Pelaajacast 66: Nintendon uusi konsoli, Mortal Kombat, Portal 2, PSN:n tilanne... / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 66: Nintendon uusi konsoli, Mortal Kombat, Portal 2, PSN:n tilanne...

5.05.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
9

Pelaajacastin tuorein jakso on täällä! Jakson julkaisu venähti ikävästi torstain puolelle, mutta korvaamme myöhästymisen tuomalla tiukkaa laatua.

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä (54mt, 78 minuuttia). Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston. Voit myös ladata ja tilata Pelaajacastin iTunesista, jolloin saat uudet jaksot automaattisesti.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

00:56 Studiokeskustelu. Äänessä ovat Thomas Puha, Miika Huttunen, Ville Arvekari, Janne Kaitila ja Eemeli Rekunen. Pelaajacastissa käydään aluksi läpi tuorein Pelaaja-lehden numero. Pelaajasta siirrytään Nintendon seuraavan sukupolven konsoliin, käydään läpi PlayStation Networkin tilannetta ja puhutaan Mortal Kombatista sekä Portal 2:sta.

01:05:44 Kysy Pelaajalta. Pelaaja vastaa Facebook-yhteisön esittämiin kysymyksiin. Miksi Mortal Kombatissa ei näytetä kunnolla paljasta pintaa, onko Portal 2 hyvä ja niin edelleen.

Pelaajacast käyttää musiikkina Demovibes-kokoelmia. Demoscene-biiseistä koostuvia miksauksia voi ladata osoitteesta www.demovibes.org. Kiitokset Willbe / Cocoon. Katso biisien tekijätiedot täältä

Kommentit

Käyttäjän Stupid gamer kuva
Stupid gamer

Hyvää settiä jälleen.

Käyttäjän Show3It kuva
Show3It

JEEEAAHHHHHH!!!

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

joku taitaa olla ps3 fänböy!! :D

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Chelsealle tiedoksi, että minä ainakin olen. :) Ja eipä tuo hirveäsri haittaa että vähän venähti aikataulu. En edes muistanut, että eilen piti tulla uusi casti!

Käyttäjän Sevchef kuva
Sevchef

Kiitosh.

Käyttäjän heppu kuva
heppu

mukava että tuli tänään, eilen piti pelata portal 2 loppuun : ), now I only want u gone

Käyttäjän Quickown kuva
Quickown

Pelaajalehti ja Pelaajacast samana päivänä, voiko parempaa toivoa ? :D

Käyttäjän Sai Maa kuva
Sai Maa

Hyvää settiähän tuo oli. Portal 2 ainakin herätti selvästi suurta intohimoa koko porukassa, lienee meikäläisenkin kohta puolin aika hankkia kyseinen peli.

Mortal Kombat taisi myös herättää tunteita. Turnauskelpoisuudesta kuitenkin puhutaan sen vuoksi että siitä ollaan pyritty tekemään sellainen.
Peli pyörii viikottaisissa streameissa jenkkilästä ja Vegasissa pelataan 21k $ turnee, joka on ennen kuulumattoman suuri summa turneesta ylipäänsä.

Lopussa joku myös kommentoi kysely/palaute osioon että MK olisi saanut pisteen liian vähän.
Trial-moodin puute, huono (kuten myös omassa arvostelussannekin mainitsitte) nettikoodi ja monet käyttöliittymän aivopierut, kuten näppäin-layoutin järjestely, lähinnä kiusaavat suotta käyttäjää, mielestäni pitäisivät arvion ~7,5 pisteessä, eli omasta mielestä kasi on aikas paikallaan.

Myös Nintendo asia pakostakion kiinnostaa, jos ei muuten niin jo ihan muuten pelialan harrastajana :)

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Käsittääkseni xbla-pelit on sidottu siihen konsoliin, jolla ne on ostettu, eli kyseisellä laatikolla voi pelata myös offlinessä. Jos pelaa jollain muulla konsolilla, omalla tagilla, on peli ilman nettiä trial. Kyseisen "bondauksen" voi muistaakseni vaihtaa toiseen konsoliin kerran vuodessa.

P.S. Kyllä, kuuntelen tätä vasta nyt. Hyvää kamaa on.

Nostoja