Pelaajacast 27: Batman, Final Fantasy XIII, GPP-messut, Beatles / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 27: Batman, Final Fantasy XIII, GPP-messut, Beatles

10.09.2009 // Kirjoittanut: Riot
24

Päivitys 11.9
Syystä tai toisesta Pelaajacast 27 ei ole päivittynyt iTunesiin emmekä toistaiseksi saa sitä sinne lainkaan, joten suosittelen, että lataatte MP3-tiedoston alta MP3-soittimiinne. Pahoittelen tätä. (Thomas)

Julkaisemme Pelaajacast 27:n uudelleen, koska edellinen lähetys ei päivittynyt iTunesiin, joten yritämme nyt uudestaan. Pahoittelut tupla-uutisoinnista ja virheestä.

Lataa Pelaajacast koneellesi tästä! (78,6 mt, MP3, 1h 8min ), klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaaksesi mp3-tiedoston.

Sisältö

01:20 Läpät: Batman: Arkham Asylumin analysoiminen, Final Fantasy XIII tulee viimeinkin, The Beatles: Rock Band ja pelisarjan tilanne Suomessa ja Euroopassa, Kurt Cobain ja Johnny Cash Guitar Herossa hyvä tai huono juttu?, mitä pelejä esittelemme Games People Play -pelimessuilla ja PlayStation cardit viimeinkin Suomeen!

37:16 Kysy Pelaajalta: Mukana muun muassa juttua siitä miten testaamme arvosteltavien pelien nettitominaisuuksia, Uncharted 1 ja 2, Diablo 3 ja paljon muuta

Kiitos kaikille kuuntelijoille ja kysymyksen lähettäneille! Jatketaan samaan malliin!

Voit kuunnella Pelaajacastia streamina alla olevalla soittimella.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Kommentit

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Kerrassaan erinomainen jakso oli! Hyvää ja mielenkiintoista läppää riitti.

Käyttäjän Turboporo kuva
Turboporo

Sorry. Ei löydy vieläkään iTunesista..

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Pahoittelut teknisistä ongelmista. Olin nähtävästi jättänyt vahingossa tyhjän välin mp3-tiedoston nimeen, miksi järjestelmä ei pystynyt tiedottamaan iTunesia failista, vaikka lähetystä pystyi saitille kuuntelemaankin. Sitten kun sen korjas, laukes toi itse soitin, mutta nyt toimii :)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

iTunes päivittyy parissa tunnissa.

Käyttäjän Turboporo kuva
Turboporo

Kiitti vinkistä. Hyvää kannattaa odottaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3:n Home on kyllä niin nolo keksintö Sonylta että huhhuh. Ei vaan voi käsittää. Ainoa asia oikeestaan jossa saisivat ottaa opiksi Xboxilta. Ja ei harmaita laatikoita kaverilistaan, kiitos. Muutenkin ärsyttää XMB:ssä kaikki "Picture Gallery" ja "VidZone" -toiminnot... tarvitaanko tuollaisia oikeesti ja jos tarvitaan niin eikö tuota Picture Gallerya esim. voisi mitenkään integroida normaaliin kuvankatseluohjelmaan? Profiilikortit on kanssa niin epäkäytännöllinen idea joltakin että mitäköhän on päässä oikeen liikkunut.

Saisivat Sonylla tehdä XMB:hen isoja muutoksia käyttäjien palautteen perusteella ja tehdä viestintää helpommaksi. Ja viimein voisivat aloittaa sen kauan kaivatun PS2 softa-emulaation tekemisen ellei se vielä ole työn alla. Kyllä sen puuttuminen ihan oikeasti vaikuttaa ostopäätöksiin. Ei muita "uudistuksia" kiitos.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvä casti, tack so mycket

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Nice

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

HAH:"Tekis mieli kosketella sitä, ehkä teen sen myöhemmin tänään..."

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hyvää settiä taas, sai naureskellakkin :D

Mut pakko sanoo että Rock Band Beatles stockella maksanut kuin vain 180€ ja se EI OLE PALJON jos verrataan jo aika kauan olleeseen GH World tour:iin joka vieläkin maksaa 230€. siis aivan uskomatonta että GH kehtaa olla noin kallis...ohan sillä omat etunsa (duellit yms muut pienet jutut) mutta cmon! siksi itse ostin RB soitin setin ja RB2 pelin hintaan 85€. GH World tour ja kitara ois maksanu 117€. et mielestäni kyl aika kohtuu hintanen oli toi RB ja niin on beatleski verrattuna GH:n.