Pelaajacastin vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Pelaajan avustaja Markus Heino – lähetä kysymyksesi keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Pelaajan avustaja Markus Heino – lähetä kysymyksesi keskiviikoksi!

24.02.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Pelaajacastin vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Pelaajan avustaja Markus Heino – lähetä kysymyksesi keskiviikoksi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Suomen 9. parhaaksi podcastiksi ristitty Pelaajacast syöksyy taas ääniaalloille torstaina. Näillä tiedoin viikon vieraaksi on saapumassa pitkästä aikaa Kontrolleristakin tuttu Pelaajan avustaja Markus Heino!

Alustavan suunnitelman mukaan Markuksen kanssa studiossa on pulisemassa vakiokaartilaisista Janne, Ville ja Johanna. Kuten tapana, vieraille ja toimitukselle voi lähettää kysymyksiä, joihin vastaillaan castin päättävässä Kysy Pelaajalta -osiossa. Näin saat omat kysymyksesi perille asti Kysy Pelaajalta -osioon:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 247. jakso äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan torstaina 27. helmikuuta äänimuodossaan. Videotaltiointi saapuu katsottavaksi editointi-, lataus- ja prosessointirumban päätteeksi, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Röllimake kuva
Röllimake

Hei castilaiset! Menen suoraan asiaan, eli karmaisevin suomi-dubbaus mihin olette peleissä törmänneet? Ysärin lapsena Harry Potter-pelit Viisasten kivi ja Salaisuuksien kammio Ps1:llä olivat todella kovaa kamaa, varsinkin kun hahmot sattuivat puhumaan omaa tuttua äidinkieltä. Toki nykypäivänä näitä pelejä katsastellessa huomaa "pienoisen" ylinäyttelyn, ja ymmärtää aiheesta revityn meemi-arvon.

Onko Breaking badin spin-off, Better call Saul castilaisille tuttu tapaus? Sarja on sikäli ajankohtainen, kun tällä viikolla starttaa viides kausi.

Ensimmäinen mieleen tuleva hölmö tapa/teko lapsuus-tai teinivuosilta? Koittakaa olla tuomitsematta minua tästä, mutta esim. pikkupoikana kesäleirillä suurella antaumuksella maisteltiin omia hammastahnojamme.

Kiitoksia laadukkaasta ja lennokkaasta castistanne sekä aurinkoisia kevät-päiviä teille!

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Kuulin Zero Punctuationin Ben "Yahtzee" Croshaw:nin suosituksen tammikuun lopussa julkaistusta steamissä olevasta pelidemosta nimeltä Star Fetchers.
Nopealla vilkaisulla peli näytti MS Paintilla tehdyltä Katana Zero:lta mutta 97% positiivista arviota kahdelta tuhannelta käyttäjältä vakuuttivat pelaaman demon ja voi pojat kuinka rakastuinkaan peliin ja sen soundtrackkiin. Heti demon jälkeen aloin kuuntelemaan pelin soittolistaa youtubesta ja laitoin Sf:ep1 wishlistiin steamissä.

Oletteko kyseisestä pelistä kuuleet tai jopa pelanneet? Muistuuko teillä mieleen tapauksia joissa kuulette jostain pelistä ilman suurta markkinointia, kokeilette sitä ja pelaamiseen jälkeen olette aivan haltioissanne siitä?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Uskovatko castilaiset, että pelintekijät alkavat pian toden teolla taistelemaan pelivuotoja vastaan?

Asia tuli taas mieleen kun Activision lähti vuotaja metsästykseen.
Tuntuu että tänä päivänä jokainen isompi uudistus/peli julkistetaan jonkun muun, kuin tekijän tai julkaisijan toimesta.

Käyttäjän HooCeeApina kuva
HooCeeApina

Zum teufel arvon Castilaiset ja vieras Hieno!

