Tämän viikon Pelaajacast on varsin World of Warcraft -painotteinen – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikon äänityksiin! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Tämän viikon Pelaajacast on varsin World of Warcraft -painotteinen – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikon äänityksiin!

9.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Tämän viikon Pelaajacast keskittyy World of Warcraftiin – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikon äänityksiin!

Uutta Pelaajacastia pukkaa torstaina. Tällä viikolla luvassa on varsin World of Warcraft -painotteinen jakso, ja keskusteluun liittyy mukaan toimituksen aktiivi-WoWittaja ja taannoisen WoW-lehden graafikko Minna Erkola! Lähetä kuulija/katsojakysymyksesi ajoissa keskiviikkona puolenpäivän tienoilla tapahtuvaan äänitykseen!

Näin saat kysymyksesi perille:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fihin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

5) Discord: Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacast 236 julkaistaan torstaina 12. elokuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Waris kuva
Waris

Uhmaan podcastin aihetta (wowia) ja kirjoittelenkin toiseen peliin liittyen, kysymyksessä siis vuoden 2017 Prey. Tutustuin peliin vasta tämän vuoden alkupuolella ja iloiseksi yllätyksekseni peli olikin täyttä timanttia! Pelialueena toimiva avaruusasema Talos I on erinomaisesti suunniteltu ja scifiä parhaimillaan. Pelisessioita ei olisi millään malttanut lopettaa, aina teki mieli lähteä tutkimaan jotain uutta aluetta hieman pidemmälle tai sitten palata vanhalle alueelle uusien kykyjen kera ja katsoa mitä uutta tällä kertaa löytyisi. Ja entäs ne kierrätyslaitteet sitten? Minunlaiselleni hamstraajalle oikea unelma, kerrankin saa kaiken romun minkä pelimaailmasta irti saa oikeaan hyötykäyttöön Fabricatorin avulla. Pelimaailmasta löytyneet nauhoitteet sekä sähköpostit valoittivat tapahtumia myös todella hyvin ja tarina sekä tunnelma olivat yleisestikin rakennettu todella mallikkaasti.

Voisin peliä hehkuttaa vielä parin tuhannen sanan edestä, mutta alkaisi menemään hieman puuduttavaksi, siispä itse asiaan, eli kysymykseen. Onko teillä minkäänlaista käsitystä olisiko tälle uudelle Preylle tulossa vielä jatkoa, vai loppuiko sarja tähän? Peli ei ilmeisesti myynyt mitenkään hirveästi, mutta Bethesdallahan on tuntunut olevan viime vuosina varsin vahva panostus yksinpeleihin, vaikka pelisarjojen myynnit eivät olisikaan olleet päätä huimaavia.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Mihin vedätte rajan tyylissä ja käytännöllisyydessä? Voisiko vaikka Huttusta kuvaavalla päätetyöskentelevällä pelihahmolla olla enemmän solkia hihassaan?

Käyttäjän Looordi kuva
Looordi

Olisiko Huttusen mielestä WoWi parempi peli jos sitä voisi pelata first personissa ja siinä olisi aseita millä voi ampua?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset!

Miksi jotkut ihmiset näyttävät samalta vaikka eivät ole sukulaisia, on siis tietyt piirteet ja näyttävät samalta kuin jokin toinen random henkilö?

Mortal Kombat hammasta kolottaa, ostaisiko XL vai 11? Onko uudempi sen verran parempi että kannattaa maksaa enemmän rahnaa?

Control hehkutusta: on kyllä huikea peli kokonaisuudessaan, onko jopa ainesta vuoden peliksi (on!)? Pelimekaniikkojen ja kenttäsuunnittelun loistavuus tuo itselleni hieman mieleen Arkham Asylumin huikeuden. Onko castilaisilla vastaavanlaisia tuntemuksia?

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Tervehdys! Mikä on castilaisten paras/muistettavin/hauskin etc muisto tai pari WoWin parissa? Huttunen voi jakaa vastaavan myös Destinystä.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Mitä pelejä castilaisille on jäänyt erityisesti mieleen graafisen suunnittelun osalta vuosien varrelta ?

Itsellä esimerkiksi jäänyt hyvin mieleen Bioshockin Rapture. Dead Spacessa myös HUD-elementtien liittäminen puvun toimintaan oli loistava veto aikanaan. Evolven laajat, ulkoavaruuden planeetelta riittävästi tuntuvat kentät herättävät myös lämpimiä muistoja. Puhumattakaan itse monsterien designista.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Mitäs mieltä Switch Litestä?

Käyttäjän Eerokki kuva
Eerokki

Terve arvonkästiläiset.

Wowin kysymykset jätän väliin.

Varmaan puhutte gears5, mutta kysyn silti jos huttusen dementia unohtaa aiheen. Eli mielipiteet gears5?.

Pathfinder:kingmaker siittä on nyt niin paljon puhuttu ja hehkutettu, kannattaako koittaa jos kokemus on melkein 0 tuon kaltaisiin peleihin.

Miten innoissaan borderlands 3 odotetaan?
Onko controllilla mahdollisuus vuoden peliks?

Kiitos ja anteeks!
Ps. Pyykkösen pelivideot saa ison plussan.

Käyttäjän Jon Bon Gorbatsov kuva
Jon Bon Gorbatsov

Heippodei!

Oletteko oppineet lempipeleistänne kullanarvoisia taitoja tai ikäviä tosiasioita elämästä ja ihmisen heikkouksista?

Käyttäjän Dankkudude kuva
Dankkudude

Ave, arvon castilaiset

Haluaisin välittää castin kautta syksyiset terveiset hienolle miehelle, suurmestari Tonterille.

Erkolan suosikkipelit taidesuunnittelun saralla?

Kumalla on enemmän valtaa lehteen littyen Huttusella vai Lassella?

Kysynkin uudestaan, (Panu tai Pyykkönen herätys!)
saadaanko lehteen tai sivustolle juttua huikean artstylen omaavasta Foam Swordin Knights and Bikesista ja miksi Huttunen nauroi pelille viimeksi?

Huttusen Nelinpeli-podcastin vierailuun liittyen, Miksei castissä kuulla koskaan Huttusen ja Moontv:n Koskisen märistä ryyppyreissuista tai mitä tapahtuu mystisissä baarivisoissa ja missä kunnossa Huttunen on niiden jälkeen.

Milloin castiin saadaan vieraaksi Ubisoftin suomen edustaja Jerry Kurunen, joka tunnetaan myös vuosien saatossa Digiexpojen K-18 teltan uhkaavana portsarina ja sisäänheittäjänä.

Huttunen ei valitettavasti arvosta sodankäynnin jalointa muotoa, siis vedenalaista sodankäyntiä tai ylipäätään merisodankäyntiä, kysynkin siis, miten Leopard 2A6 -vaunu pärjäisi M1 Abrams- vaunua vastaan metsäisessä taisteluympäristössä?

Kiitoksia vastauksista ja mukavaa aherrusta toimitukseen.

Nostoja