Pelaajacast 235 äänitetään keskiviikkona, lähetä kuulijakysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 235 äänitetään keskiviikkona, lähetä kuulijakysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon

26.08.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Pelaajacast 235 äänitetään keskiviikkona, lähetä kuulijakysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon

Joko tuli ikävä Pelaajacastia? Ei hätää, uusi toimituksen ikioma podcast helli korvia jälleen torstaina uudella jaksolla. Äänitämme Pelaajacastin 235. jakson keskiviikkona puolenpäivän tienoilla, joten kysymyksiä perinteiseen Kysy Pelaajalta -osioon kannattaa lähetellä siihen mennessä! Studiossa paikalla näillä näkymin Miika, Janne, Ville ja Pelaajan kesäharjoittelija Teo Scheepstra.

Näin saat kysymyksesi perille:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fihin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

5) Discord: Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacast 235 julkaistaan torstaina 29. elokuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Huttunen: Heräät aamulla omasta sängystäsi ja kaikki vaikuttaa normaalilta. Astuessasi ulos huomaat kuitenkin maailman muuttuneen, olet joutunut rinnakkaiseen ulottuvuuteen jossa rauhaisasti ilmassa leijailevat, rauhaa ja ystävyyttä rakastavat meduusat ovat planeetan hallitseva älykäs laji. Kumman vaihtoehdon valitset: A) Luovut meduusoihin kohdistuvista irrationaalisista ennakkoluuloistasi ja alat elämään rauhassa näiden onnellisten olentojen parissa B) Annat liekinheittimen hoitaa lajien välisen kommunikaation

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Pyykkönenhän voisi kirjoittaa tulevaisuudessa pelaajaan "Kajaanin lumo" osiossa Lets make it happen!

Toivottavasti Panu ja Ville jatkaa uutiskimara sarjan parissa, hyvää matskua!

Ois kiva kuulla villeltä lisää mielipiteitä death strandigistä? Saatiin jo vähän enemmän gameplayta gamescomista.

Keep up the good work!

Käyttäjän JoQzi kuva
JoQzi

Loppuvuodesta on tulossa taas paljon pelejä jotka haluisi ostaa ja yksi niistä on juuri julkaistu Control. mitä mieltä pelistä, jos olette päässyt testaamaan?

Ennen tuli pelattua kaikki ostetut pelit lävitse asti, mutta nykyään ei aika millään riitä, että voisi pelata kaikki pelit läpi mitä haluaa. Pelejä tulee silti ostettua vaikka tietää, että ei kerkeä niitä pelaamaan, pitääkö olla huolissaan?

Onko castilaisistä kukaan tehnyt kenttiä Super Mario Maker 2:ssa? Jos on niin olisi kiva päästä kokeilemaan teidän tekemiä kenttiä, jos niiden koodeja saisi vaikka jonnekkin näkyville.

Loppuun vielä kiitokset hyvästä castistä!

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Odotellaanko toimituksessa XIII:n uusioversiota?
Itse olin jo unohtanut koko pelin, mutta heti kun näki kansikuvan nii tuli hyvät muistot mieleen.

Ja onko Mortal Kombatia pelaaville pettymys, ettei Arnold ääninäyttele omaa tulevaa hahmoansa?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille pelaajacastilaisille!

Miten paluu arkeen on sujunut toimituksen väellä? Joko kesäloma alkaa olla vain hämärä muisto menneisyydestä?

Jos voisitte pelata mitkä tahansa kolme peliä uudestaan ilman mitään muistoja edellisistä pelikerroista, niin mitkä pelit ne olisivat?

Käyttäjän Pyysetä kuva
Pyysetä

Tervehdys castilaisille!

