Pelaajacast 277 saapuu torstaina – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 277 saapuu torstaina – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon keskiviikoksi!

17.05.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
6
Pelaajacast 277 saapuu torstaina – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon keskiviikoksi!

Pelaajacast 277 äänitetään tämän viikon keskiviikkona ja julkaistaan torstaina. Näillä tiedoin jaksoon osallistuu perustrio Johanna, Panu ja Ville, jotka höpöttelevät jälleen mitä sylki suuhun tuo ja vastailevat parhaansa mukaan kuulijoiden kysymyksiin.

Mikäli haluat omat kysymyksesi perinteiseen Kysy Pelaajalta -osioon, se onnistuu seuraavanlaisin keinoin. Muistathan lähettää kysymyksesi keskiviikoksi!

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 277. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 20. toukokuuta, ja videoversiotakin pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Kokeeko uusi verkkouutisten toimittaja esittelyn?

Miksi tilaajien Pelaaja Plus -merkintä poistettiinkaan nimimerkin yhteydestä?

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Aikooko Pelaaja-lehti arvostella viime kuussa Switchille ilmestyneen The House in Fata Morgana: Dreams of the Revenants Editionin? Viihdeteollisuuden tuotteita arvioivan Metacritics-verkkosivuston mukaan kyseessä on keskiarvolla 100/100 kaikkien aikojen paras peli, jos otetaan huomioon vähintään 6 arvostelua saaneet pelit.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Skippaatteko negatiivisen vastaanoton saaneet pelit, kun tutustutte itsellenne uuteen pelisarjaan? Hyviä pelejähän osaa arvostaa enemmän, kun niitä voi verrata huonoihin, mutta toisaalta pelit ovat melko kalliita ja pitkiä.
Tietysti voi myös käydä niin, että sattuu itse tykkäämään pelistä jota kaikki muut inhoavat.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Voisiko Panu olla hetken hiljaa?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys vaan kaikille pelaajacastilaisille!

Näin heti aluksi haluan antaa positiivisen palautteen toukokuun Pelaajalehden artikkelista "Saavutettavuudella peleistä kaikkien viihdettä", jonka kirjoittaja oli Miikka Lehtonen. Artikkelissa oli varsin tärkeitä ja mieltä avartavia näkökulmia eri toimintarajoitteisiin ja pelaamiseen liittyen. Vaikka oma toimintakyky ei tuota tällä hetkellä hankaluuksia pelaamisen suhteen, niin kuka tietää, että tuleeko tilanne olemaan näin myös tulevaisuudessa. Toivoa sopii, että pelaamisen saavutettavuus vaan parantuisi jatkossakin.

Sitten pari kysymystä:
- Vieläkö Panu on jaksanut vääntää Monster Hunter Risea ja millä asetyypeillä? Itse olen ollut hieman pettynyt loppupelin sisältöön verrattuna Worldin vastaavaan (toki Rise on ollut ulkona vasta hieman alle kaksi kuukautta).
- Kuka on säveltänyt Pelaajacastin tunnusmusiikin ja olisiko siitä mahdollisesti kuunneltavissa jotain kokopitkää versiota? Kyseessä on varsin miellyttävä kappale.

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Heipä hei pitkästä aikaa koko toimitukselle!

Olen potenut viime kuukausina peliväsymistä, tai pitäisikö pikemminkin sanoa uupumusta. Pelaaminen ei ole maistunut vaikka kuinka on yrittänyt. Koneen käynnistää ja selaa loputonta pelikirjastoa ja kymmeniä ja taas kymmeniä titteleitä edestakas mutta lopulta kymmenien minuuttien pähkäilyn ja arpomisen jälkeen sammuttaa vaan kokeen ja jättää pelaamatta. Backlogista on tullut jokseenkin ahdistava riippakivi vaikka laatupelattavaa olisi mieletön määrä tarjolla. Toisaalta taas mieli tekisi palata johonkin tuttuun, entuudestaan läpikoluttuun mutta ah niin turvallisen pelin pariin mikä ei auta backlogin tyhjennysprojektia niin sitten mitenkään. First World problems, tiedän, enkä ole varma onko meitä muita samaa tuntevia castin kuuntelijoissa mutta olisiko mestareilla toimituksessa vinkkejä pelielämän saamiseksi takaisin raiteilleen?

Edit. Lääkkeeksi tässä pähkäiltyäni olen miettinyt Mass Effect Legendary Editionin hankkimista, vanhoja entuudestaan läpituttuja ja rakkaita klassikkopelejä modernilla päivityksillä ja parannuksilla. Jotain uutta, jotain vanhaa 😀

Saisiko toimituksen mietteet ja fiilistelyt pelistä jos ei tullut jo kuulumis/pelattuna osiossa, kaunis kiitos.

Nostoja