Remedyn Thomas Puha Pelaajacastin vieraaksi – Lähetä kysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Remedyn Thomas Puha Pelaajacastin vieraaksi – Lähetä kysymyksesi!

5.06.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
23
Remedyn Thomas Puha Pelaajacastin vieraaksi – Lähetä kysymyksesi!

Alkuvuoden viimeinen Pelaajacast-jakso julkaistaan tällä viikolla. Ennen kesätauolle siirtymistä podcastissa kajahtaa näillä näkymin tuttu ääni, Remedy Entertainmentin viestintäpäällikkö ja Pelaajan entinen päätoimittaja Thomas Puha.

Kuten tapana, podcastin ja nykyisin myös videocastin ystävät voivat lähettää kysymyksiään Thomakselle ja toimitukselle Kysy Pelaajalta -osioon. Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 192 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, 8. kesäkuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin.

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

nyt tulitetaan puhalle pahoja kysymyksiä puhalle.

mikä on paras roger R.I.P mooren bondeista?

mikä on lapsuutesi suosikki ja inhokki pelisi?

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Vieläkö Thomas pelaa Pessiä?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Mitä mieltä toimituksen porukka on Tekken 7:sta?
Tappeluhan on aivan mahtavaa, mutta tarina on saanut haukkuja (Lähinnä, yllätys yllätys pituudestaan) sekä mitään sanomattomat Character episodet ihmetystä.

Käyttäjän Stealth kuva
Stealth

Puha ja castilaiset, ellei jo castin keskustelussa tullut käytyä niin mitkä ovat fiilikset ennen E3a? Miten Puhan tapahtumaan suhtautuminen on muuttunut, vai onko ollenkaan, Remedyyn siirryttyä?

Entä mikä on se seuraava iso juttu pelialalla yleensä näin kehittäjän näkökulmasta? Onko se yhä VR? Entä näkyykö horisontissa uusia kehitystyökaluja?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Muistatteko muita suomeksi "puhuttuja" pelejä kuin Worms Armageddonin? Kuinka suuri kuluerä pelin suomeksi tekstittäminen voi olla?

Viittaako 'laakereillaan lepääminen' kuulalaakereihin vai laakerinlehtiin?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

1. Kysyitte mietteitä Horizonista ja nyt pelin pelanneea voisin niitä hieman jakaa. Pistän ne varmuuden varalta tuonne spoilerin taakse:

[spoiler]
Peli oli kyllä aivan loistava alusta loppuun asti. Visuaalinen tyyli oli aivan loistava, päähenkilö todella hyvin kirjoitettu ja ääninäytelty, pelimekaniikat myös todella sulavat. Ehkä kuitenkin mikä eniten lämitti oli tuo tarinan älykkyys. Kaikille oli vastaus ja ne olivat järkeviä.

Maailmanlopun aiheuttaja oli omalle kohdalle jotenkin pelottavampi kuin normi ydintuho. Biomassaa ahmivat robotit tappavat aivan kaiken, niin eläimistä kasvistoon, ilmakehän sekä meret. Ydintuhossa mahdollisuutena oli avaruuten pakeneminen, mutta vanhan sivilisaation päättäjät tajuisivat melko nopeasti, ettei se ole heidän kohdallaan mahdollista. Robottien tapettua koko ekosysteemin ei ole maapalloa minne palattavaa, pelkkä kuollut ja saastunut kivi avaruudessa. Jotekin tuo kaiken aivan totaalinen tuho, ja ihmisen pienuus sen edessä(robotit vain tulevat ja niitä ei voi millään pysäyttää) oli aivan helvetin pelottavaa. Se pisti ajattelemaan kyllä ympäristö kysymyksiä.

Vähän jäi tuo loppu mietityttämään. Hieman harmitti että HADES pääsi kuitenkin pakenemaan lopulta. M
itä mieltä olitte itse lopusta?

