Pelaajacastin ystävänpäiväviikon vieraiksi dynaaminen Gamer-duo Jarkko ja Tontsa – lähetä kysymyksesi jaksoon! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin ystävänpäiväviikon vieraiksi dynaaminen Gamer-duo Jarkko ja Tontsa – lähetä kysymyksesi jaksoon!

10.02.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Pelaajacastin ystävänpäivävieraiksi dynaaminen Gamer-duo Jarkko ja Tontsa – lähetä kysymyksesi jaksoon!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Suomen 9. paras podcast, Pelaajacast, palaa ääniaalloille tämän viikon torstaina! Ystävänpäiväviikon kunniaksi vieraaksi saapuu varsin hempeä ja dynaaminen parivaljakko, eli viime aikoina castinkin kuuntelijoille tutuksi tullut Gamer-duo Jarkko Grönberg ja Tuomas "Tontsa" Tonteri!

Näillä tiedoin Jarkon ja Tontsan ohella studiossa kuullaan höpöttelemässä Pelaajan omasta poppoosta Johanna Puustinen ja Miika Huttunen.

Kuten tapana, vieraille ja toimitukselle voi lähettää kysymyksiä, joihin vastaillaan castin päättävässä Kysy Pelaajalta -osiossa. Näin saat omat kysymyksesi perille asti Kysy Pelaajalta -osioon:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 246. jakso äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan torstaina 13. helmikuuta äänimuodossaan. Videotaltiointi saapuu katsottavaksi editointi-, lataus- ja prosessointirumban päätteeksi, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

-Onko korkean profiilin gaaloilla (Oscarit, Bafta, Golden Globe) tänä päivänä oikein mitään muuta tarkoitusta kuin julkkisten turha patsastelu?

-Runebergintorttu vai laskiaispulla?

-Miten uskotte Disneyn hoitavan Star Warsien jatkon? Miten tästä eteenpäin?

-Minkä kuukauden lehdet kuuluivat Mesenaatti-kampanjan kylkiäisiin?

Käyttäjän HooCeeApina kuva
HooCeeApina

Kukkuu kästiläiset med Jarkko & Tontsa!
Kohta 2000h kellotettu Idle Champions of Forgotten Realmsia, kiitti Tontsa! Onko muita hyviä tärppejä minne hukata muutama tuhat tuntia? Tarkennetaan toki että tuosta tuntimäärästä vain murto-osa on istuttu koneen ääressä klikuttelemassa, mutta kohonneen puuceen virrankulutuksen takia ainakin muutama jääkarhu jäi ilman jäälauttaa!
Kysymys kaikille:
Uimahallissa vieraillessa kuminauhassa roikkuva avain laitetaan a) ranteeseen b) nilkkaan c) jonnekin muualle, minne?
Loppuun onnittelut Suomen parhaalle pelipodcastille o/

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Viime cästissä tuskailitte kun valmis/valmistumassa oleva peliennakko artikkeli jouduttiin siirtämään syksylle.
Mitä/ miten muutatte pian painettavaksi lähtevää lehteä tälläisessä tilanteessa? Laitetaanko tilalle joku "nopeasti" tehtävä katsaus, arvostelu, tms. tilalle vai tuleeko lehdestä yksinkertaisesti suuniteltua lyhyempi?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Selailin tuossa Pelaajashopia ja ihmettelin vanhojen lehtien hintoja. Juhlanumeron hinnan ymmärrän, kuten myös lisähinnan nimmareiden kera, mutta missä on syy esim. #202:n 49,95 euron hinnalle? Tai #207:n 29,90 euron hintalappu? Randomilta vaikuttava hinta löytyy myös #205:sta tämän ollessa hieman normaalia hintaa kalliimpi. Miksi?

Myönnän että en tutkinut asiaa sen tarkemmin mutta en ainakaan muista näissä lehdissä mitään erikoista olleen. Itselläni nuo toki löytyy mutta ihmettelinpähän vain kun tähän törmäsin. Yksi noista myös on tuplanumero, joten korkeampi hinta ymmärrettävä mutta ei ehkä kuitenkaan noin paljon korkeampi kun huomaa että yleisesti ottaen vanhemmat lehdet maksavat korkeintaan saman kuin uutena.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Tontsa:
Mielipiteesi pelistä MGS V: Phantom Pain?

Jarkko ja Tontsa:
Koska vieraaksi yhdessä kontrolleriin?

Ja Dankkududen jalanjäljissä tärkeitä kysymyksiä (kaikki castilaiset saavat vastata):

Kaupassa: kapula ennen vai jälkeen omien ostosten?

Saunassa: Vihta vai vasta?

Lempi värinne?

Onko kukaan castilaisista katsonut leffaa Pet sematary / Uinu uinu lemmikkini (2019)? Mitä mieltä tästä leffasta?

Ässä mix - limonadi: Jatkoon vai ei jatkoon?

Kiitokset vielä kerran Gamerista! Silloin tällöin pistän edelleenkin jonkun jakson taustalle pyörimään, vaikkapa samalla kun tulee kokkailtua tms.

