Pelaajacast 272 saapuu torstaina – lähetä kuulijakysymyksiä keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 272 saapuu torstaina – lähetä kuulijakysymyksiä keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen!

22.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Pelaajacast 272 saapuu torstaina – lähetä kuulijakysymyksiä keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen!

Tsippandeeras, homma pulkassa! Pelaajan toimitus on jälleen kokoontumassa mikrofonien äärelle horisemaan pelimaailmaa enemmän tai vähemmän polttavista aiheista, eli luvassa saattaa olla ääniaaltojen täydeltä keskinkertaista läppää peleistä ja niiden vierestäkin. Vain aika näyttää, mitä sylki tällä kertaa Villen, Johannan ja Panun suihun tuo.

Juuri Sinä voit kuitenkin olla osana johdattelemassa keskustelua tietyille raiteille ainakin hetken verran, sillä tottahan toki Kysy Pelaajalta on aina vain mukana kuvioissa. Kysymyksien lähettäminen onnistuu keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen mennessä seuraavanlaisten kanavien ja taikatemppujen avulla:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 272. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 25. maaliskuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Ville:

Pyöriikö castin nauhoitushetkellä tällä kertaa taustalla leffa; Taru Sormusten Herrasta - Kuninkaan paluu?
Mitä leffassa tapahtuu juuri tätä kysymystä lukiessa?
Vai onnistuiko castinne aikataulu venymään niin pitkälle, että leffa loppui jo?

Mikäli tätä veikeää tempausta et ole päässyt toteuttamaan, niin kostoksi vedän henkeä todella syvään, ja päästän nenäni kautta hyvin pitkän tympääntyneen tuhahduksen.
Lehteänne tilaan kyllä jatkossa tästä huolimatta.

Mikäli taas toteutit tämän tempauksen, niin hymyilen todella leveästi castianne kuunnellessa, ja kysymystäni lukiessanne.
Tai noh.... niin teen kyllä muutoinkin aina.

Ystävällisin terveisin,
Kukkomestari

Käyttäjän Sampsa kuva
Sampsa

Onko pelien uusioversioiden oltava mielestänne vain nätimpiä versioita alkuperäisistä, vai otatteko mieluummin joitakin vapauksia ottavan uusioversion?

Mitään odotuksia uutta "Resident evil: Welcome to Raccoon City" -leffaa kohtaan? Vaikutteita on kuulemma otettu vanhoista John Carpenterin leffoista, mutta en ole kuullut hyvää ohjaajan tai kirjoittajien aiemmista leffoista, joten olen itse hieman kahden vaiheilla.

Käyttäjän Edward kuva
Edward

Hei!

Ville: Puhuit aikaisemmissa podcasteissa, että tykkäät käydä Yakuza-peleissä vetämässä aina jonkun karaokekappaleen. Haluaisitko laulaa meille kaikille Ichiban Kasugan "The Future I Dreamed Of" Yakuza: Like a Dragon-pelissä olevan kappaleen?...…Ei tietenkään ole pakko, jos ei halua. Tässä laulun sanat japaniksi:

"Nasakenakute hazukashikute Nige, dashitaku naru toki wa aru kai
Kanashi sugite munashi sugite, Shinitaku naru hi wa aru kai
Ore wa aru, Demo mada ore wa o shinjitain da
Nigenee shi shinenee
Nari agaru ze, Sekai de ichiban kakkoyokute tsuyoi yuusha ni
Nari agaru ze, Sekai de ichiban kimi o egao ni dekiru you na otoko ni
Kotae awase nya mada hayai ze, Donzoko kara yume mita sugata e
Ore to nari agarou"

Ichiban kappale on omasta mielestäni hyväntuulinen ja lämminhenkinen, jota jaksaa kuunnella aina vaan. Mitä mieltä Ville itse on laulusta?

Johanna: Jos pelissä pitää ottaa matkakumppaniksi mukaan koira, niin mikä koirarotu olisi vähiten itseäsi kiinnostava, vai onko sellaista?

Panu: Tykkäät pelata Tetristä. Mistä palikkamuodosta pidät eniten ja miksi?

Kiitos castilaisille ja tsemppiä taas seuraavaan podcastiin asti!

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Heipatirallaa kaikille castilaisille!

Alkuun kiitos kevään ensimmäisestä pelaajacastin bonusjaksosta. Tuli mukavan lämmin ja nostalginen olo, kun sai kuulla puhuttavan ääneen myös omista lapsuus- ja nuoruusajan suosikkipeleistä, kuten Vagrant Storysta. Kunpa siitäkin saataisiin versio nykyisille konsoleilla nyt, kun Square-Enixillä on tajuttu, että heillä on muitakin PSOnen aikaisia klassikkopelejä Final Fantasyjen lisäksi.

Panu: vanhana Mega Drive miehenä mainitsit jo monta omaa suosikkipeliäni ko. konsolilta, mutta sanovatko "Rocket Knight Adventures" tai "Talmit's Adventure" nimiset pelit sinulle mitään?

Mukavia kevätpäiviä kaikille!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Suositteletteko ostamaan kolmesolkisia noidankenkiä, jos menisin niiden ja luudan kanssa pääsiäisenä? Onko trulli yhtä paha kuin trolli?

Näkyykö pääsiäinen juurikaan pelitapahtumissa tai -sisällöissä? Kuuluvatko noidat enemmän pääsiäiseen kuin pyhäinpäivään, onko noita- tai karitsa-aiheisia pelimuistoja?

Käyttäjän Dankkudude kuva
Dankkudude

Ave arvon castilaiset, onnittelut onnistuneesta kirjaprojektista.

Erikoisversiot oltiin ilmeisesti numeroitu käsin, oliko tämä tarkoituskin ja mikä "numerosarja" on numeroiduista kirjoista harvinaisin/arvokkain?

Onko toimitus lämmennyt jo Mignon-munille?

Toivotan toiveikasta ja katupölytöntä kevään alkua sekä rauhallista pääsiäistä koko toimitukselle.

Nostoja