Pelaajacast 51: Halo: Reach, Dead Rising 2, Bobby Kotick, Pelaajan arvosanat jne. / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 51: Halo: Reach, Dead Rising 2, Bobby Kotick, Pelaajan arvosanat jne.

6.10.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
23

Pelaajacastin (area) 51. jakso on täällä.

Mukana Thomas, Ville, Janne Pyykkönen ja Miika H. Janne "Finngamer" Kaitila hyökkää kehiin Kysy Pelaaja -osiossa. Mukana pitkää ja valaisevaa keskustelua Halo: Reachista ja Pelaajan arvosanoista ja miten kukin toimituksen jäsen niitä tulkitsee.

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä (73mt, 106 minuuttia.) Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Area 51

00:52 - 01:07:56 Studiokeskustelu. Mukana keskustelua Halo: Reachista, Dead Rising 2:sta ja Pelaaja-lehden arvosanoista ja arvosteluprossessista. Käsittelemme myös Activision-pomo Bobby Kotickin viime aikaisia lausuntoja sekä Castlevanian paluuta. Muistelemme myös PlayStationin 15-vuotista taivalta.

01:08:21 Kysy Pelaajalta -osio. Kiinnostavimmat kysymykset Facebookista ja Pelaajalehti.comista.

Pelaajacast käyttää musiikkina Demovibes-kokoelmia. Demoscene-biiseistä koostuvia miksauksia voi ladata osoitteesta www.demovibes.org. Kiitokset Willbe / Cocoon. Katso biisien tekijätiedot täältä.

photo

Kommentit

Käyttäjän Mctrapper kuva
Mctrapper

Ladattuna on ja kuuntelun aloitankin tästä samantien. Tuli hieman odotettua aikaisemmin, mutta aina nämä ovat tervettulleita :D

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

Kuunteluun

Käyttäjän Kiekura kuva
Kiekura

Ohho oli oma kysymys päässy :D.
Kiitos kiitos =)
Ja hyvä casti ole. Tuli taas tekemistä tylsään päivään kun sai kunnella tätä.
Peukku tälle.

Käyttäjän GameAddict kuva
GameAddict

Onpas Huttunen pirteän näköinen. :)

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Onko ufo vieny huttusen aivot?

Käyttäjän Oceans kuva
Oceans

Nyt on pelaajacastissa huippusalaista matskua :D
Area 51, pelaajacast 51.. vetää vertoja toisiinsa :D

Käyttäjän NoeinJ kuva
NoeinJ

Loistavaa settiä, kuten aina. Ja mainintana Guilermo Del Toro on meksikolainen. Ja hänen leffoista olen lukenut että alkuperäiset tarinat on sijoittunut Meksikoon, mutta koska ei saanut niille leffoille tuotantoa Meksikossa. Niin hän siirtyi Espanjaan, missä taas hänelle annettiin rahaa ja muutti tarinat sijoittumaan Espanjaan.

Käyttäjän Kalifornia Jani kuva
Kalifornia Jani

Loistava casti, tuli kuunneltua ja tulihan siihen sonic juttuun selvennystä, eli puhuminen ja pelaaminen ei luonnistu niin hyvin kun ei voi silloin keskittyä olennaiseen.

Ensimmäinen playstation 15 vuotta, ja puhan ensimmäinen plege importattu ja ensimmäinen viikko playstationiä mustavalkoisella kuvalla pelattuna, ihan vitun jepa meininki!! Itse olen hylännyt ensimmäisen playstation koneeni kun se nyt vaan oli niin tarpeeton. Wiillä pelaan emulaattorilla playstation pelejäni vieläkin ja vieläpä ohjainadapterikin löytyy ettei mene kolmiot, ympyrät ja neliöt sekaisin ;)

Käyttäjän Tewzr kuva
Tewzr

Mikä vitun jyskytys sieltä kuulu välillä?

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Toimistorakennuksen sisäpihalla on ollut pitkä remppa/rakennusurakka, joka alkaa viimeinkin olla loppusuoralla.