Pelaajacastin 10. juhlavuosi jatkuu uudella jaksolla – lähetä kysymyksesi vierailevalle äänelle kaukaa menneisyydestä! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin 10. juhlavuosi jatkuu uudella jaksolla – lähetä kysymyksesi vierailevalle äänelle kaukaa menneisyydestä!

27.08.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
22
Pelaajacast, Valtteri Hyttinen

10-vuotias Pelaajacast saapuu taas tällä viikolla! Historiallisen kauden toiseen jaksoon on lupautunut nostalginen ääni kaukaa menneisyydestä, eli noin viisi vuotta takaperin toimituksen ja castin vakiokalustoon kuulunut Valtteri Hyttinen.

Valtteri haluaa ehdottomasti puhua suuresta intohimostaan, eli parhaista co-op-peleistä, joten miehelle kannattaa lähettää kysymyksiä aiheeseen liittyen. Myös toimituksen vakiokarpaaseille voi lähettää kysymyksiä perinteikkääseen Kysy Pelaajalta -osioon.

Kysymykset ja ja keskusteluaihetoiveet tulee lähettää keskiviikkoon mennessä, jolloin jakso äänitetään. Julkaisu tapahtuu perinteisessä podcast-muodossaan heti perään torstaina, eli 30. elokuuta. Videoversio saapuu hieman myöhemmmin, heti editointi- ja latausprosessin valmistuttua.

Kysymykset voi toimittaa vastattavaksi neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Hyvää iltapäivää!

1. Co-op-kyssäri: Oletko, Valtteri, jo päästänyt sisäisen kanasi valloilleen Guacamelee 2:ssa? Tekisi mieli hankkia jo nyt kyseinen tuotos, mutta sormet ristissä odottelen Switch-versiota.

2. Switchistä puheen ollen, plagiointikohun saattelemana ja itselleni täysin puun takaa tullut Dead Cells on varsin erinomainen kokemus Switchin käsikonsolimoodissa. Oletteko kerenneet tähän tutustua?

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Morjensta vaan (loppuun)palanneelle Pelaajacastille! Mikä on Pelaajacastin porukan suhtautuminen tappelupeleihin? Onko tullut jotain tiettyä mäiskettä hakattua enemmän kuin omaa tattia, vai ovatko kyseisen genren pelit vain paskaa nappien rämpytystä? Onko kenelläkään hypeä SC:VI:tä kohtaan? Ja sitten se tärkein eli onko Ivyn tissit liian suuret?

Käyttäjän Appeus kuva
Appeus

Moikka taas!

1. Mitä mietteitä teikäläisillä on Kingdom Heartsistä ja sen tulevasta jatko-osasta. Itse en ole koskaan koskenut kyseiseen pelisarjaan, mutta nyt uusi osa voisi olla hyvä tekosyy hypätä mukaan pelisarjaa.

2. Odottaako arvegari yhtä märkänä kuin minä uutta P5: Dancing star nighttia? Vielä Igor mukaan tanssahtelemaan niin kaikki unelmat täyttysivät!

Käyttäjän Electric_Carcass kuva
Electric_Carcass

Howdy!

Onko castilaisissa Netflixin Godless -minisarjan nähneitä? Mielestäni sarja on paras western vuosikymmeniin ja muutenkin yksi parhaita 'flixin omia sarjoja.

Entä mitenkä ne länkkärit muuten? Onko dollaritrilogia pyhä kolminaisuus ja Leone jumala vai onko Red Deadissa tarpeeksi kannusten kilkettä teille?

Käyttäjän idaho kuva
idaho

Tervehdys koko Pelaajan toimitukselle! Mahtava homma, kun saa taas kuunnella teitä kesätauon jälkeen. Keep up the good work!

Mikä peli oman pelihistorianne aikana on jäänyt kirkkaimpana muistiinne ja minkä takia?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

No huh huh, nyt on kovaa settiä. Tätä on odotettu, Valtteri "ylipäällikkö" Hyttinen taas pelaajacastissa.

-Valtteri: Jos joutuisit valitsemaan vain yhden seuraavista pleikka yksinoikeuksista, mikä se olisi ja miksi? Spider-Man , Death Stranding, Last of us II, Days gone vai Ghost of Tsushima?

- Mikä on valtterin rakkain peli kokoelmassa?

-Onko toimitus (ja valtteri) jos päässyt käsiksi ps4 spider-maniin?

- Joko Arvekari on korkannut shenmuet?

- Pelaisiko Pyykkönen peliä missä pääsisi itse rakentamaan oman muumimaailman? Theme park hengessä

- Onko Huttunen innoissaan division 2:sta? Meh vai peukku ylös?

Keep up the good work!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Millaiset tuntemukset kästin headbangereillä metallin varhaisimmista tuotannoista? Kovana Motörheadin ja Deep Purplen fanina mielipiteet erityisesti näistä yhtyeistä kiinnostavat.

Mitkä ovat metalleimmat tietämänne pelit jos ei lasketa Brütal Legendia ja Guitar Heroa johdannaisineen?

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Doom Eternal, RDR2, Cyberpunk 2077. Miten tässä pysyy housuissaan? Oliko Cyberpunkin demo olennaisesti erilainen lehdistölle näytettyyn ennakkoon?

Ja elkää pliis puhuko "mortally challenged"-""""kohusta"""" vaikka siitä olisi kysymyskin, typerin nontroversy hetkeen.

Käyttäjän Nuorivuori kuva
Nuorivuori

Jacksonvillessä järjestetyissä Madden-pelin turnajaisissa sattunut ampumavälikohtaus on varmasti puhuttanut pelaajia ympäri maailman. Toki tällaiset tapaukset ovat poikkeuksetta traagisia, mutta kiinnostaisi tietää miten Pelaajan toimituksen väki otti uutisen vastaan, kun kuulivat, että videopelitapahtumassa on ammuskeltu?

Ja sitten co-op-aiheinen kysymys Valtterille eli kiinnostaako myöhemmin tänä vuonna saapuva Diablo 3:sen Switch versio ja pelaatko käsikonsoleilla yleensäkään? Diablo 3 toimi kuitenkin hyvänä couch co-oppina PS4:lla ja toimii mielestäni yhä, jos vain jaksaa tahkota. Tuliko pelattua?

Huttuselta ja Pyykköseltä kyselisin, että miten Battle for Azeroth maistuu? Suurelle yleisölle ilmeisesti on maistunut hyvin mikäli sikäli julkaistuihin myyntilukuihin on uskominen. Itse pidän lisäosaa toistaiseksi hyvänä jatkona sille tielle mille WoW lähti Legion-lisärin aikana. Lähteekö spekulaatiota siitä, että pystyykö Blizzard pitämään aktiivisista pelaajista kiinni läpi lisäosan?

Kevennykseksi vielä Villelle kysymys, että tuliko Kölnissä tuoksuteltua Eau de Colognea eli sitä kuuluisaa Kölninvettä ja millainen pöhinä Gamescomissa oli yleisesti?

That's all, folks. Kiitos jälleen kerran castista ja hyvää päivänjatkoa koko köörille.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Osaako Huttunen tehdä spagaatin?

Nostoja