sitäkin enemmän peleistä. Paikalla vakiokalustosta Miika Huttunen, Ville Arvekari ja Janne Pyykkönen.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:03:11 Puhetta kuntosaleista ja voimailusta
0:15:15 Mass Effect Andromeda ja Mass Effect –sarja
0:44:40 Destinyn Cruciblesta ja yhteistyöpelistä
1:06:25 Mike vastailee kysymyksiin.
 
Osa 2:
 
1:53:05 Kysy Pelaajalta + kuningas Hintsa Lihavan seikkailut jatkuvat
 
Musiikit:
ReMix: Final Fantasy IX "Craic in the Castle Walls"
ReMixer(s): XPRTNovice

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

No huhhuh. Vahvaa settiä, kuuntelemattakin

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onhan totta ettei kuntoillessa tuloksia saavuteta vain lisäravinteilla tai muutenkaan syömällä oikein, vaan tärkeintä on itse harjoittelu. Mutta kuka hullu syö mainitsemiani elintarvikkeita pelkästään maun vuoksi? Sairasta!
Itse syön monia asioita ensisijaisesti niistä saatavan hyödyn (END +1, INT +11) vuoksi. Oli järkyttävää kuulla Miken lyttäävän ostereiden syömisen ja muun "testobuustauksen". Typpioksidista (nitraatti, NO) kerrottakoon sen laajentavan verisuonia ja näin alentavan verenpainetta sekä kuljettavan lihaksiin enemmän ravinteita. Mutta kuten todettua, eihän Mikekään ole sellaista välttämättä tarvinnut.

Käyttäjän Ceedu kuva
Ceedu

Loistava casti, kiitos!

Käyttäjän Zousi kuva
Zousi

Rauha hänen muistolleen, mutta Pyykkönen jätti epäselväksi että mihin se Hintsa oikein kuukahti. Vahva castihan se tämäkin ei siinä.

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

Täsmennetään siis vielä:

Hintsa halusi kuolla juuri tietyllä hetkellä, joten hän haastoi kaksintaisteluun pahimman kilpailijansa, joka sattui olemaan hänen Saksanmaalta kaapattu ja aivopesty satanistivaimonsa. Hintsa jätti dramaattisella hetkellä torjumatta miekaniskun, joka osui sitten hänen kurkkuunsa. RIP.

Käyttäjän Zousi kuva
Zousi

No niin, kiitos täsmennyksestä! Oli se Hintsa vaan aikamoinen epeli. Isänmaallinen mies.

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Ihmeteltiin sitä, että miten peleissä, kuten Destiny, löydetään glitchejä, niin uskon että yhtä sattumanvaraisesti kuin tehdään tieteellisiä löytöjä, kuten erektiolääkkeet ja radioaktiivinen säteily. Jos yksi pelaaja on menettänyt yhteyden Destinyssä ja bossi on ollut helpompi tappaa sen jälkeen, niin silloin hänen pelikaverinsa ovat huomanneet asian ja kirjoittaneet siitä foorumeille ja joku on keksinyt vetää piuhan irti reitittimestä, että pitääkö väite paikkansa, kun ei muuten saa nettiyhteyttä poikki. Kolmella sanalla siis: kokeilu ja onni.

Nostoja