Pelaajacast palaa tauolta tällä viikolla, lähetä kysymyksesi vuoden ensimmäiseen jaksoon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast palaa tauolta tällä viikolla, lähetä kysymyksesi vuoden ensimmäiseen jaksoon!

21.01.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
23
Pelaajacast 223: Kysy Pelaajalta

Suomen 9. paras podcast vuosimallia 2018 palaa joululomaltaan tämän viikon torstaina. Jakso äänitetään tuttuun tapaan keskiviikkona, joten lähetä kysymyksesi vuoden ensimmäiseen jaksoon hyvissä ajoin!

Jakso numero 223 käynnistää vuoden Pelaajan peruskööriin lukeutuvien Miika Huttusen, Janne Pyykkösen, Panu Saarenojan ja Johanna Puustisen voimin. Kysymykset voi lähettää jaksoa varten peräti neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä julkaisua.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

1. Aiempaan jaksoon liittyen: Miksi bicin keltaiset höylät ovat muka merkki poikamiehestä?

Tulee käytettyä nimenomaan noita kun saa järkihintaan pussillisen, josta voi aina vaihtaa uuden kun terä alkaa olemaan tylsä. Joutuuhan niihin "parempiinkin" höyliin teriä ostamaan ja hinnassa on varmasti ekstraa. Luultavasti nimenomaan tienataan niillä vaihtoterillä kuten vaikkapa tulostimissa musteita myymällä. Sähköisiäkin olen testannut mutta en ole pitänyt. Höylät myös kätevämpiä reissun päällä.

2. Myös useampaan aiempaan keskusteluun liittyen: Onko Hereditary pelottava elokuva?

Johanna kehui pelottavimmaksi ikinä mutta eipä se ollut edes pelottava. Hyvä elokuva silti eikä kaduta katsominen mutta kauhuksi sitä oli hankala sanoa. Varsinkin loppua kohden homma oli jo lähellä jotain parodiaa tai camppia. Kuten sanoin, pidin silti, mutta koska pelottavimmaksi ikinä kehuttiin, niin piti antaa palautetta.

Monia muitakin hyviä sarja- ja leffasuosituksia olen castista saanut. Kiitos niistä(kin)!

Käyttäjän Jon Bon Gorbatsov kuva
Jon Bon Gorbatsov

1. Miten Game Boyn Tetriksessä pääsee sen kentän läpi, jossa palikoita ilmestyy makaronilaatikon pintaan, yöuniin ja telkkarin tekstitykseen?
Nimim. “Patterit loppu jo 90-luvulla”

2. Mitkä pelit ovat teillä jääneet Tetris-efektin lailla päälle, ja mitä hyötyä tai haittaa siitä on arkielämään koitunut?
Legenda-Pyykkönen on kai jonkin viikkoja kestäneen esoteerisen scifi-jumppasimulaattorin jälkeen erottanut sydänvarjojen viheltelyjä tulevaisuuden suhinasta ja sumerialaisia tähtikuvioita uhrieläimen verkkokalvoilta, minkä ansiosta hän osaakin hitsata kultaisen perheenisän ja rautaisen pelitoimittajan roolit niin sulavan saumattomasti yhteen.

Käyttäjän GrayFox kuva
GrayFox

Tyranny ja Divinity: Original Sin 2 jäivät itselläni kesken, mutta paluu niiden pariin kiinnostaisi. Kummankaan tarina ei vain siepannut täysillä mukaan, ja se on itselleni melkein pääasia näin pitkissä peleissä. Muita isometrisiä RPG-pelejä en ole pelannut, mutta onneksi vaihtoehtoja on nykyään varsin mukavasti.

Kysymyksiä Pyykköselle liittyen tämän genren peleihin ja toki muutkin saavat vastata.

Pelasitko läpi Divinity: Original Sin 2:n ja jos kyllä, niin kantoiko tarina mielestäsi loppuun saakka?

Kuulisin mielelläni spoilerivapaata mehustelua isometristen RPG-pelien tarinoista ja muistoja hienoista hetkistä näiden parissa, jos saan pyytää. Missä pelissä oli mielestänne paras tarina ja hahmot? Rajoituksena, että pelin pitää olla ilmestynyt viimeisen viiden vuoden aikana, remasterointeja ei lasketa ja genren pitää olla isometrinen RPG.

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Terve Terve! Tilasinpa pitkän tauon jälkeen jälleen Pelaajalehden, koska haluan tukea teidän hyvää lehteä ja cästiä. 👍 Kysymys: Onko ilman koulutusta mahdollista päästä töihin pelien pariin? Pelimediaan tai muuhun vastaavaan.

T. Käyttäjä jo 10v ja 9kk 😁

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

IMAGE(https://imgur.com/a/e4TVhkQ)
Your text to link...

Macgyver -pelikansi 😁

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Moro castilaiset! Mitä odotuksia tulevalle vuodelle? Ovatko Pyykkösen kaikki unelmat sittenkin saavutettavissa vuonna 2019? Ainakin miehen tarinoinnit innostivat itseäkin ostamaan Stellariksen ja hauskaahan intergalaktisten orjuuttajalintujen puikoissa on tähän asti ollut, kiitos tästä! Ja vielä pakolliset Destiny päivitykset Huttuselta: Mitkä ovat eniten käyttämäsi/mieleisesi loadoutit pvp ja pve peleissä aseiden, superin ja exojen kanssa? Entä mitä mietteitä Activisionin kehästä poistumisesta? Uhka vai mahdollisuus? Keep up the grind!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onko suositella peliä, jossa hahmon kantamat tavarat näkyvät, lukuunottamatta reppuun mahtuvia?

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Vuosi vaihtui ja samalla Conan siirtyi Dark Horselta takaisin Marvelille. Uhka vai mahdollisuus?

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Mukavaa vuoden alkua castilaisille!

Onko toimituksessa seurattu Randy Pitchfordin ja Gearboxin oikeustapausta? Pitchford oli jättänyt Medieval Times nimiseen ravintolaan USB tikun jossa oli Gearboxin salaisia asiakirjoja sekä (mahdollisesti) alaikäistä pornografiaa.

Käyttäjän isoliha kuva
isoliha

Tuleeko pelattua tai onko aiemmin tullut pelattua Runescapea?
Pyykkönen on ilmeisesti Paradoxin strategioiden ystävä, niin onko odotuksia uudelle Imperator Rome -pelille?
Mikä on toimituksen vaaliennuste tulevista eduskuntavaaleista?
Jatkakaa samaan malliin, teette hyvää työtä!

Nostoja