Pelaajacast 312: Aurajuustoa ja mämmiä / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 312: Aurajuustoa ja mämmiä

2.03.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
Pelaajacast 312: Aurajuustoa ja mämmiä

Uusi Pelaajacast on täällä, ota jakso haltuun alta!


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Keskustelussa aiheina muun muassa State of Playn anti, Horizon Call of the Mountain, Octopath Traveler II ja Angry Birds Classicin omituinen kohtalo. Paikalla vakioporukka, eli Janne, Ville, Niklas ja Panu.

Kommentit

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Hyvä casti jälleen! Otan Pyykkösen vinkistä vaarin ja lähden testaamaan Solastaa. Pyykkönen innoitti minut myös kokeilemaan Icarusta sekä Seasons: A letter of futurea.

Nyt arvoni Pelaaja.fi:n hierarkiassa laskee, mutta söin viime viikolla useaankin otteeseen Aurajuustoa, joitakin kertoja jopa ”ajattoman” piparin päällä. Aurajuusto on siis mielestäni hyvää, Niklas et ole yksin.

Tähän toivoisin vastausta, jos mahdollista. Onko castiin tulossa vierailijoita. Olisi kiva saada peruskokoonpanon lisäksi castiin höpöttelemään joku vierailija. Toki se, että Side Questiin tulee vierailija on monille varmasti tarpeeksi. Itse en ikävä kyllä vielä ole Castin ystävä. Side Quest on kylläkin suuri houkutus Castin ystävyydessä. Toki normaali bonussisältökin on varmaan tuttua ja turvallista Pelaaja laatua.

Anteeksi, kun vaivasin. ~Aplay