Pelaajacast tärähtää taas torstaina linjoille! Laita kysymyksesi meille nyt! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast tärähtää taas torstaina linjoille! Laita kysymyksesi meille nyt!

14.02.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
5
Pelaajacast tärähtää taas torstaina linjoille! Laita kysymyksesi meille nyt!

Pelaajacast palaa linjoille jälleen tällä viikolla, joten on taas tuttuun tapaan aika lähettää kysymyksiä castilaisille!

Paikalla on näillä näkymin Ville, Janne, Panu ja Niklas.

Lähetä kysymyksesi maan ja taivaan väliltä keskiviikkoaamuun mennessä. Itse jakso pörähtää tuutista ulos torstaina niin video kuin äänimuodossa.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen Facebook-nostoon.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord: 
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle

Muistathan myös uudistuneen Castin ystävä -jäsenyytemme!

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki chattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

 

Kommentit

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Pimpeli pom, seuraa kysymyksiä. Kysymykset teille tarjoaa Aplay. Kysymykseni käsittelevätkin tänään vähän vanhempia aiheita. Ensinnäkin mitä mieltä olette Toby Foxin uusimmasta teoksesta, Deltarunesta, vai onko peli jäänyt kokonaan pelaamatta? Toki pelistähän on julkaistu vasta kaksi ensimmäistä chapteria.

Entä kuinka kauan uskotte, että Switch pystyy tarjoamaan näinkin suuren vastuksen next-gen konsoleille?

Toivotankin teille nyt hyvää loppucastia! Kiitän ja kuittaan. Pimpeli pom, kysymykseni päättyivät tältä erää tähän.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Metroid Prime Remastered. Ai että mikä yllätysjulkaisu ja miten laadukas sellainen! Lieneekö luvassa samanlaiset versiot myös Prime kakkosesta ja kolmosesta? Tuntuisi oudolta hypätä ykkösestä suoraan tulevaan neloseen, vaikka pelien tarinat ovatkin melko itsenäisiä kokonaisuuksia.

Hyvää lopputalven jatkoa kaikille!

PS. Niklas ja Goat Simulator kolmosen arvostelun "bää-alle"...... Ei saakeli. :D

Käyttäjän Difool kuva
Difool

Ennen vuodenvaihdetta keskustelitte Blair Witch -tuotannoista, joista elokuvan jatko-osa ei yleensä saa suurtakaan suosiota. Mutta jotain siinä oli, kun aikoinaan se tuli katsottua useampaankin kertaan DVD:nä, mutta ei oikein tullut selkeästi ilmi mitä. Sitten löysin YouTubesta videon (GoodBadFlicks-kanavan video otsikolla "Exploring Blair Witch 2 Book of Shadows"), jossa kerrotaan jatko-osan tuotannosta ja siitä miten rikkaasti sen kuviin on upotettu kaikkea mielenkiintoista. Ilmeisesti tuotantoyhtiö oli sitä mieltä, että jatko-osasta oli tulossa liian vaikea suurelle yleisölle, joten lopputulosta tyhmennettiin, ja siinä ainakin onnistuttiin. Harmi, vaikuttaa, että menetimme sittenkin mielenkiintoisen jatko-osan, koska tyhmyys ja raha olivat tärkeämpiä.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Tervehdys herrat! Olen elännyt viimeiset puolitoista kuukautta Pelaajalehti-Mementossa! Päätin tuossa vuoden vaihteessa, n.11 vuoden jälkeen palata katsomaan miten täällä pelaajalehden puolella menee, mitä kuuluu Huttuselle, Kaitilalle, Eemelille ja Arvekarille. Laitoin viimevuoden viimeisen pelaaja-castin soimaan ja kappas mikä seikkaulu siitä alkoikaan. Ei Huttusta missään ja nuori Herra Arvekarista on tullut pelaajan päätoimittaja (Hienoa Ville). Mukana pyörii myös nyt uusia heppuja, Panu sekä Niklas. Onneksi vanha kunnon artsifartsi Pyykkönen löytyy remmistä vielä Villen lisäksi. Päätin lähteä kuuntelemaan podcasteja työnlomassa ns. väärässä järjestyksessä ja Memento matkani oli alkanut. Ensin selvisi, että Villeä ennen päätoimittajana on ollut Johanna, joka viimeksi kun pelaajan sivuilla pyörin oli ollut pelaajalla harjoittelussa ja tämän lisäksi Johanna on "ostanut Kaitilan kanssa yhteisen kahvinkeittimen". Seuraavaksi tajusin, että tämä Niklas on sama tyyppi joka pyörii Episodin puolella ja jolla on todella huono maku leffojen suhteen. Kauhistuksekseni selvisi, että Pyykkönen on käynyt poissa välillä Pelaajasta (Mitä ihmettä, kenen mielestä tämä oli hyvä idea?). Seuraava Mementon muru oli, kun selvisi, että Panu on sama mies kuin Riepu pelaajan kommenttiosiossa, jolla oli jo 10 vuotta sitten erittäin vahvat ja väärät mielipiteet.

Oletteko muuten huomannut, että mitä vanhemmaksi Janne tulee, sitä pidemmiksi tangentit venyy? Oletteko huomannut, että aina kun Niklas-raukka sanoo, että "en tykännyt oikein tästä" Panu vastaa "No nyt alkoi kiinnostaa"? Villen peräkkäin sanottujen et-sanojen keskimäärä on 3,78?

Jatkan podcastien kuuntelua vielä takaperin ja ihan jännittää millaista historian-oppia vielä saan selville. Kiitos oikein kovasti hyvästä casti setistä, vaikka paljon onkin ollut muutosta. Teillä on hyvin homma hanskassa. Tsemppiä tuleviin koitoksiin ja toivotaan, että uusi youtuben tilaaja systeemi toimii rahakkaasti.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Hei arvon cast,

Miten Niklakselle kävi Overwatchin LoverWatch-pelissä?

PS. Jos saisi ATK-Webmasterille sellaiset terveiset välitettyä, että sivustolle klikatessa ei tarvitsisi joka kerta tuota evästelaatikkoa napsutella pois tieltä. 😊