Tutustuin Pyykkösen koostamaan soittolistaan ja ei voi muuta kuin kehua herran musiikkimakua. Muutamia biisejä jäänyt repeatille soimaan ja tästä kiroan ja samalla kiitän Pyykköstä, sillä kuuntelen nyt Kerliä ja Carly Rae Jepseniä. Raskaamman musiikin ystävää tämä hiukan hämmentää, ahdistaa, ujostuttaa ja hihityttää. Kysymykseni onkin: Ovatko tällaiset tuntemukset normaaleja ja kuinka Pyykkönen ohjaisi käsittelemään niitä

Seuraavat kysymykseni ovat: Ketkä ovat castin lempi äänninäyttelijät peleistä ja tähän liittyen, onko tullut katsottua Nolan Northin ja Troy Bakerin tähdittämää Retro Replay youtubesarjaa - Aivan mahtavaa retropeliaiheista viihdettä höystettynä näiden herrojen huikealla kemialla.

Kiitos castista!

Käyttäjän Aguero kuva
Aguero

Tervehdys castilaisille!

Kysymyksiä Huttuselle.

Huttunen kävi tuossa taannoin rykäisemssä podcastin Nelinpelin puolella. Pelaajacastin jengi aina valittelee kuinka podcasti kestää niin kauan ja kuinka lopussa tulee paniikki kun casti pitää saada purkkiin monen tunnin jälkeen. Nelinpelin podcastissa Huttunen oli tyynesti yli 5h 30min eikä kertaakaan valittanut kuinka podcastissa oleminen tuntui pitkältä ajalta. Pitääkö vetää johtopäätös että Jasonin ja kumppaninen seurassa aika menee huomattavasti paremmin kuin pelaacastin? :)

Oliko Huttunen tietoinen siitä, että W40K Inquisitor Martyr sai kesän aikana suuren patchin, 2.0 joka muutti pelin tasapainoa radikaalisti? Jos et ole niin ei ihme, koska Pelaajan sivuilla ei ole ollut kyseistä uutista, eikä myös mainintaa heinäkuun lopussa julkaistuun lisäosaan nimeltään Prophecy, joka tuli jo PC:lle. Kyseinen lisäosa tulee myöhemmin syksyllä konsoleille ja se tuo mukanaan uuden hahmoluokan pelattavaksi, Tech-Adeptin, sekä vihollispuolelle Tyranidsin sekä Eldarin. Prophecy toimii laajennuksena emopeliin tai vaihtoehtoisesti sen voi ostaa ja pelata itsenäisenä pelinä ilman emopeliä. Onko mahdollista tehdä arvostelua Inquisitor Prophecystä Pelaaja-lehteen?

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Moi!

Olen yrittänyt aloitella Pathfinder Kingmakerin pelaamista, mutten osaa valita hahmoni classia. Olen tähän mennessä kokeillut kineticistiä, magusta ja sorcereria ja kullakin pelannut noin tunnin parin verran pelin alkua. Mitä näistä suosittelisitte tai kenties jotain muuta aloittelijaystävällistä hahmoluokkaa ihmiselle, joka ei ole ennen pelannut pöytä Pathfinderia saatikka D&D:tä?

Ja kiitokset edelleenkin aivan kaikesta!

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. Pyykkösen mielipiteet Americanssin lopetuksesta.
Vieläkö Glow lämmittää Pyykkösen mieltä?
Minkälaista pelityyliä Pyykkönen suosi Horizonissa? Mitä asetta käytit eniten?

2. Kuinka usein muu media pyytää Pelaajalta kommenttia? Entä kuinka perillä muut mediat ovat pelialasta? Huttunen on ainakin ihan kattavan haastattelun antanut Ylelle Controllista.

3. Onko Tarantinon uusin jo nähty? Omasta mielestä yllättävän erilaista Tarantinoa, mutta silti taattua Tarantinoa.

4. Miten 2008 vuoden finanssikriisi näkyi Pelaajan toimituksessa? Vai näkyikö ollenkaan? Pelottaako uusi taantuma?

5. Riker ja Kirk(molemmat parhaassa iässään) menevät baariin. Kumpi poistuu baarista kainaloissaan enemmän naisia?

6. Mikä ihme sai Teon menemään Pelaajalle töihin? Itsetuhoisuus?

Voimia syksyn ankeuteen, Keep up the good work!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Onko "Master Chieffin isä" Marcus Lehto suomalainen ? Vaikuttaa aika mystiselle hahmolle, kun ei oikein netistäkään löydy tietoa.

Oletteko päässeet testaamaan uutta codia ? Mietteitä ?

Nostoja