Lueskellessani uusimman lehden erinomaista Doom-osiota, tuli mieleen kysymys:

Voiko pelitoimittaja kirjoittaa artikkelia mistään Doom-pelisarjaan liittyvästä ilman että käyttää jonkinlaista helvetti-sanaleikkiä vai onko tämä syväkoodattu journalistin dna:han? Mitä muita ns. "pakollisia" sutkautuksia tms. on olemassa nimenomaan pelimaailmaan ja niistä kirjoittamiseen liittyen?

Bonuskyssäri:
Löysin vasta äskettäin scifisarja Expancen ja alku ainakin vaikuttaa lupaavalta, onko teillä kellään ko. sarja katsottuna ja jos on niin oliko se jautaa vai göggöä?

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille!

Käyttäjän mikaape kuva
mikaape

Tervehdys arvon castililaiset. Tässä menee nyt neitsyys. Ensinnäkin kiitokset hyvästä lehdestä ja castista. Tilaajana on tullut oltua jo vuosia ja aion jatkaa tilaustani niin pitkään kun lehteä tulee. Pistetään tilaus vaikka perinnöksi jälkipolville, jos aika jättää minusta ensin. Castitkin on mitä parhainta viihdettä. Jatkakaa samaan malliin molempien kanssa!

Kun mestari Pyykköseltä aina kysellään kirja suosituksia, niin voisiko mies koostaa jonkun listan, josta nämä voisi helposti tarkistaa. Vai joko tälläinen jostain löytyy? Kelpaisi ainakin minulle. Eikä tarvitsisi joka kerta kysellä. Propsit Pyykköselle myös hyvästä soittolistasta.

Ei minulla oikeastaan tämän kummempaa kysyttävää ole. Halusin vain ilmaista arvostukseni työtänne kohtaan! You're awesome!

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Pyykkösen mielestä paras/parhaat lovecraft tarinat? Ja mitä odotuksia altered carbonin toiselta kaudelta? Onko color out of space jo katsastettu? Mitä mietteitä.

Alkuvuosi on ollut aika hiljaista pelirintamalla, minkä pelin julkaisua odotatte tällä hetkellä?

Keep up the good work!

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Parahin Pelaajacast,

Onko toimituksen väki uneksinut viime aikoina Dreamsin parissa? Mieleenpainuvimmat tekeleet tähän mennessä?

Pyykkösen sci-fi -suositusten myötä olen lueskellut viime aikoina Dyyniä. Kyseisestä kirjastahan on myös käsittääkseni tulossa elokuva tämän vuoden puolella. Itse kirja on eittämättä ollut hyvää settiä, mutta minun on erittäin vaikea nähdä kuinka tuon kaltainen eepos saataisiin millään järkevällä tavalla tiivistettyä parituntiseksi elokuvaksi. Mitkä ovat Pyge-boin ja toimituksen odotukset elokuvan suhteen?

Kiitokset tekemästänne työstä ja voimia talven pimeihin iltoihin.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Moi!

Pelaako Markus MtG:tä?

Oletteko nähneet oskar voittaja Parasiten? Mitä piditte?

Onko Pyykkönen jo käynyt katsomassa Color Out of Space elokuvan?

Star Wars The High Republic, uhka vai mahdollisuus?

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Mikäli kyssäri ehtii vielä viimehetkellä mukaan;

Markus, viimeksi pelaajacastissa esitin Jarkolle ja Tontsalle kyssärin, että koska menevät yhdessä kontrolleriin vieraaksi.
Tuumivat että se ei riipu heistä, vaan odottelevat kutsua. Siispä minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin esittää seuraava kysymys:

Koska Jarkko ja Tontsa yhdessä kontrolleriin vieraaksi?

Ps. Nautin kontrolleristakin suuresti, ja lisäsisältökin olisi youtubeen tervetullutta. Ihan vaikka käsikirjoittamattomat pohdinnat yksin jonkun herra kontrollerin toimesta, sekä arvio-löpinät erinäisistä peleistä, tai jonkun vanhankin pelin muistelu? Nyt kun vuosikymmen vaihtui ja tänävuonna tod näk saamme uudet konsolit markkinoille..... ja Pelaajan "vuosikymmenen suosikit"-videosarjahan ei sitten yhtään inspiroinut tätä ajatusta ;)

Nostoja