Pelaajacast 31 livetaltiointi DigiExpossa sunnuntaina / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 31 livetaltiointi DigiExpossa sunnuntaina

28.10.2009 // Kirjoittanut: Riot
29

Potentiaalinen katastrofi lähestyy! Pelaaja nauhoittaa osan ensi viikolla ilmestyvästä Pelaajacast-podcast-lähetyksestään DigiExpo-messujen pelilavalla tulevana sunnuntaina 16:30.

Viime vuoden DigiExpoilla taltioimme livenä Pelaajacastin ja lopputulos oli...mielenkiintoinen. Tule paikalle katsomaan mitä tänä vuonna tapahtuu!

Noin 25-minuutin paneliin osallistuvat Pelaajan päätoimittaja Thomas Puha, WoW-lehden ja Peliplaneetan Miika Huttunen, pelejä käsikirjoittava ja roolipelipiireissä paljon työtä tehnyt Mikko Rautalahti, pelejä suunnitellut Pelaajan entinen toimittaja Harro Grönberg ja mahdollisesti jotain muitakin. Puhumme siitä millaista on tehdä pelejä, pelien nykytilanteesta ja millaista on siirtyä pelitoimittajan paikalta tekemään pelejä.

Yleisö pääsee osallistumaan paneeliin Kysy Pelaajalta -osiossa. Toivomme paikalle, myöhäisestä ajankohdasta huolimatta, runsasta yleisöä. Yleisö saa esittää paneelille kysymyksiä peleihin liittyvistä aiheista.

ASENTO_LEPO

Pelaajacast on messujen viimeinen ohjelmanumero (save the best for last tms.), joten heitämme myös yleisölle messujen viimeisellä tunnilla pelikrääsää ja pelejä, eli kannattaa tulla paikalle!

Nauhoitussessio näkyy myös livenä selaimellasi osoitteessa www.livestream.com/pelaaja sunnuntaina 16:30.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pannukakku

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitäs, jos skipataan nämä turhat höpinät pois, ennen kuin olette saaneet lähetettyä ne pelit? Niitä ollaan tässä venattu kohta puoli vuotta. Mun mielestä tällainen ei käy oikein laatuun. Miten jonkun Elloksen tai Anttilan kävisi, jos heiltä tilattua tuotetta ei kuuluisi tällaisenkaan odottelun jälkeen? ...Tai ollenkaan? Näille puijareille sentään maksetaan etukäteen.

Joten "kohtuulliset läpät" nyt paussille ja nuolemaan niitä postimerkkejä siitä ja sassiin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikö tuo Grönberg ole Harri eikä Harro?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voiko ton kuunnella vaikka ei ole tilaaja, olen tilaaja mutta lehti ei ole vielä tullut joten en voi rekisteröityä

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Ihanan optimistinen aloitus.

Ja tokihan tämä on paikan päällä nähtävä, varsinkin kun vanha Pelaaja-Subido-Tilt-lehti -konkari Grönbergin Harro on paikalla. Kolme päivää siis pitää Expoilla pyöriä :)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Se on Harro.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

"Mitäs, jos skipataan nämä turhat höpinät pois, ennen kuin olette saaneet lähetettyä ne pelit? "

Kuten useaan kertaan on todettu, ei anonyymina uutisissa huutelu auta tilannettasi kovinkaan hyvin. Ota yhteyttä Pelaajan asiakaspalveluun.

Pelaaja-lehden asiakaspalvelu, PL 115, 30101 FORSSA puh. 03 4246 5340, fax. 03 4246 5341, e-mail: asiakaspalvelu ÄT pelaajalehti.com

Käyttäjän Sijii kuva
Sijii

Tuleeko Kysy pelaajalta myös tänne nettiin, vai otetaanko vain paikalla olijoiden kysymyksiä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kuten useaan kertaan on todettu, ei anonyymina uutisissa huutelu auta tilannettasi kovinkaan hyvin. Ota yhteyttä Pelaajan asiakaspalveluun.

Pelaaja-lehden asiakaspalvelu, PL 115, 30101 FORSSA puh. 03 4246 5340, fax. 03 4246 5341, e-mail: asiakaspalvelu ÄT pelaajalehti.com"

Ja yhtä usein on kysytty, että miksi pitää kerjätä niitä pelejä? Lähettäkää kaikille pelit, jotka on tilattu. Se on ihan yksinkertaista. Soittakaa TE, tilaajille, jos osaa ja haluatte palauttaa rahat!!! Puhelut maksavat, enkä mä rupea enää teille mitään maksamaan, ennen kuin se peli saapuu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ylläolevalle - laita sähköpostia sitten. Ei maksa penniäkään.

Nostoja