Ja Pyykönen oli oikeassa, tuo photo mode on melkoisen hauska kapistus:

IMAGE(https://68.media.tumblr.com/e0fec8fec606a02ab56e34c7e73807e3/tumblr_oqs9t9qwse1s83rbwo1_540.jpg)

IMAGE(https://68.media.tumblr.com/c565dde8ac7949f143a0f197fa657f5d/tumblr_oqs9t9qwse1s83rbwo2_540.jpg)[/spoiler]

2.Life is Strange saa jatkoa. Mitä odotatte tulevalta peliltä? Jonnekkin uusin ympäristöihin uusilla hahmoilla, vai samat tutut naamat? Itse olen vähän kahden vaiheilla. Uudet voimat ja hahmot olisivat kyllä kiinnostavia, mutta tyksätyin kovasti ensimmäisen pelin päähenkilöön Maxiin, ja hänen aika manipulaatio kykyihin.

Hyvää kesää niin castilaisille ja koko Pelaajan toimitukselle! Castia tulee kyllä ikävä.

Käyttäjän Dachar kuva
Dachar

Moro,

Wanhana pelaajana olen aloittanut pelaamisen ilosanoman levittämistä myös lapsilleni (saapahan hyvää syyn itsekin pelailla) ja tilasin heille laadukkaan Sankari lehden. Nyt kun kuunnellut teidän tarinoita peleistä podcasteissa, tuli mieleeni että lapsiinkin uppoaisi nuo tarinat upeasti, eli pieni tarinointi mitä pelin hahmot ovat tehneet..saisi mielikuvituksen liikkeelle ja innon kokeilla peliä vielä enemmän ja lehden lukeminenkin olisi yhteinen seikkailu.

Mutta kiitos toimitukselle, tänä klikki/spämmi aikakautena itse olen valmis maksamaan juuri laatujournalismista ja syvemmälle menevästä tekstistä, juuri kuten teillä on lehdissänne.

T Pappa Dachar

Käyttäjän niiri kuva
niiri

Meinaako toimitus ja Puha hypätä taas destinyn pahaan grindi kelkkaan kakkosen tullessa ulos ?

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Kysy Puhalta osioon: Aloitettakoon sillä, että rakastin Quantum Breakia ja pidän sitä Remedyn tähän astisista peleistä selkeästi parhaimpana. Suuret kiitokset siis koko tiimille! Peli on toki hyvä kokonaisuus jo itsessään, mutta teema, käsikirjoitus (kiitokset Rautalahdelle) ja pelin sisään integroitu TV-sarja nostivat peliä omalla listallani entisestään. Kerrankin aikamatkustus oli saatu peliin loogisena ja järkevänä kokonaisuutena.

Kuitenkin, pelaajat ovat yleisesti hyvinkin kärkevää sakkia ja Quantum Breakkiä ei ole otettu yhtä avosylin vastaan kuin Remedyn aiempia tuotoksia. Miltä se tuntuu yleisesti tiimin sisällä ja miltä se henkilökohtaisesti tuntuu? Tulit tiimiin kuitenkin verrattain myöhään kehitysvaiheen loppupuolella, joten ehtikö projektiin kiintyä niin paljoa. Yhtään työtäsi ja asemaasi vähättelemättä, kiintyykö projekteihin edes samalla tavalla kuin devaajat, graafikot ynnä muut toimeenpanevalla osapuolella olevat? Ja onko kriitikoilla ja pelaajien huuteluilla mitään merkitystä, jos raha puhuu toista?

Ps. Tuletko Hämeenlinnaan 1.7 GNR:n keikalle? Mitä ajatuksia herättää (melkein) alkuperäiskokoonpanon näkeminen livenä? Mitkä odotukset keikalle yleisesti? Kuinka monella GNR keikalla olet käynyt ja oletko jo nähnyt tämän kokoonpanon livenä?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Vieläkö Puhan kulmakarva(t) on voimissaan?