Pelaajacastin viikon vieras on Tuomas "Tontsa" Tonteri – lähetä kysymyksesi keskiviikkona tapahtuviin äänityksiin! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin viikon vieras on Tuomas "Tontsa" Tonteri – lähetä kysymyksesi keskiviikkona tapahtuviin äänityksiin!

6.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
21
Kysy Pelaajalta #230: Vieraana Tuomas "Tontsa" Tonteri

On jälleen Pelaajacast-viikko! Se tarkoittaa, että Pelaaja-lehden toimituksen ikioma podcast kaipailee jälleen kuuntelijakysymyksiä perinteiseen Kysy Pelaajalta -osioon.

Näillä tiedoin Pelaajacastin 230. jakson vieraaksi saapuu toivottu Tuomas Tonteri, joka tunnetaan myös KonsoliFINin ja MoonTV:n ex-Gamerin Tontsana. Jaksoon voi lähettää kysymyksiä Tontsalle ja toimitukselle peräti neljällä eri tavalla, mutta lähetäthän kysymyksesi ajoissa: äänitykset ovat keskiviikkona iltapäivästä!

Näin lähetät kysymyksesi:

1) Pelaajalehti.com: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

Pelaajacast 230 julkaistaan torstaina 9. toukokuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Mikä on Huttusen suosikki oudoista merenelävistä?
IMAGE(https://i.ibb.co/h2nJv7L/monseurmonni.png)

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Miltä teistä tuntuu kun AAA-peliyhtiön CEO vikisee netissä olevansa pettynyt pelitoimittajalle joka tekee työtään eikä vain toimi peliyhtiöiden sanansaattajana?

Ei tarvitse nimiä mainita mutta onko joku peli-yhtiö ilmaissut teille pettymystä "liian negatiivisestä kirjoituksesta" ja miten reagoitte siihen?

- - -

Bl3 puhutaan sisältävän vain kosmeettisia mikromaksuja mutta 80€ maksava Bl3 Deluxe Edition sisältää exp. ja loot. -boostereita.
Eikä näitä lasketa mikromaksuiksi vai miksi näitä pitäisi kutsua ja mikä erottaa sen/ne mikromaksuista?

- - -

Itse kuulin jo aiemmin tuosta Skyrim Enderall: Forgotten Story modista ja odottaa koneella pelaamista mutta oli mielenkiintoista nähdä Pelaaja-lehti tekemä arvostelu siitä, kun olen tottunut näkemään vain kaupallisista peleistä arvosteluja Pelaaja-lehdessä.

Aikooko Pelaaja-lehti katsastaa myöhemminkin pelaajien tekemiä täysin ilmaisia modeja jos ne ovat tätä kokoluokkaa?
Entä maksullisia modeja kuten ArmA 3:sen ensimmäisen maksullinen modi "Global Mobilization - Cold War Germany DLC"?

- - -

Viime cästissä lupasin että nappaan 200. numeron mukaan kaupan hyllyltä ja näin teinkin. Hyvä numero kaikenkaikkiaan mutta en voinut olla huomaamatta kuinka The surge 2 ennakon s.16 kuva on omasta mielestäni oudosti jatkettu seuraavalle sivulle ...vihollisrobotin toista jalkaa varten...? Eikö löytynyt parempia kuvia tilalle vai kävikö deadlinet päälle ettei ehtinyt jäädä hienosäätämään?
En tiedä kuka kuvien somistelusta vastaa mutta älä murehdi tästä kritiikistä, on tämä silti todella hyvä ennakko-katsaus tulevaan peliin. ;)

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Tontsa, kumpi voittaisi taistelussa Knack vai Mario?

Käyttäjän pikkis-95 kuva
pikkis-95

Moi kästin metallisedät!
Maistuuko Children of Bodomin uusin Hexed lätty?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Miksi kaikki hyvä tapetaan? Ash vs. evil dead on ehkäpä kovin tv-sarja viimeiseen 10-vuoteen.

Onko days gonessa aineksia kulttihitiksi? Kun lukee pelaajien arvioita pelistä, tuntuvat ne olevan aika kovassa ristiriidassa arvostelijoiden kanssa.

Mikä on 90-luvun kovin elokuva, peli, tv-sarja (X-files tietysti) ja levy? Vastatkaa mikä tulee ensimmäisenä mieleen.

Onko toimituksessa suuria GOT faneja? Mielipiteitä 8.kaudesta?

Keep up the good work!

Käyttäjän Ot1s kuva
Ot1s

Onko ketään vielä koittanut Steamin Early Accessiin hiljattain tullutta UBOAT peliä? Mietteitä siitä jos kokemusta löytyy?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onko olemassa sääntöjä peliarvostelun yhteydessä julkaistavista kuvista, joissa näkyy pelin bugeja?

Käyttäjän urgeni kuva
urgeni

Moro moro. Saitta ylipuhuttua minut viime joulukuussa lehden tilaajaksi ja oon tullut siihen tulokseen että tilaus jatkuu... Muutama viikko sitten löysin myös cästin suplasta ja kovaa kyytiä koitan kuunnella kaikki jaksot mitä sielä on.

Sitten kysymyksiin... Ostin bloodbornen sen julkaisupäivänä 2015 ja rupesin pelaan sitä välittömästi. Sitte meni hermot yhteen pomo hirviöön (blood starved beast) ja peli kiinni. Kolmen vuoden luova tauko ja viime syksynä peli viimein läpi. Toinen juttu. Oon ollu pienen noin 30 vuoden ikäni aikana älytön zelda pelien fani mutta tämä uusin breath of the wild sai oottaa mua yli kaks vuotta. Hommasin switchin ja pelin VASTA tämän vuoden maaliskuussa. Mutta sen pelasin toki heti läpi. Kysymys kuuluu että oonko huono pelaaja kun en saa järjestettyä aikaa peleille enää samalla lailla kun ennen? Itellä ainaki on huono omatunto asiasta.

Ja mitä mieltä ootte lasketaanko clash of clansin, clash royalen ja brawl starsin pelaaminen "oikeaksi" pelaamiseksi? Noihin käytän noin tunnin päivässä.

Hyvä hyvä ei mulla muuta. Jatkakaa samaan malliin. Ja voi olla että ehkä haluan tilata tommosen paidan tuolta kaupasta...

Käyttäjän Iarwain kuva
Iarwain

Luetteko netistä pelioppaita (walkthrough, trophy guide tms.) pelaamistanne peleistä? Pelihahmon min/maksaaminen johtaa yleensä siihen, että kaivan netistä ohjeita valintojen tekemiseen, että varmistan parhaat varusteet hahmolle. Teettekö valinnat peleissä oman fiiliksen mukaan vai sen mukaan mistä saa parasta loottia? Skyrim, Fallout etc.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Suosikki Mortal Kombat hahmo ?