Pelaajacast 226 feat. Mikko Rautalahti: Parempi kuin juokseva vatsatauti! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 226 feat. Mikko Rautalahti: Parempi kuin juokseva vatsatauti!

7.03.2019 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
15
Pelaajacast 226 feat. Mikko Rautalahti: Parempi kuin juokseva vatsatauti!

No nyt! Luvassa on Pyykkösen keskimääräisiä yöunia pidempi castin jakso ja vieraana itse maestro Mikko ’Mikki’ Rautalahti, joka myös pelikäsikirjoittajana tunnetaan. Kuka jaksaa loppuun asti? Ja nyt ei puhuta castilaisista vaan kuulijoista. Puhetta piisaa peleistä ja niiden ympäriltä. Aiheina mm. Conan Exiles, Conan Exiles, Conan Exiles, Marvel-leffat, leipäkakut, kirjoittaminen, Babylon 5, Star Trek ja irrationaaliset pelot ovitapeista. Studiossa Mikkiä säestämässä Miika Huttunen (basso), Janne Pyykkönen (tangentti) ja Ville Arvekari (huopatossut).


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:05:10 Esitellään vieras.
0:09:25 Maaliskuun Pelaaja kaupoissa
0:11:10 Onnea ENCE!
0:14:15 R.I.P.: Luke Perry, Olli Lindholm, Keith Flint
0:17:15 Mitä nyt kuuluu, Mikko Rautalahti?
0:35:30 Pelattua: Anthem, Conan Exiles
1:28:20 Katsottua: Captain Marvel ja Umbrella Academy, Babylon 5 vs. Star Trek, Van Helsing
 
Osa 2:
 
2:09:45 Kysy Pelaajalta
 
Bonus:
4:35:15 Star Trek-tangentti (sisältää pienen spoilerin, josta Huttunen varoittaa etukäteen)

Kommentit

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Huh, huh, melkein 5 tunnin cast. On tainnut tulla astetta pidemmät tangentit.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

1h 42min: Ahmed Best harkitsi itsemurhaa Star Warsista johtuvan negatiivisen kritiikin takia. Kuten tyypillistä porukka ei pelkästään tyytynyt kritisoimaan aiheesta ja säilyttämään suhteellisuudentajunsa, vaan homma karkasi täysin käsistä ja siitä tuli aivan kauhea rasismia kukkiva verbaalinen lynkkaus. Bestillä ei ollut manageria tai mitään sen kummempaa vastuu henkilöä, vaan Star Warsin casting director oli bongannut hänet sattumalta jostain teatterista tekemässä jazzmusikaalia. Mahtaa olla mukava kokemus olla yksin roolin kanssa, mikä on itselle elämää mullistava mahdollisuus, mikä kääntyy päälaelleen työn loputtua.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

IMAGE(https://i.ibb.co/8xS6bHn/Never-Gonna-Give-You-Up.png)

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Olipa harvinaisen hyvä casti tällä kertaa. Laadukas vieras, kiinnostavia aiheita ja hyvää läppää.

Vaalisegmentissä tuli tiukkaa tekstiä, mutta jäi vähän epäselväksi ketä tässä kehtaa/uskaltaa enää edes äänestää. Ketä vaan oppositiosta?

Lehdessä ollut Pyykkösen artikkeli poliittisista peleistä oli muuten todella hyvä, mutta miksi ihmeessä ensimmäistä Deus Exiä ei mainittu?

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Lupaan syödä pihvin aina kun castissa puhutaan ilmaston muutoksesta, koska se on vitsi.. Kiinassa aukeaa 1000 uutta tehdasra tänäkin vuonna.. Lisää vaan pihvejä Suomi.. Pitää olla saatanan tyhmä.jos uskoo että Suomalaisen ratkaisut vaikuttaa.. Samalla meni pointti äänestää vihreitä, ilmastomuutoksesta nää höyrypää jauhaa ja ajaa samalla taksilla.. Ainoastaan helsingissä(Jyväskylä) suosittu.. Kertoo näiden kaupunkien idioottien määrästä.... Syökää lisää lihaa.....

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen
Lainaus Refloni

Lehdessä ollut Pyykkösen artikkeli poliittisista peleistä oli muuten todella hyvä, mutta miksi ihmeessä ensimmäistä Deus Exiä ei mainittu?

Se oli artikkeli, joka paisui ja paisui. Lopulta oli todettava, että tavaraa jää ulkopuolelle, eikä mitään voi.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus Refloni

Vaalisegmentissä tuli tiukkaa tekstiä, mutta jäi vähän epäselväksi ketä tässä kehtaa/uskaltaa enää edes äänestää. Ketä vaan oppositiosta?

No eivätköhän kaikki äänestä omien tarpeidensa ja tarkoitusperiensä mukaisesti. Parempi löytää omat ehdokkaansa vaikka olisi niistä epävarma.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus renebauman

Kiinassa aukeaa 1000 uutta tehdasra tänäkin vuonna.. Lisää vaan pihvejä Suomi.. Pitää olla saatanan tyhmä.jos uskoo että Suomalaisen ratkaisut vaikuttaa..

Yhden suomalaisen ratkaisut ei vaikuta juuri mitään. Eikä vaikuta yhden kiinalaisenkaan. Suomen osuus ilmastonmuutokseen on pieni. Samoin kuin Kiinan Quinghai-provinssin, jossa on saman verran asukkaita kuin Suomessa. Mutta jos katsotaan koko Eurooppaa tai koko Kiinaa, niin alkaa olla merkitystä.

Yhden ihmisen ympäristöteot on vähän kuin äänestäminen: yhdellä tyypillä ei ole juuri vaikutusta, mutta pienistä puroista syntyy suuria virtoja. Kun kerta puhuit vihreistä, uskotko äänestämiseen?

On virhe ajatella asioita valtiottain. Maailman ympäristöystävällisin maa on se, jolla on pienin väkiluku. Unohda rajat ja katso kokonaisuutta, samalla planeetallahan tässä eletään. Jokaisen yksilön velvollisuus on pyrkiä minimoimaan aiheuttamansa ympäristöhaitat, eli sitten missä vain.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Jotain palautetta muuten tullut siitä, että oli taas vaihteeksi aika vähän peliasiaa. Tämä pitää paikkansa ja siitä on puhuttu myös täällä, kun kyse nyt kuitenkin on PELAAJAcastista. Toki vaihtelu virkistää puheenaiheita ja Kysy Pelaajalta -osiossa on aina kaikenlaista ja vieraatkin vaikuttavat asiaan, mutta on totta että viimeisissä kolmessa castissa on ollut aika vähän peliasiaa suhteessa niiden pituuksiin. Koitetaan korjata sitä tulevissa jaksoissa.

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Huikea jakso audionannaa korville! Viihdyin täysillä mukana. Kiitos Rautalahti ja vakiokööri! Seison meemini takana, tämä jakso oli loistava!