Pelaajacast 240: Puhallettu kolmessa tunnissa eli kaikki päätoimittajat talossa! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 240: Puhallettu kolmessa tunnissa eli kaikki päätoimittajat talossa!

7.11.2019 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
4
Pelaajacast 240: Puhallettu kolmessa tunnissa eli kaikki päätoimittajat talossa!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

 
Muutoksen kuumat tuulet puhaltavat Pelaajan toimituksessa, sillä päätoimittaja on vaihtunut! Huttusen tilalle uudeksi päätoimittajaksi nousee Johanna Puustinen. Sen kunniaksi menneitä ja nykyisiä muistelemassa ja maistelemassa Miikan ja Johannan lisäksi koko päätoimittajakööri alkuperäistä myöden, eli studiossa myös Thomas Puha ja Pelaaja.fi:n päätoimittaja Ville Arvekari.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:11:25 Muutoksen tuulet eli neljä päätoimittajaa: studiossa Pelaajan uusi päätoimittaja Johanna, väistynyt päätoimittaja Huttunen, alkuperäinen päätoimittaja Thomas Puha ja Pelaaja.fi:n päätoimittaja Ville.
0:25:35 Marraskuun Pelaaja, Death Stranding ja Postin ylläripylläri
0:44:10 Pelaaja ja The Game Awards 2019 -tuomarointi
 
 
Osa 2:
 
0:46:45 Kysy Pelaajalta. Kuulijat kysyvät mitä vaan, me vastaamme mitä sattuu! Osio omistettu pitkälti kysymyksille päätoimittajan vaihtumisesta ja menneiden muistelusta Thomaksen kera.

Kommentit

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Päätoimittaja, päätoimittaja, päätoimittaja, päätoimittaja :)

Tuli vallan Spies Like Us -elokuvan doctor, doctor -kohtaus mieleen.
https://www.youtube.com/watch?v=hoe24aSvLtw

Perjantain työilta menee taas mukavammin tätä kuunnellessa. Kiitän.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Nyt tuli niin kovat "mainospuheet" cästissä, että täytyy varmaan ensi vuoden alusta taas pistää lehden tilaus voimaan. En ehkä ihan heti olisi odottanut, että minut vakuutettaisiin valittamalla vajaat 3 tuntia lehden tekemisen vaikeudesta peräti neljän nykyisen ja entisen päätoimittajan voimin, mutta niin taisi nyt kuitenkin käydä.

Tästä Pelaajalle uusi markkinointistrategia?

Mutta ihan vakavasti ottaen, arvostan suuresti, että pystytte kertomaan näin avoimesti printtimedian tilasta ja miten se toimintaanne vaikuttaa; kuitenkaan vaipumatta mihinkään itsesääliin. Vaikka olen itse ikäluokkaa, joka vielä käytännössä kasvoi kaikenlaisten aikakauslehtien ympäröimänä, niin silti (tai ehkä juuri siitä syystä) ne alan haasteet helposti hämärtyy mielessä ja tukemisen merkitys unohtuu.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Hyvästi Huttunen :(

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

En voinut olla ajattelematta Huttusta ja Puhaa paskan käytetyn auton kauppiaina. Johanna on hyväntahtoisena ostanut Huttuselta käytetyn vuosimallia 2002 olevan Pelaajalehden. Huttunen on ollut kaupanteon yhteydessä rehellinen, mutta kuitenkin mielessään ajattelee, että "Kyllä se nyt starttaa, mutta odotas kun ensimmäiset pakkaset tulee...". Puha entisenä kuskina tietää myös kaikki ongelmat ja sudenkuopat, mutta kätkee kaiken kiusaantuneen hymyn taakse. Johanna taas ihastuneena sisustukseen ja vuosien varrella asennettuihin korisarjoihin, näkee vain silmissään potentiaalia uusille karvanopille, eikä ota kuuleviin korviin varoituksia aamulla hitaasti lämpenevästä moottorista ja suuresta kulutuksesta.

Joka tapauksessa, vitsi vitsinä ja toivotan koko sydämestä pitkää ikää lehdelle. Ja tsemppiä uudelle päätoimittajalle ja Huttuselle ja Puhalle kaikkea hyvää jatkossakin ja rauhoittukaa sen Destinyn suhteen :D.