Pelaajacast 193: King-tangentti / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 193: King-tangentti

17.08.2017 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
4
Pelaajacast 193

Maailmassa on kaikki taas hyvin, kun Pelaajacast palaa kesätauolta! Ja uskokaa tai älkää, samalla alkaa castin 10. kausi! Mitään uudistuksia on kuitenkin turha odottaa, eli vanhalla mennään. Ja vanhoja ovat castilaisetkin, studiossa vakiokalusto, eli Miika Huttunen, Ville Arvekari, Janne Pyykkönen sekä Janne Kaitila.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:02:30 Elokuun Pelaajan ja Sankarin mainospuheet
0:06:55 Kesä tuli, kesä meni. Mitä castilaiset tekivät tai pelasivat lomalla?
0:23:50 Leffanurkka ilman kaitilaa: Dunkirk, Spider-Man: Homecoming, Valerian and the City of Thousand Planets
0:57:50 Pyykkönen karkaa tangentille: Stephen Kingin The Dark Tower ja It –kirjat vs. leffat
 
Osa 2:
 
1:08:00 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: The Legend of Zelda: A Link to the Past "Technicolor Thunderstorm" 
ReMixer(s): Hylian Lemon
 

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tangentteja ja melkein kahden tunnin KP, hyvää kannatti odottaa

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Unentarve on yksilöllistä, ei voi sanoa, että kaikki tarvitsevat 7 tuntia yöunta. Itse pystyn opiskelemaan parhaiten 8 tunnin yöunilla eikä ole yhtään sellainen olo, että olisin nukkunut liikaa. Opiskelu on paras tapa testata, että onko nukkunut riittävästi. Jos nukun 6 tuntia, niin keskittyminen on vaikeaa, mutta 8 tunnin yöunilla keskittyminen on helppoa.

Mitä koodauksen opettamiseen koulussa tulee, niin kaikille ei koodaus sovi. Pakkokoulutus ei tee vielä koodaajaa, jos ei vain kiinnosta. Sama kuin että kaikista ei tule matemaatikoita, puutarhureita, näyttelijöitä tai poliitikkoja.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Hyvä vain että casteissa puhutaan myös elokuvista/sarjoista/sarjakuvista yms.
Vaikka kyseessä onkin 'Pelaaja'cast niin eiköhän tuo cinemamedia ja muut populaarikulttuurelliset lähisukulaiset taida pääosin jokaisen pelaamisesta kiinnostuneen mielenkiintolohkoja kutitella ainakin jollain tasolla. :) Ei meiltä Suomesta taida paljoa muitakaan kyseisiä alueita käsitteleviä podcasteja löytyillä (?), joten jatkakaa samaan malliin & as always, keep up the good work! \,,/

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Sarjakuva avaruusmatkailija Valerianin seikkailuista on ihan hyvä. Silloin tällöin vähän pinnallinen ja alueitaan kierrättävä. Eikä ulkoavaruuden "otuksista" löydy lopulta paljonkaan eroja Maan ihmisiin verrattuna: pääosin eri ihonväri ja korvien muoto. Värikästä kevyen viihdelukemisen aatelia.