Ja kiitokset Pelaajacastille tästä (kin) castista ja mahtavista vieraista!

Käyttäjän FlummN kuva
FlummN

Olen ostanut pari irtonumeroa. Lehtiä lueskellessa miettinyt seuraavaa.
Missä määrin uskotte, että tämän päivän lehdellä on sisältöarvoa tulevaisuudessa.

Onko tavoitteena julkaista lehti joka on kiinnostava säilyttää ja lukea myös vuosien päästä?

Veikkaan että osalle jutuista saattaa löytyä kiinnostusta myös tulevaisuudessa, kun taas osalla jutuista sisältöarvoa on vain tässä hetkessä.

Tuleeko näitä mietittyä lehtiä kootessa?

Henkilökohtaisesti asia vaikuttaa ostopäätökseen. Arvosteluja ja peliuutisia kun on netti täynnä ihan ilmaiseksikin.

Nykyinen irtonumeronostaja, tuleva kestotilaaja.

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Noni!

Saimme hiljattain peliporukalla päätökseen Remnant: From the Ashesin ja myönnettäköön, että se oli yllättävän mukavaa mättöä kolmella pelaajalla. Apex Legendsia olemme myös pelailleet satunnaisesti, mutta nyt kaipaisi jotakin uutta. Olisiko siis suosituksia kolmen pelaajan co-op peleihin? Destiny 2 ja Division 2 ovat käyneet mielessä, mutta kai niitä on muitakin? Pelikoneena on PS4.

Kysymys 2: Onko Crytekin Hunt: Showdown viime vuoden aliarvostetuin peli? Omasta mielestäni aivan huikea, mutta ehkä liian HC suurelle yleisölle?

Ja vielä: Onko vuosi 2020 virtuaalitodellisuuden vuosi? Oculuksen ja Valven visiirit on myyty loppuun maailmalla niin, että jos jommankumman haluaa, joutuu niitä odottamaan kuukausikaupalla. Ja tietysti Half-Life: Alyx innostaa perinteiseen pelaamiseen juuttuneita ihmisiä vähintäänkin kokeilemaan näitä laitteita.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Paras lovecraftin työhön pohjautuva elokuva ja peli?

Voiko pelaaja palkata tontsan ja jarkon tekemään gamer ohjelmaa pelaajalle? Maksaisitte vaikka alennuskoodeilla pelaajashoppiin, lets make it happen.

Minkä pelin toivoisitte saavan remaken resident evil 2 tapaan?

Keep up the good work!

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Hihhuli hei ja terveppä tervehdys arvon castilaiset ja vieraat. Alkaako motivaatio Castin tekemisestä hiipua kun Pelaajan vakinaiset Ville, Panu ja Legenda Pyykkönen eivät enää vaivaudu casteihin?

Viime viikolla otsikoissa pyöri Slushin uusi tj Miika Huttunen mutta harmikseni huomasin että kyseessä on jokin aivan eri jamppa. Olitko the Real Huttunen mukana tj pesti kilpailussa, sekoittivat nimet ja pestasivat väärän miehen? Miten kovasti Huttunen aiot vielä pitää kiinni googlehaun kolmesta ensimmäisestä hakutuloksesta (2 wikipedia linkkiä ja twitter linkki) ennen kuin tämä vale-Huttunen varastaa etusivun? Oletko kokenut jo jonkinlaisia haasteita eri yhteyksissä tämän kaimasi kanssa? Onko Huttuselle löytynyt vielä uutta kutsumusta Destinyn lisäksi?

Sitten peliaiheisiin. Voiko olla mahdollista että Dan Houserin lähtö Rockstarilta olisi jotenkin kytköksissä tulevaisuuden näkemyseroihin, esimerkiksi että seuraavan GTAn osalta keskityttäisiin vain moninpeliin eikä tarinankerronnalle olisi tarvetta? Mitä luulette onko myös Sam Houser lähtökuopissa?

Lopuksi taas vaihteeksi kehuja: digiversio lehdestä on täydet 8/5!!!

Käyttäjän tuomasbauer kuva
tuomasbauer

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Kysymyksiä Jarkolle ja Tontsalle:
- Mitä teitte Gamer-jakson kuvauksen jälkeen? Jäittekö jutusteleen miten jakso meni vai lähdittekö vaan kotiin sanomatta sanaakaan?
- Voisitteko esittää lyhyen pätkän Gamer-jaksoa? Alkuun tervehdykset, sitten selitykset kun ei ehditty pelaamaan ja vielä Tontsan tekniikkavartti.
- Mikä oli huonoin peli jota Gameria varten pelasitte? Nopea intuitiivinen vastaus!
- Milloin tulee Gamer Dad Edition?
- Teillä lapset kasvaa ja uteliaisuus kiihtyy. Joko pelottaa milloin he löytävät Gamer-jaksot vai aiotteko olla proaktiivisia ja kertoa mitä tuli tehtyä?

Rakkain ystävänpäiväterveisin, Xofe <3