Pelaajacast 43: Remedy studiossa, LittleBigPlanet 2, Kane and Lynch 2, Modnation Racers jne. / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 43: Remedy studiossa, LittleBigPlanet 2, Kane and Lynch 2, Modnation Racers jne.

12.05.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
25

Pelaajacastin 43. jakso on nyt täällä!

Luvassa on lähes kolmen tunnin setti. Alan Waken perjantain julkaisun kunniaksi studiossa vierailevat Remedyltä käsikirjoittaja Mikko Rautalahti ja pelin johtava suunnittelija Mikael Kasurinen, joka on on vaikuttanut Remedyllä jo Max Payne 2:sta lähtien. Herrojen kanssa puhutaan paljon muustakin kuin Alan Wakesta kuten esimerkiksi pelaamisesta ja pelisuunnittelusta yleensä, ikivanhasta North and South -pelistä, käsikirjoittamisesta ja niin edelleen. Herrat ovat myös mukana Kysy Pelaajalta -osiossa, joka lähtee melkolailla raiteiltaan kun tajunnanvirta ottaa vallan...

Alkukeskusteluissa Miika Huttunen, Eemeli Rekunen, Janne Pyykkönen, Thomas Puha ja Ville Arvekari puhuvat muunmuassa LittleBigPlanet 2:sta, Modnation Racersista, Kane and Lynch 2:sta, Respawnista ja monesta muusta aiheesta, kuten Halo: Reachin moninpelibetasta.

Lataa Pelaajacast koneellesi tästä! (117 mt, 170 minuuttia) Klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaaksesi mp3-tiedoston. Voit kuunnella mp3-tiedoston omalla mp3-soittimellasi tai tietokoneella esimerkiksi WinAmp-ohjelmalla. Suosittelemme myös Pelaajacastin tilaamista iTunesista, jos kyseistä ohjelmaa satut käyttämään. Voit myös kuunnella Pelaajacastin oheisella soittimella:


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

01:12 Studiokeskustelu: Alan Waken vastaanotto Suomessa ja maailmalla. Peli saapuu kauppoihin tänä perjantaina, mitä kriitikot sanovat? Mukana muun muassa XCom, Bulletstorm, Halo: Reach -moninpelibeta, Modnation Racers, LittleBigPlanet 2, Split/Second ja keskustelua muistakin aiheista.

56:57 Studiovieraat: Remedyn duo Mikko Rautalahti ja Mikael Kasurinen tekevät räjähtävän sisääntulon Pelaajacastiin. Mikael on Alan Waken johtava pelisuunnittelija ja Mikko käsikirjoittaja, mitä mieltä he ovat pelin saamista arvosteluista, mitä tuleva DLC tulee sisältämään (you heard it here first!), mikä hommassa kesti ja mitä kaikkea kehityksen aikana tapahtuikaan.

2:10:10 Kysy Pelaajalta: Remedy edelleen mukana studiossa. Onko Alone in the Darkilla ja Alan Wakella yhteistä? Mitkä odotukset toimituksella on Prince of Persia -elokuvaa ja -peliä kohtaan? Kane and Lynch 2:n moninpeli ja paljon muuta.

Kommentit

Käyttäjän Vallux kuva
Vallux

Siis H to the U to the I tää vaikuttaa eeppiseltä.

Käyttäjän Bawalo kuva
Bawalo

Suuret kiitokset, tekee työnteosta huomattavasti siedettävämpää. Hienoa, että Eemeli on taas kehissä, vaikka ei podcastiotsikossa lukenutkaan "Eemeli studiossa, katso kuvat!"

Käyttäjän NikiQ kuva
NikiQ

Varmasti loistavaa settiä, lataukseen -->

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

loistavaa...kuunteluun menee heti kun vain kerkeää.

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Casti iPhoneen ja pitkälle kävelylenkille! :D -->

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Nyt on kyllä huikeata settiä! Mukavaa että Eemeli jälleen back studiossa. Lataukseen ja kuunteluun!

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Oho 170min pitkä.

Käyttäjän tirsa kuva
tirsa

Voi olla kaukaakin haettua, mutta olisiko mahdollista tehdä castejä nyt tällä uudella radiovillityksellä eli että kamera kuvaisi samalla. Jutut ovat lennokkaita, hauskoja ja kiinnostavia, mutta keskittyminen herpaantuu helposti, kun e ole mitään katseltevaa ;) (kaksimieliset ajatukset pois)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Emme ole vakavasti keskustelleet videosta. En itse oikein näen sen pointtia, meillä ei ole kalustoa jolla kuvata ja vaikka kuvaisimme tasku-HD-kameralla kuten teemme PelaajaHD-videot, niin youtubessa voi olla vain 10-minuutin videoita, joten tälläistä kolmen tunnin settiä sinne ei saa, joten toistaiseksi emme tee videota podcastista.

Käyttäjän Pieni kivi kuva
Pieni kivi

Ei muuta kuin heti lataukseen tämä ensimmäinen tilaaja-aikanani tullut Pelaajacast, todellinen piristysruiske tälle päivälle.