Pelaajacast 20: 2 tuntia peliasiaa ja huippustudiovieraita / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 20: 2 tuntia peliasiaa ja huippustudiovieraita

7.05.2009 // Kirjoittanut: Riot
50

Remontin aiheuttama poraaminen teki parhaansa estääkseen Pelaajacastin äänitykset, mutta taistelimme ja hikoilimme saadaksemme Pelaajacast 20:n valmiiksi.

Äänessä ovat H-Townin pelitoimitukset jäsenet Thomas Puha, Miika Huttunen, Eemeli Rekunen, Janne Pyykkönen ja Ville Arvekari.

Puheenaiheita tällä kertaa ovat ovat muunmuassa Uncharted 2:n moninpeli, 256:n pelaajan sotapeli MAG. Janne kävi Bethesdan tilaisuudessa Lontoossa, joten puhumme muunmuassa uudesta Fallout-pelistä ja WETistä ja Huttunen kertoo Champions Onlinesta. Keskustelemme myös Terminator: Salvationin myötä leffapeleistä. Riitelemme myös oikein kunnolla aiheesta videopelit/konsolit vs pc ja ihmettelemme miksi jokaisessa toimintapelissä pitää nykyään olla ns. cover-systeemi. Käsittelemme myös Megan Foxin hotnessia.

Studiovieraana ovat menestyneen Crayon Physics (Deluxe) -pelin tehnyt Petri Purho ja Suomessa vieraillut Game Developer -lehden päätoimittaja Brandon Sheffield. joiden kanssa puhutaan pelibisneksestä, Game Developer -konferenssista, mediasta ja tietenkin indie-peleistä. Vapputunnelmissa mennään!

Lataa Pelaajacast 020 tästä tietokoneellesi (114mt MP3, 125-minuuttia)
, klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaakseksi MP3-tiedoston. Tai tee asiat helposti ja tilaa Pelaajacast iTunes-palvelusta. Helpoiten löydät Pelaajacastin iTunesissa käyttämällä hakusanaa ”pelaaja”. Voit myös kuunnella podcastia alla olevalla ohjelmalla


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Pelaajacast 20 sisältö:

00:25 - Alkuläpät: Toukokuun Pelaaja-lehden analysointi, Bethesdan tulevat pelit, Uncharted 2:n moninpeli, MAG, Terminator: Salvation ja paljon muuta.

54:28 Kysy Pelaajalta: Vastaamme lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, kuten miksi saitilla tehdään tietynlaisia uutisia, miten päädyimme pelialalle ja niin edelleen.

76:35 Haastattelu: Sopivasti vapun jälkeisenä perjantaina saimme studioon todella arvostetun pelialan toimittajan Brandon Sheffieldin, joka on Game Developer Magazinen päätoimittaja. Thomaksen ja Brandonin seurana on indie-peliguru Petri Purho.

Kommentit

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Loistavaa. Pitääpä laittaa Ipodiin, niin saa taas töissä kuunnella.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Jes! Lataukseen.. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Yli kaksi tuntia matskua? Huh-huh! Tästä tuleekin vielä nanna iltapäivä. :)

T: TT-2k

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

oli aika SURKEA ja seppo silakka ketään ei kkiinnosta sun räkänen ipodis!! työnnä se vaik perseesees!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ Hanki elämä.

Käyttäjän NordicGamer kuva
NordicGamer

se on ''crayon physics'' ei crayn physics =)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tätä onkin jo odoteltu. Lataukseen.!

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

Huippua! :D

Käyttäjän H1PH0P kuva
H1PH0P

Aivan mahtavaa! 2h, ei ainakaan lopu ihan kesken. Pitääpi heti mennä kuuntelmaan...

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Ei voi olla huono jakso jos mukana on Petri Purho. Hauska kaveri kyseessä. Muutenkin sisältö vaikuttaa erittäin hyvältä. Ja pituutta riittää!

Nostoja