Pelaajacastin 186. jakso äänitetään keskiviikkona – lähetä nyt kuuntelijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin 186. jakso äänitetään keskiviikkona – lähetä nyt kuuntelijakysymyksesi!

27.02.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Pelaajacastin 186. jakso äänitetään keskiviikkona – lähetä nyt kuuntelijakysymyk

Oliko ääniaalloilla liian hiljaista viime viikolla? Ei hätää, sillä Suomen vanhimpiin podcasteihin lukeutuva Pelaajacast tuudittaa kuuntelijansa uneen jälleen torstaina. Myös sinä voit auttaa kanssakuuntelijoita taistossa unettomia öitä vastaan lähettämällä kuulijakysymyksesi tämänkertaiseen Kysy Pelaajalta -osioon.

Paikalla vastailemassa näillä näkymin Miika "Mysteerio" Huttunen, Janne "Javier" Kaitila, Janne "Komentaja" Pyykkönen ja Ville "Link" Arvekari.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Pelaajacast 186 äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 2. maaliskuuta.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Miksi polvisuojus mainitaan niin usein Judge Dreddin kaupungissa Mega-Cityssä?

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Vuosi on lähtenyt räväkästi käyntiin pelirintamalla. Helmikuuhun mennessä on julkaistu muun muassa Resident Evil 7, Nioh ja Yakuza 0, jotka ovat kaikki olleet arvostelumenestyksiä ympäri maailmaa. Aivan näillä näppäimillä julkaistaan myös Horizon ja uusin Zelda, jotka ovat kummatkin keränneet huimia arvosanoja. Eikä tarvitse katsoa kauas, kun horisontissa häämöttävät mm. ennakoiden perusteella lupaavat Nier Automata, Mass Effect Andromeda ja Persona 5.

Loistavia pelivuosia on ollut ja mennyt, mutta en muista, että näin kovaa starttia pelivuodelle on koskaan ollut. Tämä voi johtua myös huonosta muististani, joten mitä mieltä toimitus on pelivuodesta 2017? Onko kovin avaus koskaan?

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Uutuuskonsoli Switch on aivan nurkan takana, mutta nostalgikkona en voi estää ajatuksiani harhailemasta menneisiin vuosiin ja omaan suosikkiini Nintendon konsoleista: GameCubeen. Pelikuutio floppasi aikoinaan myynnillisesti, mutta laadultaan tuote on omissa kirjoissani silkkaa timanttia. Persoonalliset yksinoikeuspelit ja laitteen kammottava design ilmentävät mielestäni erinomaisesti sitä, miten hurmaavan outo Nintendo osaa parhaimmillaan olla.

Olisi mukava kuulla castilaisten muistoja tästä aliarvostetusta konsolista ja sen uniikista pelikirjastosta. Koska yleisluonteiset kysymykset saavat toimituksen monesti vain hämmennyksiin ja raapimaan päälakea, esitän muutaman tärpin herättelemään keskustelua: Mikä on jokaisen castilaisen suosikkipeli kyseiseltä laitteelta? Onko Metroid Prime todella yksi parhaista peleistä koskaan? Miksi? Entä onko Tales of Symphonia oikeasti vain loputtoman pitkältä tuntuva madonhakkaussimulaattori?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Katsoin pari päivää sitten Batman v Supermanin ja omasta mielestäni elokuva oli ihan ok. Tässäkin tapauksessa tuntui, että liika hype aiheutti ultimaattisen pettymyksen monelle.

Yritättekö välttää hypetystä vai liityttekö suoraan muitten mukaan hype trainiin?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Uusimman Middle-Earthin julkaisun jälkeen tuli foorumeilla taas puheeksi kuinka peli oli kahlattu parissa kymmenessä tunnissa läpi.

Haittasiko toimitusta, että peli oli niin "nopeasti" kahlattu läpi, vai oliko se mukava yllätys, ettei tarvinnut samaa hyvää peliä tahkoa ikuisuutta läpi?
Toivoisitteko uuden pelin olevan kestoltaan samaa mittaluokkaa vaiko pitempi?

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Mieleeni tuli For Honoria pelaillessa, että onneksi ei tarvitse arvostella kyseistä tuotosta. Pelimekaniikka on rautaa, mutta yhteysongelmat ovat vaivanneet peliä. Kysymys kuuluukin, että kuinka paljon lopulliseen arvosanaan vaikuttaa esim tällaisen always online- tyyppisen pelin yhteysongelmat, vaikka peli muuten olisikin oikein hyvä?
Bonuskysymyksenä onko ollut jotakin peliä, jonka arvostelu on tuottanut erityisen paljon tuskaa?

Käyttäjän Genesia kuva
Genesia

Shadow of Warin trailerin katsottuani aloin pohtimaan, kuinka tämä tarina sopii Tolkienin kirjoihin omasta mielestäni. Millä perusteilla hyväksytte tai hylkäätte uudet lisäykset tarinoihin? Nyt kun universumeja voi kasvattaa kirjojen, sarjakuvien, pelien, elokuvien sekä TV-sarjojen avulla, tuntuuko että jokin formaatti ei vain tunnu yhtä merkitykselliseltä muihin verrattuna? Mitä olisi saanut jättää suosiolla tekemättä? Huttunen ei sitten vastaa Star Wars episodit 1-3, olisi liian helppoa.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Jos Pelaajalehti/H-town palkkattaisiin dubbaamaan uudet muumit, mikä olisi roolijako, ketä kukakin dubbaisi? Laskiaspulla mantelimassalla, hillolla vai kenties suklaakermalla? Entä mitä mieltä olitte Adrian Solanon roudaamisesta hiihdon MM-kisoihin kaatuilemaan?

Horizon: Zero Dawnista tulikin sitten pakkohankinta, kerkiääkö pelin pelata läpi ennen Mass Effect Andromedan julkaisua?

Kiitokset Castista ja Huttuselle erinomaisesta Andromeda videosta/kommenteista! Jään mielenkiinnolla odottelemaan maaliskuun Pelaajan laajempaa ennakkoa.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Onko toimituksessa kukaan testannut Civilization 6:n DLC:tä? Fiilikset niistä? Ihmisethän ovat ihan raivoissaan sisällön määrästä suhteutettuna hintaan (5e per yksi kansa) ja kun itse pelin ongelmia (mm. tekoäly) ei ole vieläkään korjattu.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- A Link to the Past vai Ocarina of Time?

- Ocarina of Time vai Majora's Mask?

- Wind Waker vai Twilight Princess?

- Skyward Sword vai A Link Between Worlds?

- Mielestänne paras Zelda ja miksi?

- Mielestänne huonoin Zelda ja miksi (spin-offeja ja CD-i:tä ei lasketa)

- Mitä eniten odotatte Breath of the Wildilta? Entä huolettaako tai vaivaako pelissä teitä ennakkoon jokin?

- Miten Zelda-sarja voi tämän jälkeen enää jatkua. Sama käsittely seuraavaksi Terminalle, Labrynnalle etc.?

Nostoja