Toivevieras Mikko Rautalahti mukana Pelaajacast 199:ssä – lähetä kysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Toivevieras Mikko Rautalahti mukana Pelaajacast 199:ssä – lähetä kysymyksesi!

6.11.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24
Toivevieras Mikko Rautalahti mukana Pelaajacast 199:ssä – lähetä kysymyksesi!

Pelaajacast 199 äänitetään jälleen keskiviikkona. Valitettavasti edellisen jakson vieraamme ei päässyt sairastumisen takia paikalle, mutta pidetään sormet ristissä, että tämänkertainen toivevieraamme, tätä nykyä Next Gamesilla vaikuttava Mikko Rautalahti, pääsee keskiviikkona studioon turisemaan tuoreista kuvioistaan!

Mukana on tuttuun tyyliin Kysy Pelaajalta -osio (tai pikemminkin "Kysy Rautalahdelta" -osio), johon kaipailemme jälleen kuuntelijoilta ja katselijoilta kysymyksiä. Ne voi välittää toimituksen tietoisuuteen peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 199 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 9. marraskuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

 

Kommentit

Käyttäjän arieli kuva
arieli

Mikko, miltä se tuntuu kun et ollut Pelaajalle niin iso nimi, että olisivat pyytäneet vieraaksi 200. Juhlajaksoon vaan joudut tyytymään tällaiseen tavalliseen arkijaksoon.

Käyttäjän Ruttomaski kuva
Ruttomaski

Kysymys suunnattu erityisesti keräilijä-Kaitilalle, mikäli on paikalla. Villien huhujen mukaan Switchin LA Noiren fyysinen julkaisu vaatii vielä 14 gigan latausta, mikäli haluaa peliä pelata. Ahdistaako Kaitilaa keräilijänä fyysisten julkaisujen tulevaisuus? En tiedä miksi joku välttämättä haluaisi kyseistä peliä juuri Switchillä pelata tulevaisuudessa lautauspalveluiden mentyä nurin, mutta näin fyysisten julkaisujen suosijana suunta silti ahdistaa.

Olen vähän myöhässä, mutta kiitokset vielä ensimmäinen pelini-haastatteluista, mielenkiintoista luettavaa.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

mitä mieltä olette Far Cry Blood Dragon.Ja mikä on paras lisäosa mitä olette pelanneet. Lopuksi haluan kysyä, Mikä peli on teidän mielestä vuodenpeli???

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Mitä Rautalahti tekisi, jotta moninpeleistä vähentyisi suolaisuus?
Helpoin vaihtoehto tietysti olisi poistaa muut pelaajat, mutta jotain muita ideoita?

Käyttäjän XXI kuva
XXI

Terve Mikko!

Kysymyksiä pelien tarinankerronnasta: mitkä tarinankerronnalliset elementit (cutsceneistä fluffitekstiin) ovat mielestäsi aliarvostettuja/alikehitettyjä ja mitkä taas kenties ylikäytettyjä? Mitä mahdollisuuksia VR voisi avata tarinavetoisiin peleihin? Entä mitkä ovat tärkeimmät neuvot pelialalle kirjoittajaksi pyrkivälle?

Kiitos myös muille castiläisille etenkin hyvästä vastauksesta raflaavaan palautteeseni ajosimulaattoreista viime viikolla!

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Mike!

Mitä Mikki tekee nyt? Katsoiko Mikki Tuntemattoman? Mitä mieltä Ville oli syksyn Civi patchista? Miten Pyykkönen vertaisi Cornwellin The Last Kingdomia Vikingsiin?

Käyttäjän Nisupulla kuva
Nisupulla

Kuvitellaanpa tilanne jossa Rautalahti ja kumppanit (castilaiset) lähtevät johonkin cosplay tapahtumaan cossaamaan, ketä cossaisitte?

Oletteko tukeneet mitään peliä Kickstarterissa tai jossain muussa joukkorahoituspalvelussa? Onko näissä palveluissa jotain peliä tai muuta projektia joka kiinnostaa tällä hetkellä ja mitä voisitte mahdollisesti tukea? Kiinnostaako Shenmue 3?

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

Viimeksi kysyinkin hieman aiheeseen liittyen.

Kun päätetään pelin tekemisestä ja niin onko käsikirjoitus tiimi mukana ensihetkistä heittämässä ideoita vai heittääkö joku iso herra idean jonka ympärille käsikirjoittajat alkavat sitten rakentaa tarinaa?

Elääkö käsikirjoitus yleensä paljon pelin kehityksen aikana ja miten tarkasti esimerkiksi sivutehtävät, NPC hahmojen keskustelut keskenään on suunniteltu etukäteen?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1.Oletteko katsoneet Fargo tv-sarjaa? Paras kausi?
2.Alien Vai Aliens?
3. Dishonored kahden vivuista muuttuva kartano on mielestäni kenttäsuunnittelun aatelia. Mitkä ovat castilaisten lempi kenttiä kenttäsuunnittelun näkökulmasta?

Käyttäjän hako_la kuva
hako_la

Onko jokin peli mistä haluaisitte jatkoa tai remake nyky konsoleille? Itse haluaisin joko remakekin tai jatko-osan Onimusha peli sarjasta ! Kiitos loistavista castteistä ja koittaakaa saada nyt se Puha sinne vieraaksi !