Tämän viikon Pelaajacastissa E3 2019 -ennakkohypeä – kysy Pelaajalta! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Tämän viikon Pelaajacastissa E3 2019 -ennakkohypeä – kysy Pelaajalta!

3.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
21
Tämän viikon Pelaajacastissa E3 2019 -ennakkohypeä – kysy Pelaajalta!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Pelaajacast palaa tällä viikolla ääniaalloille, tällä kertaa ilman vieraita ydintoimituksen voimin. Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Panu Saarenoja ja Ville Arvekari puivat ainakin tulevia E3 2019 -messuja jotka lähtevät käyntiin viikonloppuna.

Toimitukselle voi tuttuun tyyliin lähettää kysymyksiä Kysy Pelaajalta -osioon, jossa vastaamme mitä sattuu. Äänitykset alkavat keskiviikkona kello 12:00, joten lähetäthän kysymyksesi ajoissa!

Näin saat kysymyksesi perille asti:

1) Pelaajalehti.com: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

Pelaajacast 232 julkaistaan torstaina 6. kesäkuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Temeccherini kuva
Temeccherini

Hei castilaiset! Oletteko katsoneet HBO:n Silicon Valley -sarjaa? Mietteitä siitä mestariteoksesta? Game of Thronesin kädenlämpöisen lopetuksen jälkeen sarjan kuudennen kauden viivästyminen tuntuu entistä tuskallisemmalta.

P.S. Kiitos Pyykköselle suosituksesta! Emotion on soinut tiheään työmatkoilla parin viime viikon aikana. Vastavetona voisin suositella tutustumaan Ariana Granden tuotantoon. Etenkin neitokaisen kaksi ensimmäistä albumia Yours Truly ja My Everything ovat todella kovaa kamaa.

P.P.S. Kiitos kun jaksatte castia tehdä ja oikein hyvää alkanutta kesää!

Käyttäjän SensoryOverdrive kuva
SensoryOverdrive

Terve cast! Asteikolla 0-yli 9000 paljonko odotatte marvelin avengers pelin esittelyä. Mitkä ovar suurimmat toiveenne pelistä?

Mitä mieltä netflixin tulevasta magic the gathering animaatiosarjasta?

Onko kukaan katsonu HBO:lta sellaista sarjaa kuin Barry? Suosittelen. Varsinkin jos pitää mustasta huumorista. Sarja kertoo siis elämäänsä kyllästyneestä palkkatappajasta, joka löytää uuden kutsumuksen näyttelemisestä.

Onko end gamesta vielä tulossa spoiler osiota tuleviin casteihin?

Käyttäjän Mibu35 kuva
Mibu35

Hei casti! Nyt kun Game of Thrones tuli päätökseen ja viimeinen kausi petti odotukset. Tuleeko teille muita sarjoja mieleen, joiden loppu/viimeinen kausi on päättynyt suureen pettymykseen?

Onko Playstation now mielestänne hintansa väärti? Onko teillä tilauksessa?

Mikä on paras ravintola pääkaupunkiseudulla? Entä baari?

Käyttäjän Jon Bon Gorbatsov kuva
Jon Bon Gorbatsov

Poliisi etsii murhaajaa ja ottaa Pelaajan toimitukselta DNA-näytteet. Matkalla asemalle mustamaija kolaroi T-risteyksessä spermapankin pakettiauton ja hedelmöitysklinikan munasolumopedin kanssa niin, että kaikki neljä DNA-koeputkea sekoittuvat yhdeksi alkioksi kehittyen onnettomuustutkintakeskuksen hyllyllä Superpelaajaksi, jolla on Pyykkösen automaattisesti peliasentoon lukkiutuvat hartiat, Villen hiiviskelytaidot, Panun bussimatkojen latauspsykoosi ja Huttusen teoreettisista elinvuosista konkretisoituneet vyötärökilot.
Kuka on murhaaja?

Onko HBO:n Rome-sarja nähty? Entä uusi Deadwood-elokuva?

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Välillä kuuluu epämääräisiä huhuja, mutta mitään konkreettista en ole nähnyt missään, joten käännyn todellisten tietäjien, pelimaailman asiantuntijoiden, pelaajan toimituksen puoleen: Onko toivoa BioShock-pelisarjan jatkumisesta?

Kiitos ja mukavaa kesää.

Käyttäjän Looordi kuva
Looordi

Kiitoksia taas mahtavasta castistä, vaikka en ole sitä vielä kuullutkaan.

- Oletteko vielä katsoneet One Punch Manin 2 kautta? Sitä löytyy jo 9 jaksoa netistä.

- Onko teillä tietoa ovatko uudet Xboxit ja Pleikat Xbox One X:n kaltaisia päivityksiä, vai oikeasti uusia konsoleita? Haluaisin, etä ne olisivat uusia konsoleita omilla peleillään, koska muuten pelinkehittäjät joutuvat suunnittelemaan pelit vanhojen konsoleiden ehdoilla. Esimerkkinä Destiny 1, joka julkaistiin myös Xbox 360:lle ja PS3:lle. Rise of Iron oli sen ensimmäinen lisäri jota ei niille julkaistu, ja sen kyllä huomasi skaalassa ja laadussa.

- Mitä pelejä odotatte eniten ja haluatte nähdä E3:ssa? Itselle ne ovat Halo Infinite, FF7 Remake ja jotain uutta From Softwarelta.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille pelaajacastilaisille!

Vieläkö E3-tapahtuma jaksaa edes kovasti innostaa toimituksen väkeä? Jos olette ns. vapaalla töistä, niin seuraatteko eri firmojen lehdistötilaisuuksia/videolähetyksiä mieluummin suorana vai jälkikäteen videolta, joka mahdollistaa tylsien kohtien skippaamisen kokonaan?

Oletteko kokeilleet videopeleihin perustuvia lautapelejä, kuten esim. Dark Soulsia, Doomia tai Bloodbornea? Jos olette, niin mitä olette pitäneet ko. lautapelistä ja onnistuiko se mielestänne tuomaan videopelin fiiliksen lautapelimuotoon?

Jos tämä on viimeinen pelaajacast ennen toimituksen kesälomaa, niin oikein rentouttavia ja (sopivan) lämpöisiä lomapäiviä kaikille!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Joko on liian kuuma ?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Miten kovan puha huudon pyykkönen päästäisi ilmoille, jos e3 paljastettaisiin alien isolation 2?

Miksi suomessa ei näy jenkeissä parhaillaan pyörivä swamp thing tv-sarja? Näyttää huikealta

Miten mehuissaan Arvekari oli apocalyptican alkaessa soimaan uudella death stranding trailerilla?

Hyvää kesää koko pelaajan poppoolle! Keep up the good work!

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvoisat castilaiset!

Mikä on tulisinta juttua mitä olette syöneet? Pidättekö tulisista ruuista? Mikä on tulisin (raivostuttavin) peli jota olette pelanneet? Mikä on tulevan kesän kuumin/tulisin peli? Milloin viimeksi olette käyneet Linnanmäellä? Onko liian aikaista odottaa E3ssa GTA VI julkistusta? Mitkä ovat Arvekarin tämänhetkiset tunnelmat Death Strandingistä?

Tulista kesän aloitusta koko väelle ja vielä kiitos erinomaisesta juhlanumerosta! Hyrulen ja Pelaajan historiapläjäykset olivat erityisesti mieleen!

Nostoja