Pelaajacast 212: E3 2018 feat. Kasmir / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 212: E3 2018 feat. Kasmir

14.06.2018 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
4
Pelaajacast 212: E3 2018 feat. Kasmir

Kevätkauden viimeinen Pelaajacast pureutuu E3-messujen sisältöön. Kauden ympyrää studiossa sulkemassa sen ensimmäinen (ja ainoa!) vieras eli Thomas Kirjonen, jonka myös Kasmirina tunnetaan. Jos tekniikanjumalat ja studion pölvästit vain suovat, niin ehkä myös äänitys menee tällä kertaa nappiin. Vakioääninä paikalla Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja Miika Huttunen.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:05:30 Heinäkuun Pelaaja on tuplanumero, wut?
0:09:40 E3 2018 keskustelua laidasta laitaan
1:08:35 Kasmirin kuulumiset
 
Osa 2:
 
1:15:05 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: Super Smash Bros. Melee "Choose Your Destiny"
By: DaMonz

Kommentit

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Kiva päästä oikeasti kuuntelemaan castia ensimmäistä kertaa!

Jaan Villen mielipiteen presseistä, vähän laihoiksi jäivät. Microsoftilla kenties sujuvin ja pelirikkain pressi, mutta kaikki pelit olivat "console launch exclusive", eli vain muutama oikea ekslu. Sonyn musiikkiesitykset ja siirtymävaiheen rupattelut saivat nukahtamaan. Ubisoft pitkitti jokaista esittelemäänsä peliä loputtomiin. Nintendolla oli hyvä tahti aluksi, ja sitten puolet Directista pelkkää Smashia.

Metroid Prime 4:ää ei realistisesti voinut odottaa, mutta Animal Crossingin puute isoin pettymys minulle. Tietysti sen lisäksi että Shadows Die Twice ei ollutkaan Bloodborne 2. :(

No, Sekiro lienee silti se paras uusi announcement minulle, peli suursuosikkieni Soulsien ja Otogien välimaastosta. Ressa 2 olisi saanut olla REmaken tyyliin upeasti esirenderoitu!

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Ja Huttuselle vielä erikseen palautetta:

- Sanoin että kuolin vikassa valkyriassa kerran kun kokeilin sitä alilevuisena, sitten kun palasin siihen pelin viimeisenä asiana, pääsin ekalla läpi. Kaikki on kiinni valmistautumisesta ja nopeasta cooldownista!
- Yksi telamiina painaa 10 kiloa, et kantanut niitä kymmentä armeijassa. ;)

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Kaksi kummassakin kädessä, loput kuusi kiinni tetsareissa, jos oikein muistan. Toi oli siis joku pioneerien perusläppä, jossa kisattiin että kuinka monta menee ja monta metriä. En mä noita montaa metriä saanut raahattua, tais olla hädin tuskin enemmän kuin pari askelta mutta karpaasimmat kantoivat helposti enemmän ja/tai pidemmälle.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

1 per käsi ja 3-4 selässä olis mennyt mulla parhaimmassa kunnossa. En tiedä, miten niitä voi kahta per käsi kuljettaa, elleivät ole jossain säkeissä. Tetsareissa en usko kymmeneen alkuunkaan. Kunnon retkeilyvarusteilla ehkä kaheksan. Alkaa tulla jo volyymi vastaan tuossa kymmenessä, ellei sitten päänpäällä vedä paria afrikkalaistyyliin.
Mutta mä oonkin sivarikarkuri, joka kantoi vain 90 kiloista kämppistä pelastusharjoituksissa. (itse silloin 60 kiloa rimpula) :P