Pelaajacast 237 saapuu torstaina, lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon keskiviikkoon mennessä! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 237 saapuu torstaina, lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon keskiviikkoon mennessä!

23.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Pelaajacast 237: Kysy Pelaajalta
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Pimpelipom, Pelaajacast palaa ääniaalloille jälleen torstaina. Jakso äänitetään näillä tiedoin toimituksen perusköörin kera, lähetäthän siis mahdolliset kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon kommenttien kautta keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen mennessä!

Näin saat kysymyksesi perille:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fihin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

5) Discord: Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacast 237 julkaistaan torstaina 26. syyskuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Looordi kuva
Looordi

- Missä on Rautalahti ja viimeisimmät tarinat Conanista?
- Mikä on parasta elämässä eli Conanissa?
- Minkälaisilla näytöillä tai telkkareilla toimituksen väki pelaa?
- Pelaako kukaan toimituksessa Yu-Gi-Oh korttipelejä? Mielestäni ne ovat parhaita korttipelejä ja paljon mielenkiintoisempia ja monipuolisempia kuin esim Hearthstone(josta olen tosin pelannut vain tutoriaalista puolet ). Ehkä se on vain se japanilaisempi fantasiateema, joka kiinnostaa itseäni enemmän.
- ja loppuun vielä, että voisiko Pyykkeli vetäistä tähän vähintään parin tunnin tangentin vapaavalintaisesta aiheesta?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Hei hoo! Tuhti läjä kasautuneita musiikkimysykyksiä kun kerrankin muistin ja ehdin:

- Millä yhtyeillä kästin hevarit alunperin ajautuivat hard rockin ja metallin pariin ja mitkä tapahtumat loivat musiikkityyliin kipinän?
- Mitä tuumaatte 60-70-lukujen taitevuosien proto-metallista, esim. (koitanpa ihan mielenkiinnosta muistaa mahdollisimman monta esimerkkiä) Jimi Hendrix, Blue Cheer, Led Zeppelin, High Tide, Iron Butterfly, The Who, Cream, UFO, Status Quo, Deep Purple, Jeff Beck Group, Uriah Heep, MC5, Gary Moore, Blue Öyster Cult, Budgie, Black Sabbath, Steppenwolf, Gun, Sir Lord Baltimore, The Stooges, Hawkwind, Vanilla Fudge ja Mountain)?
- Iskeekö moderni power ja folk metal, esmes Sabaton, Alestorm, Gloryhammer, Powerwolf ja Korpiklaani?
- Uppoaako stoner metal?
- Pidättekö Queeniä enemmän pop vai hard rock/heavy metal yhtyeenä? Orkan ilmaisu on tunnetusti kirjava, mutta itse olen albumikattausten puolesta aina kokenut bändin sielun kuuluneen raskaalle rockille, vaikkei tätä puolta bändistä yleensä päästetäkään valtavirran radiolinjoille
- Mitä mieltä olette metallin ja klassisen rockin radiokanavien nykytilasta?
- Mitä tuumaatte bluesista ja blues rockista?
- Mitkä ovat mielestänne parhaat 80-luvun thrashin ja black metallin esittäjät? Aiheesta hiljattain innostuneena genren keskeiset arkkivaarit (Venom, Bathory, Metallica, Kreator, Slayer, Mercyfyl Fate, Celtic Frost) ovat tulleet tutuiksi mutta löytyiskö paikallaolijoilta suosituksia myös vähemmän tunnetuille tekijöille?

Käyttäjän Jon Bon Gorbatsov kuva
Jon Bon Gorbatsov

Bong-tsorno!

Kuuluuko e-urheilu liikuntatunnille? Missä lajeissa itse loistitte kouluaikoina?
Nimim. "Bruce Li Andersson"

PS. Pelaaja-lehden kestotilausta on pakko mainostaa ylivoimaisena synttäri- ja joululahjaideana: eipä tarvitse joka vuosi keksiä turhaa roinaa lahjapaperin täytteeksi, kun todellista timanttia tuppaa kesät talvet niin että postiluukun saranat vaan kipinöi.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Sosiaalipornon ystävänä harmitti, etten hokannut kysyä edellisellä kerralla Erkoloiden hämyisestä tutustumisesta Pelaajan tunkkaisissa toimistotiloissa.
Nyt lataankin sitten ydinpommikysymyksen. Miten Janne tutustui Miikaan? (nimenomaan Jannen näkökulma) Lähteekö tangentille?

Expansen neloskausi on tulossa, yhteenvetoa ja mielipiteitä tähän asti nähdystä? Odotukset?

Rankalaisten taktinen dnd peli Solari? Onko kiipeilystä tullut itseisarvo? Demon perusteella itselleni näytti vähän siltä.

Käyttäjän Casual Hertz kuva
Casual Hertz

Mitä kirjoja Pyykkönen on lukenut viime aikoina? Suosituksia syksylukemiseksi, tunnelmallista tai kosmista kauhukirjallisuutta pimeneviin iltoihin?

Käyttäjän Nukuttaja kuva
Nukuttaja

Nintendo Switch Liten laatikon avauksen juuri katsoneena tuli mieleen, että mikä on pahimman makuinen laite mitä Huttunen on maistanut? Ja rajoittuuko tämä maistelu vain pelikonsoleihin? Onko Huttusen talouden kaikki laitteet käyneet läpi makutestin?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Olisiko tulevaisuudessa mahdollista nähdä PelaajaHD kanavalla videota missä Huttunen rökittää Kasmirin ? MTG:ssä siis... Myös Pyykkösen Golgari deckin edesottamukset tässä vaativassa koitoksessa kelpaavat.

Korttien läiskeen siivittämää syksyä koko toimitukselle !

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Mikä on kaikkien aikojen paras urheilupeli?
Last of us II näyttää uskomattoman hyvältä, mitä odotuksia toimituksella?
Kiitos pyykköselle mahtavista pelivideoista, keep up the good work!

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Heipparallaa!
Heitän kanssa vähän kyssäriä MTG:stä. Oletteko käyneet uusien settien pre-release tapahtumissa tai ylipäänsä lätkineet korttia julkisissa tapahtumissa?
Olisi meinaan tarkoitus ensimmäistä kertaa käydä tulevan perjantain prelikoissa vähän ihmettelemässä pääkaupunki seudun mtg sceneä eräässä nimeltämainitsemattomassa peliputiikissa parin kaverin kera.
Olisiko kenties jotain etiketti ohjeita tai jotain muuta yleispätevää tiedettävää?
Varmastikin suihkussa kannattaa käydä ennen tapahtumaa.

Ja jottei menisi liikaa tangentille videopeli aiheista tässä videopeli podcastissä, niin jos olette pelanneet Borderlands 3:a, niin millä hahmolla pelaatte ja miksi?

Kiitos vastauksista ja kiitos hienoista videoista, joita koko toimitus on väsännyt!

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille pelaajacastilaisille!

Joko kukaan toimituksesta on käynyt katsomassa SE - osa kahden? Omalla kohdalla elokuva jäi pettymykseksi käsikirjoituksen ja liian pitkän pituuden kannalta, vaikka mukana oli hyviä näyttelijöitä. Ensimmäinen osa oli vain parempi ja tiiviimpi kokonaisuus.

Pelaajalehden numerossa 200 toimituksen mielestä Resident Evil 2 olisi vuoden 2019 peli. Onko tämä mielipide muuttunut nyt, kun vuosi on edennyt eteenpäin?