Pelaajacast 72: Tokyo Game Show, Gears of War 3, King of Dragon Pass jne. / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 72: Tokyo Game Show, Gears of War 3, King of Dragon Pass jne.

27.09.2011 // Kirjoittanut: admin
19

Pelaajacastin tuorein osa on saapunut. Tällä kertaa panelistit puhuvat muun muassa Tokion pelimessuista, Gears of War 3:sta, King of Dragon Passista sekä Big Brotherista.

Kuuntele uusin Pelaajacast alla olevalla soittimella tai lataa tiedosto koneellesi tästä (95mt, 137 minuuttia). Klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse ”Save Link As” tallentaaksesi mp3-tiedoston. Voit myös ladata ja tilata Pelaajacastin iTunesista, jolloin saat uudet jaksot automaattisesti.

 


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

00:39 Studiokeskustelu. Tällä kertaa alkuosiossa keskitytään Tokyo Game Show -messuihin, 3DS:n toiseen analogitikkuun, King of Dragon Passiin sekä Gears of War 3:een. Juttu tosin karkaa myös muun muassa Big Brotheriin.

1:38:02 Kysy Pelaajalta. Panelistit vastaavat kiperiin kysymyksiin, joita kuuntelijat ovat lähettäneet Facebookin ja Pelaajalehti.comin kautta.

Pelaajacast käyttää musiikkina Demovibes-kokoelmia. Demoscene-biiseistä koostuvia miksauksia voi ladata osoitteesta www.demovibes.org. Kiitokset Willbe / Cocoon. Katso biisien tekijätiedot täältä

Kommentit

Käyttäjän Ton-Ton kuva
Ton-Ton

"Juttu tosin karkaa myös muun muassa Big Brotheriin." Voi kauhistus!

Käyttäjän psaijai kuva
psaijai

reilu 40min jälkeen äänenlaatu muuttuu oudoksi :/

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Jep. Jouduimme ottamaan tämän castin ns. vanhalla tekniikalla ja eikös se pirun Audacity mennyt kaatumaan yhden osion lopuksi. Niinpä jouduimme käyttämäään varanauhoitusta, jossa on paljon huonompi äänenlaatu.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Eihän vain vanha tekniikka tarkoita sitä PS2:n EyeToy -kameraa ja sen mikkiä? No pitänee kuunnella piakkoin. Ei sinällään äänenlaadulla ole hirveästi merkitystä, jos selvän saa. Tietenkin joku ininä taustalla voi alkaa häiritä enemmänkin.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Tuossa osiossa siis.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Näinkin pitkä casti?! Hyvä, hyvä. Heti kuunteluun.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Joo, määrä korvaa laadun...

Käyttäjän Jokeri kuva
Jokeri

Oli kyllä mahtavaa läppää lopussa!

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

Mitä pidempi casti, sitä vähemmän ilmaa huoneessa on lopussa. Se selittää paljon.

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

Tuossa siis meinasin, että jos edes 1 tai 2 kertaa vikkossa voisitte täällä vierailla, noin 10 min. Uskoisin että teillä on sen verran aikaa. Ja kuten
esim. edesmenneessä Uncharted 3 BETA keskustelussa pyydettiin toimituksen jäsenistä mukaan pelaamaan, niin mitään ei kuulunut.
toivoisin tälläistä aktiivisuutta